Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
pa ti lezi u fotelju
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
izadjes malo napolje, na cist zrak, prije toga nesto pojedes, malo vitamina, poigras malo fudbala... i doci ces sebi.LBJ MVP je napisao/la:Joj nesvjesti mi se u zadnje vrijeme ne mogu da ubodem slova na tastaturi sve me udesno baca.Moram po 10 minuta postove pisat da bude razumljivo.Koji je najbolji lijek za nesvjesticu i mučninu?Najgore e što ne znam čime je izazvano
rasporedis si vrijeme koliko ces biti na pc-u, kod mene obicno 2 sata, pa onda napolje s rajom, al ostavim pc da radi posto inace svaki dan nesto skidam

imao sam ja isto nekih problema davno, cudan problem, kad igram fudbala ili trcim, meni oci suze, i hvatala me je nesvjestica, znaci kad trcim, imam osjecaj da cu samo se srusiti, al to je proslo hval Bogu

- legenda reala
- Kontakt:
ma predsmrt ,nema od tebe ništaLBJ MVP je napisao/la:Joj nesvjesti mi se u zadnje vrijeme ne mogu da ubodem slova na tastaturi sve me udesno baca.Moram po 10 minuta postove pisat da bude razumljivo.Koji je najbolji lijek za nesvjesticu i mučninu?Najgore e što ne znam čime je izazvano

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Brate treniram i jaQUARESMA 18<<< je napisao/la:izadjes malo napolje, na cist zrak, prije toga nesto pojedes, malo vitamina, poigras malo fudbala... i doci ces sebi.LBJ MVP je napisao/la:Joj nesvjesti mi se u zadnje vrijeme ne mogu da ubodem slova na tastaturi sve me udesno baca.Moram po 10 minuta postove pisat da bude razumljivo.Koji je najbolji lijek za nesvjesticu i mučninu?Najgore e što ne znam čime je izazvano
rasporedis si vrijeme koliko ces biti na pc-u, kod mene obicno 2 sata, pa onda napolje s rajom, al ostavim pc da radi posto inace svaki dan nesto skidam![]()
imao sam ja isto nekih problema davno, cudan problem, kad igram fudbala ili trcim, meni oci suze, i hvatala me je nesvjestica, znaci kad trcim, imam osjecaj da cu samo se srusiti, al to je proslo hval Boguotkako sam krenuo trenirati, svaki dan trening, fudbala igras preko 1 sat, dodjes kuci ko konj umoran

Ja za komp ne raspoređujem vrijeme jest da uglavnom provodim od akšama do sabaha

Za razliku od tebe radimo nešto jbg posljedicelegenda reala je napisao/la:ma predsmrt ,nema od tebe ništaLBJ MVP je napisao/la:Joj nesvjesti mi se u zadnje vrijeme ne mogu da ubodem slova na tastaturi sve me udesno baca.Moram po 10 minuta postove pisat da bude razumljivo.Koji je najbolji lijek za nesvjesticu i mučninu?Najgore e što ne znam čime je izazvano![]()
![]()
,pa djeco draga šta je sa vama kad ste tako slabunjavi ,jedete li išta
jednog zub ,jednom se manta ,drugog boli stomak ,trećeg ono ,četvrtog ovo
![]()
![]()

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
momci
informacija
milf zona na čengić vili
zgrada kod cvjećare
2 ulaz 1 sprat
HAHAAHAHAH
zajeb na kvadrat xD

zajeb na kvadrat xD
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pa nećemo joj na vrata ićiPlivadon je napisao/la:momciinformacija
milf zona na čengić vili
zgrada kod cvjećare
2 ulaz 1 sprat
HAHAAHAHAH
zajeb na kvadrat xD

Rekao si da imaš takvih bruku na fb, daj nam nešto pa da se uvjerimo...

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- majestic24
- Kontakt:
poceo sam sehuriti...
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Nemoj daleko!

Ž '21!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ja od 2 sata cekam da on nesto posalje

Imal gdje mog havera legende

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
bice boni ljudiEmir ZENICA je napisao/la:Ja od 2 sata cekam da on nesto posalje![]()

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Vidi ti Plivadona
Opasan malac
Daj nam linkove!

Opasan malac

Daj nam linkove!

Ž '21!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Znal ko gdje u SA ima prodavnica TWINLAB proizvoda.
HZ_ilidzaa je napisao/la:Znal ko gdje u SA ima prodavnica TWINLAB proizvoda.
Pogledaj u Skenderiji u onim Body shopovima...ima 99%

- legenda reala
- Kontakt:
posmatram vas iz prikrajkaEmir ZENICA je napisao/la:Ja od 2 sata cekam da on nesto posalje![]()

više ne pišem ,sad samo djelim banove

hej poselami mi Harya ,sad smo se čuli ,ali moram ići pa eto
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Major Meho
- Kontakt:
Momci imali kakva milfaca za mene 

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
nemaju oni TWINLAB ...jedino gdje sam mogao nabavit TWINLAB je u bazi , ali nemam vise stelu tamoalacious je napisao/la:HZ_ilidzaa je napisao/la:Znal ko gdje u SA ima prodavnica TWINLAB proizvoda.
Pogledaj u Skenderiji u onim Body shopovima...ima 99%

ps. Joj gola Plzena
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Navrati ponekad balegenda reala je napisao/la:
posmatram vas iz prikrajka![]()
više ne pišem ,sad samo djelim banove
hej poselami mi Harya ,sad smo se čuli ,ali moram ići pa eto

Hocu,dobar je on momak

Volim te Celik ! ! !
Što si bola dosadan ti? Jesi skont'o više da nisi poželjan na ovom forumu, šta bez veze zadaješ probleme administraciji, jbt' ne bi da ti je 13 godina (možda i jest)...Major Meho je napisao/la:Momci imali kakva milfaca za mene

- legenda reala
- Kontakt:
a ti moraš biti advokat uvijekmandraX je napisao/la:Što si bola dosadan ti? Jesi skont'o više da nisi poželjan na ovom forumu, šta bez veze zadaješ probleme administraciji, jbt' ne bi da ti je 13 godina (možda i jest)...Major Meho je napisao/la:Momci imali kakva milfaca za mene

- Major Meho
- Kontakt:
mandraX je napisao/la:Što si bola dosadan ti? Jesi skont'o više da nisi poželjan na ovom forumu, šta bez veze zadaješ probleme administraciji, jbt' ne bi da ti je 13 godina (možda i jest)...Major Meho je napisao/la:Momci imali kakva milfaca za mene

Kakva adminstracija, ohladi mali sa mene imao si 15 acc. sve posteno ha ya.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.