Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Kolko zavrsi ?GazijaKalesija je napisao/la:**** i Cedevitu i tricu u zadnjim sekundama. Toliko.
79-77, gosti imali 76-77, 8 sekundi do krajasuarez7 je napisao/la:Kolko zavrsi ?GazijaKalesija je napisao/la:**** i Cedevitu i tricu u zadnjim sekundama. Toliko.
Dobar buraz izvini al ja sam keca igraoGazijaKalesija je napisao/la:79-77, gosti imali 76-77, 8 sekundi do krajasuarez7 je napisao/la:Kolko zavrsi ?GazijaKalesija je napisao/la:**** i Cedevitu i tricu u zadnjim sekundama. Toliko.
Ja ih isto cekam za pare al sumnjam jer je rezultat 3-0SPY je napisao/la:još kad bi pala četri žuta kartona na realu![]()
ma male su šanse skroz.. nece bit' niti jedan ovĐe do krajaramos4 je napisao/la:Ja ih isto cekam za pare al sumnjam jer je rezultat 3-0SPY je napisao/la:još kad bi pala četri žuta kartona na realu![]()
E znam kako je nazalostAdmir_Sa je napisao/la:sistem 16/20, minimalno bi 3 milje dobio. al ne da se fukari do nekih para pa da si boga tamo ljudi dižu cifre na uplate od 95km i nekakve hokeje pogadjaju i uzmaju milje. mamu im dansko/madjarsku
![]()
AferimKrokodil je napisao/la:U životu nikad manje nisam dobio na kladionici.![]()
![]()
(slika < nije čitav sistem)
ovo je nevjerovatno pa ja kad trebam dobiti pare barcelona nemoze gola nikom dati ,haram je ova kladionica valja se govana rjesavatiastra1922 je napisao/la:prode villareal u 90+6.ostalo mi grashopers 2 kotrijk 1 i barca 2 za 218 km ajmooooooooooooooooo
inace pogodio dinamo 1,fulham 1 velez 1
Neka, još danas da se odigra.astra1922 je napisao/la:ovo je nevjerovatno pa ja kad trebam dobiti pare barcelona nemoze gola nikom dati ,haram je ova kladionica valja se govana rjesavatiastra1922 je napisao/la:prode villareal u 90+6.ostalo mi grashopers 2 kotrijk 1 i barca 2 za 218 km ajmooooooooooooooooo
inace pogodio dinamo 1,fulham 1 velez 1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.