FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
-
Rivaldinho
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Nikad nas manje strašan m Real nije dobio, energetski smo odigrali ispod razine ovakve utakmice.
Brutalno nam fali hemije, hajde iniga moraš zaboraviti ali njega i rafu ovakvu utakmicu ćeš teško nadoknaditi.
Sreća pa sa druge strane nije bio onaj gradski madridski klub, pojeli bi nas gore od Seville.
Brutalno nam fali hemije, hajde iniga moraš zaboraviti ali njega i rafu ovakvu utakmicu ćeš teško nadoknaditi.
Sreća pa sa druge strane nije bio onaj gradski madridski klub, pojeli bi nas gore od Seville.
Miralo se i ovo desiti. Nerealo je da ih dobijes 6 puta za redom. Almeriu je tesko 6 puta zaredom dobiti, a ne Real.
Istina, izgubili su bez ispaljenog metka u losoj utakmici. Real je jednostavno vise zelio pobjedu.
Nije smak svijeta, idemo dalje.
Istina, izgubili su bez ispaljenog metka u losoj utakmici. Real je jednostavno vise zelio pobjedu.
Nije smak svijeta, idemo dalje.
- jasonstatham
- Kontakt:
Evo i mene.
Nije do optimizma, valjda ima i do podrške i navijanja.
Ljudi, šilji se rejalu da ove godine moraju biti prvaci. Kako to ne vidite? Puno su uložili da ih djeca opet trpaju. Nema smisla.
Barcelona mora odigrati top sezonu da bi se to desilo. Kad se Barcelona vrati na stadion i kada budu imali sve igrače dostupne, niko im neće moći perke odbiti.
Vidimo se u januaru.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Ovakve utakmice uvijek dvaput odgledam. Prvi put, naravno, u živo, a drugi put par sati kasnije, kad sam smiren i isključim ton, jer tako
dobijem objektivniji dojam, dakle otpišem komentatora, dreku publike, itd.......
Moj zaključak je, da je Soto Grado odsvirao onaj čisti faul, vidljiv iz svih kutova, igrača molera nad Cubarsi-jem prilikom drugog gola suparnika, možda bi se ova utakmica završila neriješeno, što bi sigurno bio i najrealniji ishod ovog meča, ali Soto Grado je zato i delegiran. Nije prvi put od njega, ja sam to očekivao. Nije VAR-u palo na pamet to provjeriti. O startu nad Arujom u 16 m pred kraj utakmice bi normalan VAR imao šta reći. Na suprotnoj strani ga je Soto Grado odmah u 2 min svirao, za svaki slučaj, itd.............
I neću više dužiti.
Previše ozljeđenih igrača(5), previše igrača tek izašlih iz povreda(3), glavu gore, ima se tu još igrati, ovo je tek počelo.
Ništa tu nije gotovo. Za podsjetnik, lani su do 31.12. imali 5 poraza u LL (RSO, OSA, LEG, LAP, ATM).
dobijem objektivniji dojam, dakle otpišem komentatora, dreku publike, itd.......
Moj zaključak je, da je Soto Grado odsvirao onaj čisti faul, vidljiv iz svih kutova, igrača molera nad Cubarsi-jem prilikom drugog gola suparnika, možda bi se ova utakmica završila neriješeno, što bi sigurno bio i najrealniji ishod ovog meča, ali Soto Grado je zato i delegiran. Nije prvi put od njega, ja sam to očekivao. Nije VAR-u palo na pamet to provjeriti. O startu nad Arujom u 16 m pred kraj utakmice bi normalan VAR imao šta reći. Na suprotnoj strani ga je Soto Grado odmah u 2 min svirao, za svaki slučaj, itd.............
I neću više dužiti.
Previše ozljeđenih igrača(5), previše igrača tek izašlih iz povreda(3), glavu gore, ima se tu još igrati, ovo je tek počelo.
Ništa tu nije gotovo. Za podsjetnik, lani su do 31.12. imali 5 poraza u LL (RSO, OSA, LEG, LAP, ATM).
Preporucujem Yamalu nakon partya sa Neymarom, da ovaj put ode na party sa Adrianom. Sigurno ce mu to pomoci.
Kakav parmak i propuh u glavi boze sacuvaj.
Kakav parmak i propuh u glavi boze sacuvaj.
Rodju je napisao/la: ↑26 okt 2025, 21:22Ovakve utakmice uvijek dvaput odgledam. Prvi put, naravno, u živo, a drugi put par sati kasnije, kad sam smiren i isključim ton, jer tako
I neću više dužiti.
Za one koji i dalje ne vjeruju i imaju neke svoje vizije.
Ne treba dramiti previše. Utakmica došla u lošem trenutku, slaba forma nekih igrača plus izostanak kamaru drugih.
Bitno je dobiti ove utakmice što slijede i ne dati Realu da se odvoji još više.
Bitno je dobiti ove utakmice što slijede i ne dati Realu da se odvoji još više.
Don't hate what you don't understand.
- jasonstatham
- Kontakt:
Ima i ova. Čak i Lahoz kaže da je ovo hladno penal. Carvajal uopšte nema namjeru ići na loptu.
Nova sezona, isto sranje.
Nova sezona, isto sranje.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Kad treba provocirati preko drustvenih mreza yamal je glavni, kad mu Vini na kraju utakmice uzvrati zove ga na obracun
ne opravdavam vinija, smece od osobe ali yamalu bi bilo pametnije da se fokusira na teren i timsku igru nego na provokacije po instagramu, mali je debil kakav odavno nije igrao u Barceloni. Ako nista neko iz kluba bi ga trebao malo uhavizati inace ce ovaj za dvije godine zavrsiti kod neymara u klubu a za deset godina kao adriano, steta talenta koji nije vidjen od messija.
Sto se tice utakmice, bez par standardnih, losa forma, sudije naravno odradile svoj dio posla, ja sam zadovoljan, minimalan poraz. Ima tu i do Reala, oni su **** i dalje, sinoc je bila idealna prilika da nas izblamiraju ko mi njih prosle sezone, girona stvorila vise zicera od njih.
Fermin da je dodao ondje moguce da bi rezultat bio drugaciji ali yebat ga, ponijelo ga nakon onakvog trka, pitanje i sta bi tores uradio da je dobio loptu, on moze proci samo kao dzoker sa klupe i nista vise.
Sto se tice utakmice, bez par standardnih, losa forma, sudije naravno odradile svoj dio posla, ja sam zadovoljan, minimalan poraz. Ima tu i do Reala, oni su **** i dalje, sinoc je bila idealna prilika da nas izblamiraju ko mi njih prosle sezone, girona stvorila vise zicera od njih.
Fermin da je dodao ondje moguce da bi rezultat bio drugaciji ali yebat ga, ponijelo ga nakon onakvog trka, pitanje i sta bi tores uradio da je dobio loptu, on moze proci samo kao dzoker sa klupe i nista vise.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.