Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Imal neko stranicu za upload videa.
Na youtubu presporo,
Na youtubu presporo,
Visca el Barça ! Mes que un club !
presporo ti je zato što ti je video težak (mg). kovertuj ga i onda ga upload na YTDesimaL je napisao/la:Imal neko stranicu za upload videa.
Na youtubu presporo,
dai.lyDesimaL je napisao/la:Imal neko stranicu za upload videa.
Na youtubu presporo,
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Što po ravnici nije lako vozitTribalian je napisao/la:Brate da nije bilo mene,on bi stigo "malo juce" na odredisteSarajlijc@ je napisao/la:Marko kaze Djole puno si zivcan bio hahahahahTek kako vozis
![]()
NIje lako voziti po onoj ravnici brate,ja ne znam kako neko moze da zivi po onoj Vojvodini,ja bih odlepio.

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Joj nesvjesti mi se u zadnje vrijeme ne mogu da ubodem slova na tastaturi sve me udesno baca.Moram po 10 minuta postove pisat da bude razumljivo.Koji je najbolji lijek za nesvjesticu i mučninu?Najgore e što ne znam čime je izazvano 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
LBJ MVP je napisao/la:Joj nesvjesti mi se u zadnje vrijeme ne mogu da ubodem slova na tastaturi sve me udesno baca.Moram po 10 minuta postove pisat da bude razumljivo.Koji je najbolji lijek za nesvjesticu i mučninu?Najgore e što ne znam čime je izazvano
da nisi trudan

FORZA MARŠAL !!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ulazis u pubertet.LBJ MVP je napisao/la:Joj nesvjesti mi se u zadnje vrijeme ne mogu da ubodem slova na tastaturi sve me udesno baca.Moram po 10 minuta postove pisat da bude razumljivo.Koji je najbolji lijek za nesvjesticu i mučninu?Najgore e što ne znam čime je izazvano
Psihicki sam mislioFrutek je napisao/la:Što po ravnici nije lako vozitTribalian je napisao/la:Brate da nije bilo mene,on bi stigo "malo juce" na odredisteSarajlijc@ je napisao/la:Marko kaze Djole puno si zivcan bio hahahahahTek kako vozis
![]()
NIje lako voziti po onoj ravnici brate,ja ne znam kako neko moze da zivi po onoj Vojvodini,ja bih odlepio.
a zato se Vojvođani ˙bese
![]()
![]()

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pad imuniteta! Pij što više tečnosti i jedi voča...Ozbiljno! I meni se to nekad zna desiti!LBJ MVP je napisao/la:Joj nesvjesti mi se u zadnje vrijeme ne mogu da ubodem slova na tastaturi sve me udesno baca.Moram po 10 minuta postove pisat da bude razumljivo.Koji je najbolji lijek za nesvjesticu i mučninu?Najgore e što ne znam čime je izazvano
Možda ti fali i svježeg zraka, pa otiđi prohodaj negdje ponekad...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Meni je to samo kad lezim i naglo ustanem i onda mi se manta jedno 20 sekundi . A inace nista.Kao sto ovaj gore kaze pad imuniteta.Samo voce i povrce jedi 

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
bas niko??Melo15 je napisao/la:Ima li ovde kakav dvometras da bi se prijavio na ovaj turnir http://www.sketch.ba/" onclick="window.open(this.href);return false; ????![]()
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Moze bit manjak zeljeza, tlak ili imunitet. Meni se desavalo prije, jednom sam cak pao u nesvjest, da mi nije bilo starog i brata bubno bi glavom od pod i osta lezat. Fala bogu ne desava mi se to vise, prije bi mi bilo kad god se dignem da mi se zamanta.LBJ MVP je napisao/la:Joj nesvjesti mi se u zadnje vrijeme ne mogu da ubodem slova na tastaturi sve me udesno baca.Moram po 10 minuta postove pisat da bude razumljivo.Koji je najbolji lijek za nesvjesticu i mučninu?Najgore e što ne znam čime je izazvano
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- neutralan__
- Kontakt:
I meni se nekada to desi.Naročito kada sjedim za kompjuterom i onda ustanem do prozora,tada najviše.Bianconeri1988 je napisao/la:Pad imuniteta! Pij što više tečnosti i jedi voča...Ozbiljno! I meni se to nekad zna desiti!LBJ MVP je napisao/la:Joj nesvjesti mi se u zadnje vrijeme ne mogu da ubodem slova na tastaturi sve me udesno baca.Moram po 10 minuta postove pisat da bude razumljivo.Koji je najbolji lijek za nesvjesticu i mučninu?Najgore e što ne znam čime je izazvano
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Mostarski humor

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Boateng_27
- Kontakt:

Danas sam i ja naletio na NET-u neko napiso " Ana volim te ! " ,a neki lik ispod napiso " Ti je volis, a ja ti je yebem "

Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
- Donnie Darko
- Kontakt:
Boateng_27 je napisao/la:![]()
Danas sam i ja naletio na NET-u neko napiso " Ana volim te ! " ,a neki lik ispod napiso " Ti je volis, a ja ti je yebem "

Haj naleti za koji dan u NS na kafu, pošto voliš da se vozikaš po VojvodiniTribalian je napisao/la:Svi ste ustondirali?![]()
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Prije će bit da je do imuniteta inače u zadnje vrijeme stalno hodam.Jest i da ne spavam puno ko zna možda je i umorBianconeri1988 je napisao/la:Pad imuniteta! Pij što više tečnosti i jedi voča...Ozbiljno! I meni se to nekad zna desiti!LBJ MVP je napisao/la:Joj nesvjesti mi se u zadnje vrijeme ne mogu da ubodem slova na tastaturi sve me udesno baca.Moram po 10 minuta postove pisat da bude razumljivo.Koji je najbolji lijek za nesvjesticu i mučninu?Najgore e što ne znam čime je izazvano

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Meni ponekad kad ležim na kauču i onda brzo ustanem....neutralan__ je napisao/la:I meni se nekada to desi.Naročito kada sjedim za kompjuterom i onda ustanem do prozora,tada najviše.Bianconeri1988 je napisao/la:Pad imuniteta! Pij što više tečnosti i jedi voča...Ozbiljno! I meni se to nekad zna desiti!LBJ MVP je napisao/la:Joj nesvjesti mi se u zadnje vrijeme ne mogu da ubodem slova na tastaturi sve me udesno baca.Moram po 10 minuta postove pisat da bude razumljivo.Koji je najbolji lijek za nesvjesticu i mučninu?Najgore e što ne znam čime je izazvano

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.