FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Karvahal je igračina ali je zesci cigan
- jasonstatham
- Kontakt:
Rejal je digao frku iz dva razloga. Jer je mali rekao istinu. Jer se ovim prebacuje fokus sa priče o sudijama na dijete.
Jbt, kad se sjetim kakva sam ja budala bio sa 18, Yamalu je sve oprošteno.
Uostalom, Yamal ispade gospodin. Odigrao i otišao. Mutanti Carvajal i belgijski bolesnik, zajedno sa orangutanom iz Brazila su ukusno predstavili klub iz Madrida.
Da li će se Yamal dozvati? Hoće. Barcelona je institucija, u ovo će se uključiti kompletna Katalonija. Yamal je najveći (lokalni) svjetski dragulj, dijete kluba koji će narednih 15 godina karati kraljevski isprdak.
Uostalom, Yamal ispade gospodin. Odigrao i otišao. Mutanti Carvajal i belgijski bolesnik, zajedno sa orangutanom iz Brazila su ukusno predstavili klub iz Madrida.
Da li će se Yamal dozvati? Hoće. Barcelona je institucija, u ovo će se uključiti kompletna Katalonija. Yamal je najveći (lokalni) svjetski dragulj, dijete kluba koji će narednih 15 godina karati kraljevski isprdak.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Molerska televizija se u današnjem izdanju osvrće na suđenje i optužuje Soto Grada kako je sudio u korist Barcelone.jasonstatham je napisao/la: ↑27 okt 2025, 20:43Rejal je digao frku iz dva razloga. Jer je mali rekao istinu. Jer se ovim prebacuje fokus sa priče o sudijama na dijete.
Kad sam to ispratio, sjetio sam se scene iz jednog filma kad mafijaši procjenjuju ko je ubio njihovog mafijskog kolegu. Jedan od njih kaže:"Pogledajte ko će u novinama objaviti najveću, dakle najskuplju, umrlicu. Taj je ubojica, jer ima najveću korist ."
Lopov uvijek prvi vikne:"Drž"te lopova."
Je li ko upratio kako nas sprda onaj pakas Dembele? Kakav je to hajvan tito dragi i ko je sve nosio dres ovog kluba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.