Seaman je napisao/la:hoće izdržat Basel do kraja ili će ga dobiti u 90+
izdrzali,ali sudija je bog

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Seaman je napisao/la:hoće izdržat Basel do kraja ili će ga dobiti u 90+
donCorleone1892 je napisao/la:Ajmo Napoli preokreni to
jesmo ova 2-3 dana ja i ti na*ebali sve nas isti zezajubegipasha je napisao/la:Hajde Chelsea imaš igrača više bem ga ja, pa da ćekam Atletika pls.
E vala, ali ako nemogu Svosni sa igračem više dobiti ne znam šta očekuju, hoće titulu? Eh evo gnjurac.Hattrick123 je napisao/la:jesmo ova 2-3 dana ja i ti na*ebali sve nas isti zezajubegipasha je napisao/la:Hajde Chelsea imaš igrača više bem ga ja, pa da ćekam Atletika pls.
FlyingDutchman je napisao/la:SINGL 1 WIN !!! FT: 4:1 (1:1) PROFIT: + 21eFlyingDutchman je napisao/la:SINGL 1: Norderstern - Enchede - 1 1,70 30e
ma eto chelsea jos ne zna za pobjedu kod svonsia,3 gostovanja tri remia..nadam se da ce konacno slaviti i donijeti pare:) juce arsenal,prekjuce steaua pa red je visebegipasha je napisao/la:E vala, ali ako nemogu Svosni sa igračem više dobiti ne znam šta očekuju, hoće titulu? Eh evo gnjurac.Hattrick123 je napisao/la:jesmo ova 2-3 dana ja i ti na*ebali sve nas isti zezajubegipasha je napisao/la:Hajde Chelsea imaš igrača više bem ga ja, pa da ćekam Atletika pls.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.