Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
RIječ je o Diaby-u ako se ne varam.
- Rockefeller
- Kontakt:
Klub sa najboljom akademijom u drzavi. Ipak ocekujem i neka bolja imena pored ovog igraca. Naravno ako uopce i dodje.Head je napisao/la:Arsenal want French midfielder Gilbert Imbula who is currently with French Ligue 2 side Guingamp
Sutra je taj derbi treba se nadigravati pa sta bog da... 
- HighburyHigh
- Kontakt:
I dalje mladi, nista konkretnije jos nema.Arsenal are reportedly set to submit a £4.2m bid to SC Bastia for 19-year-old midfielder Florian Thauvin.
Victoria Concordia Crescit.
ManU Legend,Gary Neville :
"Chelsea have no right to claim the crown of London just yet. You can't expect to buy your way to respect, you have to struggle in the way of your principles, that has always been Arsenal."
"Chelsea have no right to claim the crown of London just yet. You can't expect to buy your way to respect, you have to struggle in the way of your principles, that has always been Arsenal."
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Kakva je to zvijer bila jebote........Head je napisao/la:
Da nam je sad on.
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
- Rockefeller
- Kontakt:

[youtube][/youtube]
Biće ovo odličan igrač.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Kako bi bilo simpatično da sutra izgubite i onda od Liverpoola izgubite i eto Liverpoola ispred vas.
Ako gledamo toplo-hladno Chelseaja,onda vam poraz ne gine.
Ali Arsen je stari lisac,biće zanimljivo i uzbudljivo kako god.
You'll never walk alone.
Mislim da bi i od West Hama u srijedu morali izgubiti da bi Liverpool bio ispred nasVolimLiverpool je napisao/la:Kako bi bilo simpatično da sutra izgubite i onda od Liverpoola izgubite i eto Liverpoola ispred vas.![]()
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- skolovaniprevarant
- Kontakt:
Koliko je RvP ukupno zabio golova u EPL dok je igrao za vas? moze li mi neko reci
google + rvp goals for arsenal = MAGIJA
HAHA
pa 'ajd kontam sve , al' da navijaci , tako cijenjeni navijaci Liverpoola izvaljivaju ovakve gluposti , to nisam ocekivao , al' nikako . Smirite malo tenzije , pobijedili ste jednu tekmu 5:0 ( ja mislim da je tako zavrsilo ) i sad vi odma' ispred Arsenala .
btw. gledam ovu sliku vezano za posjed lopte 90 % : 10 % u 5 min , i odma' pojedini pisu , je*bo Barcelonu za nas , kakva Barcelona i sl. gluposti .
p.s nisam mislio pisat jos malo ( dok Wenger ne dovede neko zvucno pojacanje , msm dok ne dovede bilo koga a imam neki je*en filing da ce da dovede nekog
HAHA
) al' et ovi ovakvi komentari me cisto naljute . Idem sad ispusit xD
btw. gledam ovu sliku vezano za posjed lopte 90 % : 10 % u 5 min , i odma' pojedini pisu , je*bo Barcelonu za nas , kakva Barcelona i sl. gluposti .
p.s nisam mislio pisat jos malo ( dok Wenger ne dovede neko zvucno pojacanje , msm dok ne dovede bilo koga a imam neki je*en filing da ce da dovede nekog
** ARSENAL **
.. limVo likČe !!
.. limVo likČe !!
132skolovaniprevarant je napisao/la:Koliko je RvP ukupno zabio golova u EPL dok je igrao za vas? moze li mi neko reci
- Centre forward
- Kontakt:
Obzirom na njegove povrede i ne(konstantnost) nekako mi se taj broj golova čini malo prevelik
Gdje si našao te podatke ? Mozda su to golovi za sva takmicenja.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Mislim da je dao 90+ do 100 maksimalno u ligi, sto nije puno ako uzmes u obzir da je polovinu istih dao u godini ipo.
Celik!3,2,2.
VolimLiverpool je napisao/la:Kako bi bilo simpatično da sutra izgubite i onda od Liverpoola izgubite i eto Liverpoola ispred vas.![]()
Lave, -2 u mecevima, skontaj.
Joj
. Neki me đavo navrati da odem po ostalim temama. Majko mila pa mi smo jedni od najrealnijih forumaša kad skontam. Šta se sve piše
. A trolovi dodju i ponavljaju da smo mi najnerealniji forumaši na forumu
.
Kad se sjetim ubjeđivanja bavaraca da je Gomez bolji od RvP-a, pa engleza da je on samo prosječan napadač, a na kraju ispade da smo mi bili objektivni. Pa situacija oko walcotta, iako su ga željeli svi veći klubovi, jedino se ovde kukalo na njega, i opet mi preuveličavamo naše igrače i potencijale
.
E majke mi smijem se

Kad se sjetim ubjeđivanja bavaraca da je Gomez bolji od RvP-a, pa engleza da je on samo prosječan napadač, a na kraju ispade da smo mi bili objektivni. Pa situacija oko walcotta, iako su ga željeli svi veći klubovi, jedino se ovde kukalo na njega, i opet mi preuveličavamo naše igrače i potencijale
E majke mi smijem se
Vođa zna.
Imam neki osjećaj da bi danas moglo biti 0-1,da odradimo jednu sigurnu tekmu,i mislim da bi Santi konačno trebao da nam pokaže kao na poćetku sezone što je igrao,pod uslovom da igra na krilu a Jack AMF, voli bih da poldi ne igra da igra ista ona postava možda samo ne sa 2 špica,da Theo ide na klupu a OX na RMF
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Najplaceniji igrac da nam sjedi na klupi, koji je neki dan potpisao novi ugovor da sjedi na klupi? Nea sanse, nazalost. Al haj, mozda ga danas krene 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.