što si to razdvojio rijeci NEMA i TErob do grob je napisao/la:NORMALNO DA U ZENICI NEMA TE STA TRAZITI

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
što si to razdvojio rijeci NEMA i TErob do grob je napisao/la:NORMALNO DA U ZENICI NEMA TE STA TRAZITI
Ne pomaze tu vecernja skoladrop je napisao/la:što si to razdvojio rijeci NEMA i TErob do grob je napisao/la:NORMALNO DA U ZENICI NEMA TE STA TRAZITI![]()
![]()
nije bilo potrebe fakat
ali zato ti imaš potrebu za vecernjom školom i to podhitno
I nick mu je boli glava.omerfcz je napisao/la:Ne pomaze tu vecernja skoladrop je napisao/la:što si to razdvojio rijeci NEMA i TErob do grob je napisao/la:NORMALNO DA U ZENICI NEMA TE STA TRAZITI![]()
![]()
nije bilo potrebe fakat
ali zato ti imaš potrebu za vecernjom školom i to podhitno
Mirisu mi shiptarska poslablueman-TM87 je napisao/la: I nick mu je boli glava.
do grob??????Fali mi tu neki samoglasnik,haj probaj sa A
majko moja place mi seVirtu4l je napisao/la:Poraz od Famosa 3-2. Mnogo miksanja i kombinacija u sastavu.
35 KMbilalinho2 je napisao/la:mozeli mi neko reci koliko je godisnja za jug mrsko mi trazit nazad postove znam da je neko napisao
ok hvalaVirtu4l je napisao/la:35 KMbilalinho2 je napisao/la:mozeli mi neko reci koliko je godisnja za jug mrsko mi trazit nazad postove znam da je neko napisao
Idete li i ove godine na titulu?Gistro_Bancho je napisao/la: Čelik - Željezničar 4:0
Virtu4l je napisao/la:Idete li i ove godine na titulu?Gistro_Bancho je napisao/la: Čelik - Željezničar 4:0
Upravo takoneOX je napisao/la:ma ovo je bzee poraz...ko je bio protiv olimpika i vidio da momci imaju snage i da igra nije losa...zato me ovaj rezultat ne zabrinjava puno u zenici cemo pokazati prawo lice!!!
SVI U ZENICU!!!
Trenutno korisnika/ca: supervizor i 13 gostiju.