FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Pa ko je kriv za tu klauzulu ? Sigurno samo igrač 

amidza uziva u ovome sto nam iz dana u dan serviraju vrijedni bavarci.PEP je napisao/la:Nego dje li nam je Amidza ,amidza jesi ziv de nam koju prozbori.
sad laganica na kupanje, pa gledat da se vrne do lapo sedam kako bi se pogledalo jos jedno masakriranje, ovaj put nizerazrednog gladbaha.

moustapha je napisao/la:Ti si sigurno i skoli dobijao sve keceve, pa te sada prenijelo na nick.

daj ba mustafa, ti pises rijetko tak da ti ne bi trebalo bit tesko da odgovaras na neke bezzne postove.
ja jednostavno neam snage.

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- gerdmuller
- Kontakt:
Zasitili su se srebra pa idu na broncuSaurman je napisao/la:Šteta što žutalji neće biti u finalu, gledam jučer Waidenfelera pa lik namjerno napravi penal jer nemaju damu za megdan sa Bayernom.

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- Cautinho
- Kontakt:
Thiago će biti zvijer.
Drago mi je da ste ga ako nitko drugi bar vi uzeli,.
Pazite ga i čuvajte.Recite mu nekad i za Barcu

Drago mi je da ste ga ako nitko drugi bar vi uzeli,.
Pazite ga i čuvajte.Recite mu nekad i za Barcu

Keep walking.
e vako momci moja predvidanja za danasnju tekmu Borusija.M VS Bayern Munchen 0:3
strelci ,mandzukic,roben i miler.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- anelbavarac
- Kontakt:
pozuri u prvu kladionicu,u ulozi sav novac koji imasPEP je napisao/la:e vako momci moja predvidanja za danasnju tekmu Borusija.M VS Bayern Munchen 0:3

- Semir BAYERN
- Kontakt:
malo je trica, pazi sta sam reko 

Pričaj Bosno, gdje god budeš tekla, o ljepoti šeher Sarajeva, o Ilidži i banjama njenim, pričaj Bosno svojim valovima!
Semir BAYERN je napisao/la:malo je trica, pazi sta sam reko
Neka bude trica skromno ipak je uvertira za nadolazecu seoznu a ono pravo cemo za Bl ostaviti

PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- moustapha
- Kontakt:
secer je napisao/la:![]()
daj ba mustafa, ti pises rijetko tak da ti ne bi trebalo bit tesko da odgovaras na neke bezzne postove.
ja jednostavno neam snage.

U afektu je bilo. A nije mi trebalo nikako. Umjesto da uzivam u igri Bayerna, ja se prepucavam sa nekom djecom na forumu.
#divovi
U koliko je tekma i imal na sat 1 ?
moustapha je napisao/la:secer je napisao/la:![]()
ja jednostavno neam snage.![]()
U afektu je bilo. A nije mi trebalo nikako. Umjesto da uzivam u igri Bayerna, ja se prepucavam sa nekom djecom na forumu.
Ovaj njihov potez granici sa ludoscu Pereza kada je prodao Makelelea

pa bolan, ucim te osnovnim stvarima i ti opet po svome...uzvodno forsiraš
Barca NIJE HTJELA da Thiago ide, Tito mu govorio da na njega racuna, Puyol i Xavi kapiteni tima ga savjetovali da ostane....i ono opet Barca luda, Barca glupa, neko ludilo pominje

jedino da pocnem crtati osnovne stvari
Ovaj Bayern sa tolikom lakocom melje da sam izgubio gust gledanja.
Prije te dignu na noge, ne znas 'ocel dobit ili ce izgubit, ocel ih samljet ili ce se izvuci.
A sad u svaku utakmicu ulazis i prognoziras koliko ce komada uvaliti.
, onako smekerski, hladno.
Nije da se zalim na igru, normalno da je lijepo i da uzivas, ali ovi malo stariji znaju i tu stranu navijanja, famoznu strepnju za 3 boda, zadnji put dozivljenu kuci protiv Arsenala
.
Ne gine klempo u Pepovom mandatu, mozda i dva
ali kontam kako bi krvavo bi bilo kad bi zasro pa Juppa opet iz penzije izvlacit'
.
@Neutral, navedi razloge sto mi Tonia hejtas
.
Prije te dignu na noge, ne znas 'ocel dobit ili ce izgubit, ocel ih samljet ili ce se izvuci.
A sad u svaku utakmicu ulazis i prognoziras koliko ce komada uvaliti.

Nije da se zalim na igru, normalno da je lijepo i da uzivas, ali ovi malo stariji znaju i tu stranu navijanja, famoznu strepnju za 3 boda, zadnji put dozivljenu kuci protiv Arsenala

Ne gine klempo u Pepovom mandatu, mozda i dva

@Neutral, navedi razloge sto mi Tonia hejtas

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- moustapha
- Kontakt:
111 je napisao/la:![]()
![]()
i onda drugima govoriš da su djeca
pa bolan, ucim te osnovnim stvarima i ti opet po svome...uzvodno forsiraš
Barca NIJE HTJELA da Thiago ide, Tito mu govorio da na njega racuna, Puyol i Xavi kapiteni tima ga savjetovali da ostane....i ono opet Barca luda, Barca glupa, neko ludilo pominje, Perez, Makelele
![]()
nidje veze ocam
jedino da pocnem crtati osnovne stvari

#divovi
Bilal Ballono d' Oro
Uigrali su ovaj L1 + Trokut u 16 pravo.

Uigrali su ovaj L1 + Trokut u 16 pravo.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
da li moze dobar link za utakmicu hvala
Ribery
1:0
Ribery

Bio sam tad dečko mali,ni roditelji nisu znali,da sam dobio najljepši dres,Od tada kreće urnebes,Čak sa svojih godina sedam,shvatio sam da je grb taj vrijedan,naučio sam da volim crveno-crnu boju,jer znam da će Celik uljepšati mladost moju...
pa nije bitna kaluzula u ovoj prici ,thiago je htio da ide i to je to,Neutral je napisao/la:Pa ko je kriv za tu klauzulu ? Sigurno samo igrač
barca bit ga prodala u svakom slucaju jer je thiago na kraju sezone odma obavjestio tita da zeli da ide sto je i sam rekao kad je dosao u bayern.
neces drzat nazor igraca u klubu ,samo eto bi dobili koji milion vise, nekh 30-35 miliona mozda bi na kraju dobila barca jer 90 miliona ne bi dobili 100% ,jer i njegova realna cijena je tako oko 30 miliona
nije niko lud drzat igraca protiv njegove volje,pao bi dogovor sa bayernom u svakom slucaju ,nasli bi kompromisno rijesenje ,imali bi malo vecu finansijsku dobit al najvaznije je da bi thiaga izgubili isto ovako ko i sad sto su ...
thiago i svajni ce igrat u vezi a martineza ce na stopera prekomandovat
ev gledam ovu tekmu lahma pep stavio u vezni red

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
LAW je napisao/la:da li moze dobar link za utakmicu hvala
Ribery1:0
install sopcast i evo ,ne moze bit bolji link

http://livefootball.ws/12208-moenchengl ... ayern.html" onclick="window.open(this.href);return false;
(kliknes dole na ono plavo (')

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Nije neka slika ali barem je komentator Vrhunski.
http://atdhe.so/soccer/watch-borussia-m ... chen-3fj37" onclick="window.open(this.href);return false;
Robben asistencija
Ribery po ko zna koji put najbolji igrac, kod njega nema vracanja lopte nazad, cim se primi ide se naprijed.
Laaaahm 2 : 0.
Elegantno.
Blago se nama ako ce Muller biti usamljeni spic.
Navijaci pre pre jaki.
Prvi telecom kup je tu.
SUPER BAYERN SUPER BAYERN HEY HEY
Edit:
Thiago PRVIJENAC PRSIMA

http://atdhe.so/soccer/watch-borussia-m ... chen-3fj37" onclick="window.open(this.href);return false;
Robben asistencija

Ribery po ko zna koji put najbolji igrac, kod njega nema vracanja lopte nazad, cim se primi ide se naprijed.
Laaaahm 2 : 0.
Elegantno.
Blago se nama ako ce Muller biti usamljeni spic.
Navijaci pre pre jaki.
Prvi telecom kup je tu.
SUPER BAYERN SUPER BAYERN HEY HEY
Edit:
Thiago PRVIJENAC PRSIMA

Zadnja izmjena: BadrHari, dana/u 21 jul 2013, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
Thiago 

-
- Kontakt:
Trica 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Trenutno korisnika/ca: HerrMarkusen, Zlaja83 i 5 gostiju.