el-fajter@ Treba kopija licne.
BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Osigurao sam dvije, sad mi covjek javlja. Istok. 
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Emira Spahića.Moddern je napisao/la:Ako ne uspijemo proci Portugal u ove dvije utakmice i ne plasiramo se opet, zauvijek cu proklinjat tih 13-14 minuta koje su nas djelile od EURA u Parizu .
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Al gdje cu je kopirat u 6 ujutruJavier je napisao/la:Osigurao sam dvije, sad mi covjek javlja. Istok.
@Saurman
Ne treba Spahu.... Neko drugi bi u drugom napadu "skrivio penal" van sesnaesterca.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 04 nov 2011, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Edina Džeku.Saurman je napisao/la:Emira Spahića.Moddern je napisao/la:Ako ne uspijemo proci Portugal u ove dvije utakmice i ne plasiramo se opet, zauvijek cu proklinjat tih 13-14 minuta koje su nas djelile od EURA u Parizu .
Zato ne se'ri liče,nie niko od naših kriv što za Francuze kazneni prostor ima 17 metara...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
E vidis culesu, o tome si trebao misliti ranijebparena je napisao/la:Al gdje cu je kopirat u 6 ujutruJavier je napisao/la:Osigurao sam dvije, sad mi covjek javlja. Istok.
Valjda se nessto otvori do 9 h.
Ima kod onog kljucara u "osmici" iza Carlija.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Jel moze ikako pasos?Jbg,nisam jos licne izvadio..Javier je napisao/la:Osigurao sam dvije, sad mi covjek javlja. Istok.
Sretno zmajevi!!
Ne lupaj gluposti i ne brani čovjeka koji nas je izbacio sa Eura u u 78' min.*p!p!t@* je napisao/la:Edina Džeku.Saurman je napisao/la:Emira Spahića.Moddern je napisao/la:Ako ne uspijemo proci Portugal u ove dvije utakmice i ne plasiramo se opet, zauvijek cu proklinjat tih 13-14 minuta koje su nas djelile od EURA u Parizu .
Zato ne se'ri liče,nie niko od naših kriv što za Francuze kazneni prostor ima 17 metara...
Da je Džeko zabio jednu od one 3 šanse, ti ne bi tako pričao o Spahiću zato, psssssssst 
Ne traži krivce među našim igračima...
Ne traži krivce među našim igračima...
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 04 nov 2011, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
tevezito je napisao/la:E ovako dosao je do kraja jedan projekat u Zivinicama na sta su svi nasi sugradjani ponosni.Napravili smo najvecu zastavu BiH dimenzija 20 sa 10 m.Ako odete na ovaj link istu mozete i pogledati.http://www.zivinice.ba/vijest-3131-Najv ... a-Portugal
Deytonka, ne zastava Bosne.
Jedno pitanje za sve koji su kontali po kartu sutra,kad ste mislili u red i jel treba samo prednja strana kopije licne?
E hajd sad da vidim ko ce prvi pokusat da baci kost i zatruje atmosferu pred tekmu. Mi koji smo bili na licu mjesta ne krivimo nikoga za 1:1 u Parizu. Skoro pa se znalo se da ce biti tako. Isto ko sto je Atkinson sa dva crvena skoro pa nama u neku ruku otvorio baraz.... Zato ne gledati proslot. Bilo proslo, idemo dalje. Preskocit nesuglasice i gazit ove cigane....
Džeko je kod promašaja 1 na 1 kad ga je Pjanić izbacio kompenzirao nešto kasnije euro golom pa prema tome nema mu se šta prigovoriti.*p!p!t@* je napisao/la:Da je Džeko zabio jednu od one 3 šanse, ti ne bi tako pričao o Spahiću zato, psssssssst
Dok je Spahić poništio sve ono što je urađeno do 78' i to mu nikad neću oprostiti.
Mislim da Spahić ne spava noćima zbog tvog' oprostaSaurman je napisao/la:Džeko je kod promašaja 1 na 1 kad ga je Pjanić izbacio kompenzirao nešto kasnije euro golom pa prema tome nema mu se šta prigovoriti.*p!p!t@* je napisao/la:Da je Džeko zabio jednu od one 3 šanse, ti ne bi tako pričao o Spahiću zato, psssssssst
Dok je Spahić poništio sve ono što je urađeno do 78' i to mu nikad neću oprostiti.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Ja necu stojat, jer je covjek koji ce uzet vec unaprijed osigurao karte, doci cu kad se budem vracao sa faxa i uzet ih samozenicanin je napisao/la:Jedno pitanje za sve koji su kontali po kartu sutra,kad ste mislili u red i jel treba samo prednja strana kopije licne?
na kraju ce i broj cipela traziti xdzenicanin je napisao/la:Jedno pitanje za sve koji su kontali po kartu sutra,kad ste mislili u red i jel treba samo prednja strana kopije licne?
- Goalgetter
- Kontakt:
@Majstor
Upravo tako ce i poceti u Zenici. Mozda bude zaigrao Carlos Martins umjesto Dannya, a Meireles pritom malo ofanzivnije, ali sve u svemu, najjace sto imaju.
Upravo tako ce i poceti u Zenici. Mozda bude zaigrao Carlos Martins umjesto Dannya, a Meireles pritom malo ofanzivnije, ali sve u svemu, najjace sto imaju.
- anonymousHD
- Kontakt:
U Zenici se već red uhvatio ispred Centrotransa...
LOL 
Hajmo pobjedit ove Kolonijalce !
Srce ispred samo naprijed ne gledaj na prepreke, srce ispred i samo naprijed uvijek hrabro bori se !!!
[youtube][/youtube]
Pobijedite za nas narod ! ! !
Srce ispred samo naprijed ne gledaj na prepreke, srce ispred i samo naprijed uvijek hrabro bori se !!!
[youtube][/youtube]
Pobijedite za nas narod ! ! !
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- Goalgetter
- Kontakt:
Jos samo 7 dana !
[youtube][/youtube]
Ljiljani zlatni, pjesma se ori, navija cjeli stadion, nad nama nebo ima da gori, jer ti si Bosno sampion !!
[youtube][/youtube]
Ljiljani zlatni, pjesma se ori, navija cjeli stadion, nad nama nebo ima da gori, jer ti si Bosno sampion !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.