Pa i ne igra nešto.U dvije odlučujuće tekme za odlazak na EP bio je najgori pojedinac.NEZALAGANJE je napisao/la:Pa jel nas zanima ovdje kakva je on licnost ili kao igra za nasu zemlju,majka mu stara?LBJ MVP je napisao/la:Objašnjava sve oko Emiraboli me sto je jedan takav lik, koji se ne moze nazvati sportistom, kapiten mog nacionalnog tima. O igrackoj kvaliteti necu, svako ima svoje misljenje, moje se zna, prosjek cisti, ali brate nije sportista, nije...
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Gdje su medalje igracima cijele nase trenutne reprezentacije,ako izuzmemo Dzeku,Rahimica,Misketa i Papca(koji igra u ligi 2 kluba)?Nije li malo da imamo samo 4 takva igraca,a samo je Spaha kriv?aleksandar_veliki je napisao/la:Slazem se, samo neke se stvari oko Spahe precesto poklapaju. Nego, osvojili sta taj Spaha u karijeri (izuzmemo li Zagreb, u kojem je bio vise klupa), napravi li sta s nasom repkom. Medalje, gdje su mu medalje, prizanje neko pojediniacno, bilo sta.NEZALAGANJE je napisao/la:E vala nikako ne mozes dokazati da je do Spahe,pa se smij koliko hoces....Jos uvijek je fudbal ekipni sport...aleksandar_veliki je napisao/la:calcio, pokusava porediti neuporedivo. Gdje je god bio onaj kojeg spominjes dolazili su i trofeji, a ovaj drugi odakle god ode, tu dolaze trofeji. Velika razlika, moras priznati
- Titova-Juga
- Kontakt:
calcio je napisao/la:
I ja sam dovoljno star pa se sjecam kako su mnogi od Brace previse ocekivali. Kao bek ili krilo je uvijek dobro odigrao i bio jako siguran ali je problem bio sto su mnogi nakon poraza trazili krivca a on je kao tada najveca zvijezda bio najpogodniji. Ne sjecam se da se cuvao ili stedio.
Pogresno si me shvatio.
I sam kao bivsi pro a sada amaterski sportas nikada nisam imao primjedbe na nekoga ko ne odigra dobro a to zeli.
Problem Brace je bio da se u nekim utakmicama za repku nije max zalagao kao sto je to radio za Bayern.
Mozda je to nekome ovdje normalno, ali meni ne.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Inace si dobar forumas, ali na ovoj temi se ponasas kao da ti je 5 godina. Ne znam samo sta je to toliko Spahic skrivio. Ovo je ocito nesto na licnom nivou. Da nije neka cura u pitanju?aleksandar_veliki je napisao/la:Cartman, o cemu ti ziv bio. Tema je Spahic, neponovljivi, najbolji i tako dalje i tako dalje. Ovi svi koje si nabrojao makar su dobili neka priznanja (najbolji strijelac polusezone, igrac mjeseca, najbolji defanzivac lige i slicno), a kapiten vala nikad ni jedno, jest doduse bio nekad u timu kola.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa jel nas zanima ovdje kakva je on licnost ili kao igra za nasu zemlju,majka mu stara?[/quote]LBJ MVP je napisao/la:Objašnjava sve oko EmiraNEZALAGANJE je napisao/la:boli me sto je jedan takav lik, koji se ne moze nazvati sportistom, kapiten mog nacionalnog tima. O igrackoj kvaliteti necu, svako ima svoje misljenje, moje se zna, prosjek cisti, ali brate nije sportista, nije...
Pa i ne igra nešto.U dvije odlučujuće tekme za odlazak na EP bio je najgori pojedinac.[/quote]
Daj bolan ne pricaj i pogledaj utakmice jos jednom....Begovic bio totalno indisponiran,a o strasnim saigracima u odbrani:Zahirovic,Jahic i bolesni Papac necu ni da pricam! Spaha bio najgori??ccccc
-
- Kontakt:
Men je taj hasan drag sam sto je pjevao himnu(staru himnu) srcem a sto se tice zalaganja osim asistencije bolicu protiv danske po meni nista vise nije dao ovoj repki a takva zvijezda je bio.Titova-Juga je napisao/la:calcio je napisao/la:
I ja sam dovoljno star pa se sjecam kako su mnogi od Brace previse ocekivali. Kao bek ili krilo je uvijek dobro odigrao i bio jako siguran ali je problem bio sto su mnogi nakon poraza trazili krivca a on je kao tada najveca zvijezda bio najpogodniji. Ne sjecam se da se cuvao ili stedio.
Pogresno si me shvatio.
I sam kao bivsi pro a sada amaterski sportas nikada nisam imao primjedbe na nekoga ko ne odigra dobro a to zeli.
Problem Brace je bio da se u nekim utakmicama za repku nije max zalagao kao sto je to radio za Bayern.
Takav igrac je trebao da bude vodja tima al jbg hajd zaradi povredu igrajuci za repku pa se pomoli bavarcima na oci nije ni on lud

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Mislim da nisi u pravu, nije se nista manje zalagao od ostalih. tada je bilo zelje, mozda i vise nego sada ali je falilo kvaliteta. I raji je trebao krivac, kao sto rekoh najcesce je to bio Braco. ali mozda je bolje da ne skrecemo sa teme.Titova-Juga je napisao/la:calcio je napisao/la:
Pogresno si me shvatio.
- Principatus
- Kontakt:
Aah it`s Spahic bashing time again. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Još uvijek je tema Spahić ? Golemo, ode ja spavati 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Titova-Juga
- Kontakt:
calcio je napisao/la:Mislim da nisi u pravu, nije se nista manje zalagao od ostalih. tada je bilo zelje, mozda i vise nego sada ali je falilo kvaliteta. I raji je trebao krivac, kao sto rekoh najcesce je to bio Braco. ali mozda je bolje da ne skrecemo sa teme.Titova-Juga je napisao/la:calcio je napisao/la:
Pogresno si me shvatio.
Nema veze, vratimo se temi iako se ne slazem u vezi toga da je do raje a ne do njega samog koji nije pruzao maksimum.
Uglavnom, ponavljam opet, dobivam dojam da je ovdje nekim clanovima Spaha trn u oku iz nekih drugih razloga..
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Bernd Stange: Mene je jedino strah Emira Spahica.
Ma samo radite ko i ja,slozite se s njima,eto,priznajem,Spahic je "krkan,namjesta utakmice,ucjenjuje selektora koga ce pozvati,kostao nas je je eura"...
Zanimljivo da tako o njemu pisu isti oni koji nece nikada reci da je Lulic ispao pravi krkan u Portugalu,sudija mu dao zuti zbog prigovora on ne zatvara usta i dalje,dobi crveni,brane ga,mogu misliti da je to Spahic uradio,zatim Ibisevic covjek koji je dao manje golova za reprezentaciju BiH nego Van Buyten za Belgiju,o njegovim silnim promasajima u dresu reprezentacije ti isti sute..
Samo nastavite,svalite sve na Spahu
Zanimljivo da tako o njemu pisu isti oni koji nece nikada reci da je Lulic ispao pravi krkan u Portugalu,sudija mu dao zuti zbog prigovora on ne zatvara usta i dalje,dobi crveni,brane ga,mogu misliti da je to Spahic uradio,zatim Ibisevic covjek koji je dao manje golova za reprezentaciju BiH nego Van Buyten za Belgiju,o njegovim silnim promasajima u dresu reprezentacije ti isti sute..

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Principatus
- Kontakt:
E i ti ga sad pretjera.Cartman je napisao/la:Bernd Stange: Mene je jedino strah Emira Spahica.

Jest Spaha opasan, ali samo jedan je Stange.

Nemogu docekati nove kvalifikacije i nove izjave legende Bernda. Da covjek zna koliko je poznat...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- calcio
- Kontakt:
Nije ga ni Lukashenka strah kao sto ga je strah od Spahica, golemo.Cartman je napisao/la:Bernd Stange: Mene je jedino strah Emira Spahica.

- calcio
- Kontakt:
Jesi ti popio nesto ljuto, mjenjas misljenje svake minuteLBJ MVP je napisao/la:Ma samo radite ko i ja,slozite se s njima,eto,priznajem,Spahic je "krkan,namjesta utakmice,ucjenjuje selektora koga ce pozvati,kostao nas je je eura"...

Ma Spaha ga je samo drsko pogledao u Minsku i sve mu je bilo jasno.
Svaki put kada podrzim atake na Spahica kiselo se smijem i mislim,eto jeste li sada zadovoljni,ubijedili ste me da je Spahic kamen spoticanja BiH reprezentacijecalcio je napisao/la:Jesi ti popio nesto ljuto, mjenjas misljenje svake minuteLBJ MVP je napisao/la:Ma samo radite ko i ja,slozite se s njima,eto,priznajem,Spahic je "krkan,namjesta utakmice,ucjenjuje selektora koga ce pozvati,kostao nas je je eura"...

Samo mi reci koga bi ti za kapitena? Ko je bolji lider? Nemoj mi samo rec Miske ili Dzeko.aleksandar_veliki je napisao/la:Ja kad vidim ovaj post, pogotovo ovaj dio oko Lulica, odmah se sjetim Grcke na Bilinom (cini mi se Grcka, a mozda je i Mađarska, ostarilo se).LBJ MVP je napisao/la:Ma samo radite ko i ja,slozite se s njima,eto,priznajem,Spahic je "krkan,namjesta utakmice,ucjenjuje selektora koga ce pozvati,kostao nas je je eura"...
Dobro, hajde da probamo ovako, cime nas je Spahic zaduzio vise od recimo Hibica ili Seje Halilovica. Zasto je svaki forumas pakas ako kaze nesto kontra kapitena. Da li sam ja pakas ako kazem da smo jadni i bijedni, mislim kao tim, kada nam je prosjecan stoper daleko najbolji defanzivac, da li sam pakas ako smatram da lik kojeg godinama prate skandali, ne moze biti kapiten nacionalnog tima.
- majestic24
- Kontakt:
Kod nas se moze svealeksandar_veliki je napisao/la:Ja kad vidim ovaj post, pogotovo ovaj dio oko Lulica, odmah se sjetim Grcke na Bilinom (cini mi se Grcka, a mozda je i Mađarska, ostarilo se).LBJ MVP je napisao/la:Ma samo radite ko i ja,slozite se s njima,eto,priznajem,Spahic je "krkan,namjesta utakmice,ucjenjuje selektora koga ce pozvati,kostao nas je je eura"...
Dobro, hajde da probamo ovako, cime nas je Spahic zaduzio vise od recimo Hibica ili Seje Halilovica. Zasto je svaki forumas pakas ako kaze nesto kontra kapitena. Da li sam ja pakas ako kazem da smo jadni i bijedni, mislim kao tim, kada nam je prosjecan stoper daleko najbolji defanzivac, da li sam pakas ako smatram da lik kojeg godinama prate skandali, ne moze biti kapiten nacionalnog tima.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ma kakav Lukashenko, Spahic je najveci zlocinac od Stalina ako cemo vjerovat pojedinim forumasima.calcio je napisao/la:Nije ga ni Lukashenka strah kao sto ga je strah od Spahica, golemo.Cartman je napisao/la:Bernd Stange: Mene je jedino strah Emira Spahica.