AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 20 dec 2014, 22:13

Ko u drugoj kantonalnoj ligi jbt. Oni mu sude u pm :facepalm:

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 20 dec 2014, 22:13

Vi Milanisti ste krivi jer sudija sudi u vašu korist. Naviknite se, tako je to kad igrate sa Romom :mrgreen:
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 20 dec 2014, 22:13

Rizzoli je debil, al opravdano crveni, kako je Armero glupo isao u duelu.
embrace the chaos

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 20 dec 2014, 22:14

retko glup igrac Armero :think:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 20 dec 2014, 22:14

a koliko penala od ti golova?
gol je gol, neko ne zna ni sa penala zabit. Izvalio si se i sad ne trazi opravdanja, cuj koliko sa penala :lol: :lol:

E moj sudija konju. pa nije namjere bilo da igra rukom, vidis da ga je fakticki napucao ccc.

Sad nek nam je bog na pomoci..
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 20 dec 2014, 22:16

Istina je da je Armero glup koliko je crn,ali brate mili Keita je napravio 5-6 faulova ni opomenu dobio nije.Da ne spominjem krvnički start Maicona.

Mislim da je utakmica gotovo i da će ovdje biti sad teško doći do bodova.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 20 dec 2014, 22:21

e moj inzaghi idi u pm i ti i izmjene i taktika tvoja :sick: :sick: :sick: :sick:
FORZA MILAN

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 20 dec 2014, 22:24

Da lopta nije Armera pogodila u ruku pogodila bi ga u prsa, al eto nije ni njima svirao penal u prvom. I Maicona je morao poslati pod tuš nakon onog starta nad Zapatom. Sve u svemu očajno sudjenje se nastavlja u Italiji.
Il Club più titolato al mondo!

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 20 dec 2014, 22:25

muxa je napisao/la:Da lopta nije Armera pogodila u ruku pogodila bi ga u prsa, al eto nije ni njima svirao penal u prvom. I Maicona je morao poslati pod tuš nakon onog starta nad Zapatom. Sve u svemu očajno sudjenje se nastavlja u Italiji.
To je to.
embrace the chaos

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 20 dec 2014, 22:28

Hattrick123 je napisao/la:e moj inzaghi idi u pm i ti i izmjene i taktika tvoja :sick: :sick: :sick: :sick:
Nema tu taktike sve izmjene znam/o unaprijed.Muntari umjesto Polija, Pazzini umjesto Honda i to je to,ako dodje do treće ona je kao malo iznenađenje. :mrgreen:
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 20 dec 2014, 22:38

Odličan rezultat. Moglo je i bolje , moglo je i gore , tako da sam zadovoljan ovim rezultatom.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 20 dec 2014, 22:39

Dobro je nek se i ovo zavrsi, Bod ko Kuca, nije lako igrati protiv rome ni sa 11, a kamoli oko pola sata sa igracem manje.

Lopez, jack, Menez i Montolivo odlicni veceras, standardno glup Bonera i Armero. ostali tu i tamo...

idemo dalje...

FM
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 20 dec 2014, 22:43

Kad sve saberes dobro je,nije ni bod los kad igras protiv Rome u gostima.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 20 dec 2014, 22:45

Mozda strogo dosudjen crveni, ali Armero je bespotrebno udario rukom (a ruka nije bila uz tijelo). Medjutim, i Keita je MORAO dobiti zuti jer je mahao rukama i vrsio pritisak na sudiju.
Cudan je Milan, vjerujem da bismo od ova 2 posljednja duela i sa 2 boda bili zadovoljni, a na kraju smo izvukli 4. :thumbup:

Eto, slijedecu utakmicu igramo i bez de Jonga, Mexesa i Armera. Nece nas biti nigdje u odbrani i bekovskim pozicijama (pogotovo u napadu).
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 20 dec 2014, 22:46

Nisam gledao, ev tek sad dodjoh i pogled rezultat. Ma bod amin brate, ovo je nama ko 3 boda. :zzz:

Hvala bogu prodje ovaj pakleni raspored sa sasvim solidnim ucinkom (moglo je bolje, al' ocekivao sam gore), sad slijedi pauza da se malo odmori i posloze kockice. Valjda neko ode i dodje, dobro ce doci nove svjeze krvi na klupi.

Iducu cini mi se imamo Sasulo kuci pa se ne bi trebali osjetiti neki veci nedostaci...
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 20 dec 2014, 23:05

Ja se ne sjećam kada sam vidio toliko slijepaca na jednom terenu. Pa oni ne vide suigrača koji im je udaljen 2 metra. Svima treba naočale dati. Najveća boljka ovog Milana je dodavanje lopte. Ovaj bod je velik kao kuća protiv drugoplasirane ekipe ali igra je katastrofalna. Jedino zahvaljujući Lopezu i Mexesu nismo izgubili utakmicu. Izgleda da niko od igrača nema snage za čitavu utakmicu i kad pucaju prema golu niko da je raspali osim jedino Mexesa kad je prava šteta bila što ono nije ušlo.
Ja vjerujem da sam jedini ovdje koji ga nije gotivio ali El Shaarawy je odigrao užasnih 8 minuta. Imao je ja mislim 3 ili 4 šanse da pobjegne igraču koji je crkao odigravši čitavu utakmicu ali naša balerina neće ni da se potrudi. Marš napolje.
Rizzoli ne smije nikada više suditi fudbalske utakmice. Pomogao nam je kada nije dosudio 2 penala za Romu zbog igranja rukom ali ostatak meča je bio još i gori. Armeru daje drugi žuti karton zbog slučajnog igranja rukom kada ga je lopta napucala iz neposredne blizine i to na nagovor igrača Rome 2 minute nakon što je svirao. S druge strane Maicon zamalo nije završio karijeru Zapati kada mu je sa obe noge uletio a dobio je samo žuti. A Destro je pokušao da ubije Lopeza prvo đonom a zatim i drugom nogom a i za to je dobio žuti i to samo zato što se Mexes bunio a i on dobija karton. :facepalm:
Napokon je i ova godina gotova. Ako se šta ne promijeni sljedeća će biti još i gora.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 20 dec 2014, 23:33

Ma dobro je ba, Roma u gostima i bod, ma amin, još se skoro pola sata igralo sa igračem manje. To što je igra loša a yebi ga, zelen je Pippo za neke veće poduhvate plus ova trojica defanzivaca u sredini (od kojih roviti Monto i debil Poli), ne može to na dobro. Opet kad se sve sumira na kraju, sasvim solidno od prosječne ekipe i kako već rekoh zelenog Pippa, tu smo blizu 3 mjesta (mada sve manje vjerujem u to), igramo toplo-hladno ali sasvim se dobro držimo zasad, vjerujem da je svako od nas očekivao mnogo lošiju polusezonu od ove.

jadni šaravi, odigrao malo jače od pet minuta i baš njega se kritikuje :P
malo sam na kraju pohvatao, baš lik djeluje depresivno i bezvoljno iako istini za volju nije ni mogao puno sa igračem manje pa još i usamljen u napadu. lagano je na izlaznim vratima, uzeto mu je mjesto prvotimca, nije zadovoljio dosad (mada šta ja znam, nije toliko ni loš koliko se predstavlja) i ako ga ovo ne trgne i ne probudi, ja onda ne znam šta će.
ubi ga ovaj pritisak i ogromna očekivanja koja su mu se natovarila na leđa, stvarno mora uključiti yebeni off emocija i krenuti igrati kako zna, inače noga, neće biti dobro ni za nas ni za njega konstantno odugovlačenje. ja vjerujem u njega, ima taj talenat i potencijal i ubjeđen sam da će kad-tad eksplodirati, ali bojim se da to neće biti u milanu, njegova (ne)sreća što je rođen u italiji, prosto nije ova liga i stil igre za napadača njegovog tipa i to sve više i više dolazi do izražaja.

s druge strane honda opet katastrofalan (vidim po komentarima), ali ne obazirući se na ovu utakmicu, lik je katastrofa zadnjih 8 utakmica i mislim da je on taj koji treba preseliti na klupu. sorry samuraj, al' ne može se vazda na osnovu stare slave živjeti.

FORZA MILAN !

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 20 dec 2014, 23:43

Skoro svi su bili za kritiku ali on onako svjež i odmoran neće ni da se malo više potrudi. E, ako se nećeš potruditi za klub koji kako kažeš da voliš onda idi iz kluba. On je možda i jedini za koga se mogu uzeti neke pare ali mi opet te pare nećemo ni da vidimo.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 20 dec 2014, 23:51

Ma dobro, nije sad ni mogao neka čudesa na terenu učiniti za 5 minuta sa igračem manje, glupo je baš njega izdvajati od svih.
A očigledno je nezadovoljan i ljut (ili bolje rečeno, bijesan je sam na sebe) mada mi je i ova Pippova izmjena glupa, čuj u 89-oj minuti, pa il' ga ubaci ranije il' nikako, ovo mi izgleda baš kao neko ponižavanje.

Mi smo se nekako previše razmazili i očekujemo čuda od njega, talijanski mediji su ga do nebesa dignuli (po meni neopravdano) i naravno da to utiče na samog njega da pročepi, lik je jednostavno emotivna pi.čka da se tako izrazim, nema muda poslat sve u pm, isključiti se i izolirati od svega i fokusirati se totalno na igru, osoba je koja je previše vođena emocijama.
Opet ono, drag je meni, vidiš da voli ovaj klub i da mu je stalo, nema nikakvih skandala ili loših vijesti u ove tri godine i mislim da, ako ništa, zaslužuje našu podršku, nije ni njemu lako poslije sezone odsustva i ovakvoj ligi i ekipi koja mu ne leži vratiti se na pravi put, ali treba mu dati šansu. Inače već ako i iduće sezone ne pokaže napretka neka ide kud ga noge nose, prevashodno radi njegova dobra (za naše manje-više, pare se ionako vidjeti neće), vjerujem da bi u nekoj drugoj ligi kad-tad došlo na vidjelo ono što on umije i zna.

FORZA MILAN !

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 20 dec 2014, 23:58

rope11 je napisao/la:Ma dobro, nije sad ni mogao neka čudesa na terenu učiniti za 5 minuta sa igračem manje, glupo je baš njega izdvajati od svih.
A očigledno je nezadovoljan i ljut (ili bolje rečeno, bijesan je sam na sebe) mada mi je i ova Pippova izmjena glupa, čuj u 89-oj minuti, pa il' ga ubaci ranije il' nikako, ovo mi izgleda baš kao neko ponižavanje.

Mi smo se nekako previše razmazili i očekujemo čuda od njega, talijanski mediji su ga do nebesa dignuli (po meni neopravdano) i naravno da to utiče na samog njega da pročepi, lik je jednostavno emotivna pi.čka da se tako izrazim, nema muda poslat sve u pm, isključiti se i izolirati od svega i fokusirati se totalno na igru, osoba je koja je previše vođena emocijama.
Opet ono, drag je meni, vidiš da voli ovaj klub i da mu je stalo, nema nikakvih skandala ili loših vijesti u ove tri godine i mislim da, ako ništa, zaslužuje našu podršku, nije ni njemu lako poslije sezone odsustva i ovakvoj ligi i ekipi koja mu ne leži vratiti se na pravi put, ali treba mu dati šansu. Inače već ako i iduće sezone ne pokaže napretka neka ide kud ga noge nose, prevashodno radi njegova dobra (za naše manje-više, pare se ionako vidjeti neće), vjerujem da bi u nekoj drugoj ligi kad-tad došlo na vidjelo ono što on umije i zna.
covjek isao na nulu,,,nemogu da vjerujem da se milan orijentisao na odbranu,,,a naprijed sta bude bude,,na sta su spali,,,uzass

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.