a plan CGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 feb 2020, 11:23Ne nece niko..
Pantic trazi previse para,a plan B, Uros Vitas nam je propao..on je otisao u partizan..

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
a plan CGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 feb 2020, 11:23Ne nece niko..
Pantic trazi previse para,a plan B, Uros Vitas nam je propao..on je otisao u partizan..
Neces gledat Rahmana u prvih 11 sve pored zivog Zinedina..BordoSarajevo je napisao/la: ↑09 feb 2020, 11:21Šta je ovo, svi nezadovoljni najrealnijom i najvjerovatnijom prvom postavom.
Morteme, kako ti zamišljaš prvih 11, odnosno sa kojih 11 igrača bi bio zadovoljan?
I ja mislim da će ovako biti protiv Tuzle, samo zamjeniti Oremuša i Sušića.
Svi bi mi volili bolje igrače od trenutnih, ali i ja sumnjam da će npr. Velkoski na klupu, da je ne znam ti ko trener al bar se nadam da će nekad i odmoriti ubuduće što nije bio slučaj do sad.
Zatim nažalost Hodžića moramo gledati lijevo zbog problema sa povredama Pidre, tu možda budu eksperimenti sa Đokanovićem i Salčinom.
Na Lazića se izgleda, nažalost, ne računa. BESIM i Dupovac/Miličević.
pa dobro hoće li otić Darko il šta?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 feb 2020, 11:28@Denchi ne bi rekao da su njega i kontaktirali..
Razmatrali su Vorsaha,ali ne isplati se.Puno para trazi,a nije igrao godinu ipo dana..Jest mu CV odlican,ali ..
Darko ce biti prodan ako se dogovore,a u suprotnom mu je zapadDenchi je napisao/la: ↑09 feb 2020, 11:32pa dobro hoće li otić Darko il šta?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 feb 2020, 11:28@Denchi ne bi rekao da su njega i kontaktirali..
Razmatrali su Vorsaha,ali ne isplati se.Puno para trazi,a nije igrao godinu ipo dana..Jest mu CV odlican,ali ..
reci im ja sam reko da ga pošto poto tuhnuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 feb 2020, 11:34Darko ce biti prodan ako se dogovore,a u suprotnom mu je zapadDenchi je napisao/la: ↑09 feb 2020, 11:32pa dobro hoće li otić Darko il šta?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 feb 2020, 11:28@Denchi ne bi rekao da su njega i kontaktirali..
Ne bi trebao vise da eksperimentise, sad treba da izabere prvih 11 za TC i da ih uigrava, ovo nam je zadnja utakmica u Turskoj, i vjerovatno ce biti jos jedna generalka u Sarajevu.
dobro jbg, ne znam đe će igratSedrenikHz je napisao/la: ↑09 feb 2020, 11:55SHVATITE DA JE TATAR NA LIJEVOM KRILU, ONAJ BENJAMIN KOJI SE NADAVAO GOLOVA I ASISTENCIJA, A TATAR NA DESNOM KRILU JE IGRAC MANJE
i zato ga treba prodat slažem se
Klub ixnad svakog pojedinca. Ako nece da produzi, tribine. Ali kazem, ako mu ponude uslove koje trszi, vjerujem da ne trazi puno vise nego sad, mogu se dogovoriti.
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion i 55 gostiju.