AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 26 dec 2014, 22:08

Vraćaju se Noće, Matri i Robinho :tokralju: ne znam da li sam koga zaboravio, nadam se da nisam.

Ma imamo Montoliva i De Jonga za te "prljave" poslove na terenu, ionako muku mučimo sa kreativnošću pa nam još sad fali i Illara. Ma jašta. Ako se već bude ko dovodio neka to bude kreativac ili box to box igrač mada komotno može Bonaventura nazad (kao što može i Honda).
A ako se baš baš nešto treba uzeti, to je kvalitetan bek i vjerovatno devetka.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 26 dec 2014, 22:15

Illarramendi bi bio odlicno pojacanje, mlad i perspektivan momak, ima vec fino iskustvo, i dobro bi dosao kao zamjena za klocove koje imamo na sredini terena. Igra na poziciji centralnog veznog i DMF, nama dovoljno. :)
Jos ako pazarimo Cercija, ponovo mi vraca neku nadu Milan.
Brozovic, hmm, ne svidja mi se taj igrac, cak i u Dinamu je precijenjen, nije napravio nekakvu prevagu u timu, barem u utakmicama koje sam ja gledao. Prije bih volio dovesti onog napadaca Rijeke, a obzirom da imamo odlican transfer odnos sa Interom, mozda da probamo ih izvarati (ponovo) za Kovacica, momak je eksplodirao ove sezone.

Sa ovako malo ulozenih para i dovedenih nekoliko izvrsnih igraca, odlicnom pozicijom na tabeli, najboljom posjetom na stadionima u Seria A, podebljanim sponzorskim poklonom od Emiratesa i napokon se spominju ozbiljnija imena kao moguca pojacanja u nas klub, moramo itekako biti zadovoljni.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 26 dec 2014, 22:23

Tri defanzivna vezna, Menez koji do besvjesti pegla loptu i Cerci koji nije puno bolji od njega, baš divno bi to sve skupa izgledalo. :mrgreen:
Kako neko reče prije, nama radije treba dirigent na sredini terena, a Illara to sigurno nije.

FORZA MILAN !

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 26 dec 2014, 22:28

rope11 je napisao/la:Tri defanzivna vezna, Menez koji do besvjesti pegla loptu i Cerci koji nije puno bolji od njega, baš divno bi to sve skupa izgledalo. :mrgreen:
Kako neko reče prije, nama radije treba dirigent na sredini terena, a Illara to sigurno nije.
al ako gledas malo u buducnost, on bi itekako dobro dosao jer ona 2 panja (essien i muntari) su zavrsili svoje mogu u turskoj jos igrati:D i on bi se uklopio tu u sredini odlicno plus od de jonga ocekujem jos 2 vrhunske sezone i to je to...naravno kad bi doveli na ljeto kreatora nekog to bi bilo odlicno, ali poznavajuci ove celavce (koji su kao nasi politicari svasta obecaju na kraju nista ne ispune) nece ni Illaramendi doci (vjerovatno ni sam igrac to ne zeli:D i radije ce sjediti na klupi) a ni kreator... a otkud ta info o Illar. ? kad vec pricamo o njemu :D
FORZA MILAN

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 26 dec 2014, 22:41

Drugo je budućnost, ja govorim o trenutnoj situaciji i da nam trenutno ne treba još jedan defanzivac. :mrgreen:
Ali slažem se da bi se već moglo početi razmišljati o zamjenama jer Montolivo i posebno De Jong su ipak u godinama, ali problem je što je on neko ko bi došao isključivo na posudbu (i to ako isključimo mogućnost da bi uopšte prelazio sa konja na magarca) i nikako drugačije, a naši nit' bi mu mogli ispratiti platu niti bi uopšte imali novca da ga plate (s obzirom da ga je Real debelo precjenio, čisto sumnjam da bi ga pustili za neku siću, pogotovo ako bi bilo još zainteresovanih kandidata koji bi bili voljni isplatiti veću sumu novca od nas).

Ma on se stalno povezuje s nama i evo, čim se približio januar opet priče o njemu. Kao i sa Sneijderom, ali uvijek postoji taj krug igrača koji će se povezivati s nama dok ne odu u penziju, a nikad neće doći. :mrgreen:

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 26 dec 2014, 23:10

Kad se prisjetim ovoga :?
Koja dominantnost,koja lekcija,koja generacija :tokralju: :tokralju: :tokralju:

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 27 dec 2014, 15:33

Eto izgleda da se i ovo sa Cercijem rijesilo napokon :D

Dobro nam dosao :D

Milan Channel has also confirmed that Cerci has agreed to join Milan.

Cerci is expected to arrive in Dubai tomorrow. He could get his unofficial Milan debut against Real Madrid on Tuesday.

slika

Happy birthday Rami
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 27 dec 2014, 16:03

Niste ni svjesni koliko dobro pojačanje dobivate u Cerciju...
Honda već pomalo može tražit novu poziciju, recimo da Polija istjera iz sredine :D

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 27 dec 2014, 16:31

Ja sam svjestan,itekako :D
Drago mi je zbog Honde,ionako se tusio na onoj poziciji.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 27 dec 2014, 16:36

Ja sam i ljetos bio za njegov dolazak, strasno mi se svidio kako igra, barem kako je igrao u Torinu, iako se ovdje o njemu pisalo svasta ja i dalje smatram da smo dobili extra igraca :D vrijeme je pred nama pa vidjet cemo sta nosi :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 27 dec 2014, 16:52

Odličan potez Ćele. Eh da ima podršku uprave prije svega financijski samo nebo bi bila granica. Imao je grešaka ali ćelo zna poso'. No Scorres out Cerci in jako dobar potez. Nadam se da mercato nije gotov.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 27 dec 2014, 17:51

Vrijeme ce pokazati svoje, pitanje je koliko je uticalo na njega ovo sjedenje na klupi u Atletiku :think:
FORZA MILAN

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 27 dec 2014, 20:06

slika
Don't believe the hype.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 27 dec 2014, 20:14

Milan have announced that they have signed @Torres in a permanent deal. Deal will be formalized on January 5 before he gets loaned out.

Sta li sad Gale muti, covjek nije normalan sta sve ima u svojoj glavi, sigurno hoce Cercia na kraju pozajmice dzaba da ostane u Milanu a on ce ATM-u dati Torresa koji je takodje dosao dzaba hehe. Ako ovo uradi onda je fakat doktor svog zanata :D

Cerci is expected to sign the contract with Milan later tonight or tomorrow. He's on his way to Madrid now

Cerci will most likely undergo the medical tests on January 2 at Milanello and at the Madonnina clinic.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 dec 2014, 00:22

đe baresi, šta mu treba radi :lol: vidi se ko je muško u vezi :mrgreen:

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 28 dec 2014, 00:45

Jos jednog kreativca i lijevog beka i dosta za ovaj prelazni rok
Il Club più titolato al mondo!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 28 dec 2014, 09:02

lijevi bek mozda i dodje, ali kreativac je misaona imenica za nas :D

gdje nam je to @ilPrincipe nema ga zadugo na forumu kako sam ja primijetio..

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 28 dec 2014, 16:49

Inzaghi assured "El Shaarawy’s future is at Milan" after reports of a January exit

Kia Joorabchian (the agent of Taarabt, Soldado and Luiz Adriano, among others) will meet with Galliani later today in Rio de Janeiro.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 28 dec 2014, 17:01

ne znam za vas ali ja sam prezadovoljan ovom razmjenom torres - cerci ljetos sam ga prizeljkivao ali eto ode u madrid, neka nam talijana sto vise u ekipi :D

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 28 dec 2014, 17:09

Polako, necemo trcati pred rudu. Sa 28 godina iole 2 dobre sezone u propalom Torinu gdje je dovoljno biti malo vise kvalitetan da bi se izdigao iznad svih i katastrofalna polusezona u Atleticu gdje je skupio nesto vise od 100 minuta bez gola. Nije bas neka najveselija statistika da budemo iskreni, prvo sacekajmo pa donesimo sud.

Al' et, podrzavam dolazak jer je postalo biti bolno gledati Hondu na krilu, svakako ce to bolje izgledati sa pravim nego laznim krilom od kojeg kao takvog nema puno koristi.
Takodjer Jack i Monto nazad sa dva prodorna krila, mislim da ce sve to skupa daleko ljepse izgledati.

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.