FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Al je zapad grmio danas
. Nema sta danas extra sve, Mujka unese svjezinu u ekipu da valja. Steta sto nije zabio, imo je onaj pokusaj kad golman paradom skide i onaj drugi sa 11m. Sve u svemu divno je bit navijac Slobode !!!

- SaltCityAttack
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
A dušmani (znamo koji) se pojedoše što nam je krenulo. Neka, neka, pocrkali dabogda. 

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
-
- Kontakt:
Samo Radničkifukaratz je napisao/la:kao sto smo svi pretpostavljali sigurna pobjeda bez ikakve mrljeza ovo vrijedi zivjeti
da se zahvalim svima koji su dosli na stadion a posebno momcima koji nisu iz Tuzle dosta raje je bilo iz Zivinica, Kalesije, Banovica, Srebrenika, Gracanice, zatim Fatko i ostala ekipa iz Gradacca, Brcko, Orasje.... i naravno da ne zaboravim komsije iz Lukavca samo ne znam za koga su oni navijali
citav kanton uz Slobodu idemo jako na premier ligu
a sto se fukara tice cista perverzija

PS Znam da za nas navijate naredno kolo

nJoy je napisao/la:Veceras u 23:45 na TK ima snimak utakmice. Da malo pregledamo utakmicu
Ko može/zna neka snimi pa neka upload na youtube

prolazim poslije tekme pored Omege,a stanica puna crveno crne boje čekaju bus da idu kući,pretpostavljam Srebrenik,Banovići,Gračanica i sl.tome.Svaka čast,baš je lijepo ono vidjeti.
Zadnja izmjena: Gorki, dana/u 29 mar 2014, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
Pobjeda je bolja od orgazma!
-
- Moderator
- Kontakt:
Bilo bi super bilo bi super, bilo bi sjajno beskrajno
Oduševljen atmosferom i svime prikazanim, a i na gostoprimstvu od strane prijatelja i članova Fukara

Oduševljen atmosferom i svime prikazanim, a i na gostoprimstvu od strane prijatelja i članova Fukara

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Znaci dolazimo u Lukavac na stadion,govorim drugu 0 : 1 Redzepi,ulazimo danas na stadion govorim istom drugu 2:0 Krpic 2 gola.Za 7 dana 1 : 2 Mujka i Krpa.zivi bili pa vidili 

ma znamo mi da ti potajno simpatises Slobodusamolukavac je napisao/la:Samo Radničkifukaratz je napisao/la:kao sto smo svi pretpostavljali sigurna pobjeda bez ikakve mrljeza ovo vrijedi zivjeti
da se zahvalim svima koji su dosli na stadion a posebno momcima koji nisu iz Tuzle dosta raje je bilo iz Zivinica, Kalesije, Banovica, Srebrenika, Gracanice, zatim Fatko i ostala ekipa iz Gradacca, Brcko, Orasje.... i naravno da ne zaboravim komsije iz Lukavca samo ne znam za koga su oni navijali
citav kanton uz Slobodu idemo jako na premier ligu
a sto se fukara tice cista perverzija
ali sve čestitke na pobjedi naravno koja je i više nego zaslužena, sve u svemu čistka 10 - tka
PS Znam da za nas navijate naredno kolo

Sloboda Tuzla
Imao kartu za zapad na kraju zavrsio na sjeveru jer je sve bilo prepuno cek su ljudi stojali ondje ismedju sjevera i zapada ispod reflektora ..... sto se tice igre nadigrali smo ih u potpunosti moglo je zavrsiti i 3-0 ,4-0 al dobro pobjedi se ne gleda u zube
samo nastaviti u ovom ritmu i osigurati cemo PL

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Ovo je extra, onaj ko je napravio ovaj foto, svaka mu cast.Gorki je napisao/la:![]()
![]()
🔴⚫️
Ma danas je bilo 10.000 sigurnoo na Tusnju, takvu cifru mogu mnogi sanjati u Premijer ligi a da ne govorim za ovu jadnu ligu, idemo po pobjedu u Gracanicu pa kud puklo da puklo. Svaka cast za kospicare na Zapada

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
bravo @ultrasstyle, osjetio si Krpića 

Daj ako je neko sliko zapad, il ako ima klip ono nadvikivanje? Nek postavi

@ultrasstyle ga je imao pravoChinaglia je napisao/la:bravo @ultrasstyle, osjetio si Krpića

Nego,gdje je Osim stariji jel bio danas na Tušanj Areni?Jel svršavao na atmosferu?
Pobjeda je bolja od orgazma!
- SaltCityAttack
- Kontakt:

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ne ulazim u to da l' je @ultrasstyle, hetero, homo ili bi, ali hvala mu kad ga je osjetioThranduil je napisao/la:@ultrasstyle ga je imao pravoChinaglia je napisao/la:bravo @ultrasstyle, osjetio si Krpića

ovo nije moglo bolje. Ima da pamtimo ovaj dan jos dugo dugo duuugoo

Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
Zelim svima da se zahvalim koji su dosli danas na tušanj sa čitavog kantona.Ja se osjećam fenomenalno idem na utakmice 25 godina i nikad mi nije ovako bilo.Još da naglasim da sam bio obezbjeđenje i da nije tačno da je neko ostao napolju bar na sjeveru jer smo mi pustili sve kad su nam rekli da su karte rasprodate,znači nije niko ostao 100%.Još jednom hvala svima što ste mi uljepšali dan.I još nešto prodato je 8000 karti plus je uslo jos 1000 bez karti +karte prijatelja+preplatničke+djeca što treniraju+novinari=10000+ sigurno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.