FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

TheIvicnjak
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la TheIvicnjak » 09 feb 2020, 10:33

Denchi je napisao/la:
09 feb 2020, 10:30
TheIvicnjak je napisao/la:
09 feb 2020, 10:25

A najcesce ulazi sa velikom qurcoboljom i donosi prevagu na terenu, tj protivniku stvara igraca vise. A znao je preko taldzije i uhljebiti ahbabe u nas klub.
prije jeste stvarno i tu sam ga i prozivao za to....mogu se izvuć moji postovi...dobar je bio u većini tekmi lani, nije fudbalski maestro ali je trčao i trudio se i van svoje pozicije....tačno i druga strana medalje je srednji prst navijačima na tribini prije koreje i dovođenje Altiparmakovskog sa taldžijom....
O tome ti pricam. Allah prasta, Tobe jok :mrgreen:

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 09 feb 2020, 10:34

fanatikk je napisao/la:
09 feb 2020, 10:28
Lecler je napisao/la:
09 feb 2020, 10:24
Benjolos je napisao/la:
09 feb 2020, 10:22
I tog Oremuša stavljate u te postave, osim onog gola Seltiku mene taj lik nisačim nije oduševio. Za sad prosječan igrač kao i Milanović.
Kod nas često ima simpatije onaj ko malo doprinosi u odnosu na onoga koji je donio mnogo. Šta ćeš takvi smo.
Citaj izmedju redova : HM je otjeran bez razloga kuknjava
Meni je drago što je Musemić otišao jer želim vidjeti nešto novo. Nadam se da će to Marinović donijeti. Nema se šta između redova čitati realno Oremuš je za sad jako tanak. Svi se nadamo da će biti bolji.
ISTINA ZA VEDRANA!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 09 feb 2020, 10:34

09 feb 2020, 10:33
Denchi je napisao/la:
09 feb 2020, 10:30
09 feb 2020, 10:25

A najcesce ulazi sa velikom qurcoboljom i donosi prevagu na terenu, tj protivniku stvara igraca vise. A znao je preko taldzije i uhljebiti ahbabe u nas klub.
prije jeste stvarno i tu sam ga i prozivao za to....mogu se izvuć moji postovi...dobar je bio u većini tekmi lani, nije fudbalski maestro ali je trčao i trudio se i van svoje pozicije....tačno i druga strana medalje je srednji prst navijačima na tribini prije koreje i dovođenje Altiparmakovskog sa taldžijom....
O tome ti pricam. Allah prasta, Tobe jok :mrgreen:
:rol: :rol: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 09 feb 2020, 10:39

Velkoskom kad nisu na polusezoni dali nogu, na kraju sezone podhitno. Nek se snalazi dalje sam.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 09 feb 2020, 10:42

Velkoskog gotivim, al od utakmice sa Zeljom tu je on zavrsio sa prvih 11 sto se tice mene...

Vodimo 1:0, imamo korner.. ti neki eksperiment radis, konta komsija... Hebib ligamente pokido, primis gol.... Hvala i dovidjenja.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 09 feb 2020, 10:46

Stroj1946 je napisao/la:
09 feb 2020, 10:39
Velkoskom kad nisu na polusezoni dali nogu, na kraju sezone podhitno. Nek se snalazi dalje sam.
ne mislim da će, čak mislim da će završiti karijeru kod nas, 20. februara puni 32. godine, znam da su ga ispipavali iz Mostara da li bi kod njih došao i rekao je da nema šanse da će igdje drugo osim Sarajeva igrati...nemam ništa protiv samo da mu završe papire da ne jede to mjesto stranca samo...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

michplatini
Kontakt:

Post Postao/la michplatini » 09 feb 2020, 10:48

RajaBa1983 je napisao/la:
09 feb 2020, 10:27
@Historicar izvini drug ti nisi ok jbt
pa staa ako ima Đokanovic 18 godina dijete znaci ako ima 18 godina plus iz naš akademije ne moze igrati gdje piše tu
daj ba ne seri vise
dokanovic je svoj talenat pokazu
vidi malo klubove sa balkan i europi
igraci sa 17-20 godina su ključni igraci
samo kod nas kazu dijete ne moze igrati
Puna nam usta poredjenja sa Dinamom,Zvezdom,Partizanom ...oni svoje klince izguraju i prave strasne transfere.Ti imas klinca koji je pokazao da moze ravnopravno sa 18 godina igrati i moze samo dizati svoj kvalitet al ga treba gusiti igracima koji u svojim zrelim godinama ne donose nikakav veci kvalitet sta vise trkacki su daleko iza ovog malog.Nazalost,kakva je situacija u Akademiji nece se jos dugo pojaviti igraci kvaliteta Mujakica,Pidre,Djokanivica i onda ce se tek vidjeti tezina ovih odluka.

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 09 feb 2020, 10:49

Zip je napisao/la:
09 feb 2020, 10:42
Velkoskog gotivim, al od utakmice sa Zeljom tu je on zavrsio sa prvih 11 sto se tice mene...

Vodimo 1:0, imamo korner.. ti neki eksperiment radis, konta komsija... Hebib ligamente pokido, primis gol.... Hvala i dovidjenja.
One "uigrane" akcije iz kornera su vjerovatno trenerova zamisao, i nije valjda stvarno da krivite Krstu i njegov korner sto se povrijedio Hebib.
Dajte ljudi dizete ovog Jukuca i Tinu do neba tek dosli, Oremus se gura u neke idealne postave a odigrao 15 kvalitetnih minuta kako je dosao. Krste je uradio previse za klub, i jos moze biti koristan ako ga bude Vinko koristio kako treba. Ako nista momak je zasluzio postovanje jer stvarno gine kad igra.

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 09 feb 2020, 10:51

michplatini je napisao/la:
09 feb 2020, 10:48
pa staa ako ima Đokanovic 18 godina dijete znaci ako ima 18 godina plus iz naš akademije ne moze igrati gdje piše tu
daj ba ne seri vise
Puna nam usta poredjenja sa Dinamom,Zvezdom,Partizanom ...oni svoje klince izguraju i prave strasne transfere.Ti imas klinca koji je pokazao da moze ravnopravno sa 18 godina igrati i moze samo dizati svoj kvalitet al ga treba gusiti igracima koji u svojim zrelim godinama ne donose nikakav veci kvalitet sta vise trkacki su daleko iza ovog malog.Nazalost,kakva je situacija u Akademiji nece se jos dugo pojaviti igraci kvaliteta Mujakica,Pidre,Djokanivica i onda ce se tek vidjeti tezina ovih odluka.
vojvodina cukaricki lokomotiva ma sve ekipe sa balkan igrao njihova djeca
samo kod nas je problem uvijek bio
ma treba akademiju odma ugasiti
Zadnja izmjena: RajaBa1983, dana/u 09 feb 2020, 10:54, ukupno mijenjano 1 put.
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

Disperadun
Kontakt:

Post Postao/la Disperadun » 09 feb 2020, 10:52

Pravo lijepa vijest je što ima stream za danas pa možemo konačno pogledati utakmicu i novajlije. Vjerujem da će danas izaći u ovakvom sastavu:

Kovačević
Šabanović Miličević Šerbečić Hodžić
Đokanović Mustedanagić
Tatar Rahmanovic Velkoski
Ahmetović

Naravno ovo nisu moje želje jer bih dao priliku Jukiću ali pretpostavljam da će Krle od prve početi. Volio bih da vidim Sušića pola sata kao i Jukića.
dječak koji raste zavolio te tad,
ostao je ovdje
vezan za svoj grad

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 09 feb 2020, 10:57

Posto vidim da prozivate Husrefa radi prekida(najvise skracenih kornera) pa da vam objasnim nesto...
Za sve prekide zaduzen je pomocni trener,i on je krivac za lose prekide!Samo debilu Cosicu moze pasti na pamet da mu sa desne strane iz mrtvog ugla desnjak izvodi prekid,gubimo loptu,hebib pravi pametan faul i sjebe ligamente..
Ja cu uvijek reci istinu,nekad popljujem Husrefa kad i treba,ali npr.sada sam morao "intervenisati" jer je krivac onaj kljunac Cosic
Ps.Hadzija ostavio para za ljeta da nam dovede bomba napadaca :shhh:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 09 feb 2020, 11:09

A ko je birao pomocne trenere?

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 09 feb 2020, 11:09

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
09 feb 2020, 10:57
Posto vidim da prozivate Husrefa radi prekida(najvise skracenih kornera) pa da vam objasnim nesto...
Za sve prekide zaduzen je pomocni trener,i on je krivac za lose prekide!Samo debilu Cosicu moze pasti na pamet da mu sa desne strane iz mrtvog ugla desnjak izvodi prekid,gubimo loptu,hebib pravi pametan faul i sjebe ligamente..
Ja cu uvijek reci istinu,nekad popljujem Husrefa kad i treba,ali npr.sada sam morao "intervenisati" jer je krivac onaj kljunac Cosic
Ps.Hadzija ostavio para za ljeta da nam dovede bomba napadaca :shhh:
Ćosić je Husrefov rođak
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 09 feb 2020, 11:12

Ma znam ja to,ali opet nije 100% krivac..

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 09 feb 2020, 11:18

michplatini je napisao/la:
09 feb 2020, 10:48
daj ba ne seri vise
Ima finih igrača u Akademiji, sigurno će biti te kvalitete, Bešić i Islamović(ako ostane) će biti fini igrači, Salčin takođe, a ima i nadolazećih...

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 09 feb 2020, 11:20

Disperadun je napisao/la:
09 feb 2020, 10:52
Pravo lijepa vijest je što ima stream za danas pa možemo konačno pogledati utakmicu i novajlije. Vjerujem da će danas izaći u ovakvom sastavu:

Kovačević
Šabanović Miličević Šerbečić Hodžić
Đokanović Mustedanagić
Tatar Rahmanovic Velkoski
Ahmetović

Naravno ovo nisu moje želje jer bih dao priliku Jukiću ali pretpostavljam da će Krle od prve početi. Volio bih da vidim Sušića pola sata kao i Jukića.
mislim da je najavljeno da će danas igrati 90 minuta igrači koji nisu u prošloj....ta 4 su igrali zadnju, tako da ne bi trebali danas...
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 09 feb 2020, 11:33, ukupno mijenjano 1 put.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 09 feb 2020, 11:20

09 feb 2020, 11:12
Hoce li ko uskoro potpisat¿ Bez zayebancije pitam 😁
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 09 feb 2020, 11:21

MortemHz je napisao/la:
09 feb 2020, 09:14
Denchi je napisao/la:
09 feb 2020, 08:53
22/2/20 2PM

slika :opaopa:
:shock: :rol:
Šta je ovo, svi nezadovoljni najrealnijom i najvjerovatnijom prvom postavom.

Morteme, kako ti zamišljaš prvih 11, odnosno sa kojih 11 igrača bi bio zadovoljan?

I ja mislim da će ovako biti protiv Tuzle, samo zamjeniti Oremuša i Sušića.

Svi bi mi volili bolje igrače od trenutnih, ali i ja sumnjam da će npr. Velkoski na klupu, da je ne znam ti ko trener al bar se nadam da će nekad i odmoriti ubuduće što nije bio slučaj do sad.
Zatim nažalost Hodžića moramo gledati lijevo zbog problema sa povredama Pidre, tu možda budu eksperimenti sa Đokanovićem i Salčinom.
Na Lazića se izgleda, nažalost, ne računa. BESIM i Dupovac/Miličević.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 09 feb 2020, 11:23

ledesma je napisao/la:
09 feb 2020, 11:20
09 feb 2020, 11:12
Hoce li ko uskoro potpisat¿ Bez zayebancije pitam 😁
Ne nece niko..
Pantic trazi previse para,a plan B, Uros Vitas nam je propao..on je otisao u partizan..

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 feb 2020, 11:23

Cijenim Velkoskog ali...
Razumijem da je kapiten da on i Ahmet su pozitivci i drze svlacionicu i bitno je imati takve ljude. Ali on je spor za ozbiljnog fudbala, moze u nasoj ligi još na iskustvo ali ako tezimo napredku, brzoj igri, modernom fudbalu tu Krste ne moze da bude opcija u veznom radu.
Smjesni ste vise Husref ovo Husref ono.
Danas prijenos napokon :thumbup:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 35 gostiju.