Francuska - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Slatinash_7
- Kontakt:
Re: Francuska - BiH
Imal ko kakav link za gledanje tekme vcrs da proslijedim za USA hitno je...
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Tek pola sata prije pocetka znat ce se oficijalni sastavi ekipa ..
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Slatinash_7 je napisao/la:Imal ko kakav link za gledanje tekme vcrs da proslijedim za USA hitno je...
http://forum.wiziwig.eu/threads/61510-T ... tober-2011" onclick="window.open(this.href);return false;
- nero.piroman
- Kontakt:
imam osjecaj da bi Pjanic veceras mogao odlicno odigrati i biti covjek odluke mada mi je svejedno ko ce to biti samo da pobijedimo
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.
Balkaniyum.tvSlatinash_7 je napisao/la:Imal ko kakav link za gledanje tekme vcrs da proslijedim za USA hitno je...
Izvrsis uplatu za mjesec ili koliko zelis, i imas sve kanale bivse Yu.
Nadjes BHT 1 i duskas, gledas tekmu bez prekida. Uplata vrlo povoljna.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ovo cudo od akomulatora nije moja zastavaBernardBarnjak je napisao/la:

MILLE ANNI PASSI SUNT!
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
misimovic out, zahirovic in, tako su barem javili na maloprije na tv-u!!Principatus je napisao/la:Dakle ova postava?Principatus je napisao/la:Dakle pitanje je ko ce od ovih da igra: Medunjanin, Misimovic, Zahirovic.
Ja bih ovako od pocetka, pa sta bude. Stvoriti pritisak naprijed kako nebi pozadi strahovali.
I ona opcija Calcia mi se svidja.
----------------------Hasagic-----------------------
---Mujdza------Pandza-----Spahic-----Papac----
---------------Rahimic-----Medunjanin------------
-------Pjanic---------Misimovic----------Lulic-----
------------------------Dzeko------------------------
Volim te Bosno!!!
Daj mi link poslji za ovo... U HD ako moze.Bosniacum Lilium je napisao/la:ovo cudo od akomulatora nije moja zastavaBernardBarnjak je napisao/la:
MILLE ANNI PASSI SUNT!

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
ako miske nije u sastavu od prve minute bolje da se predamo unaprijedxavi26 je napisao/la:misimovic out, zahirovic in, tako su barem javili na maloprije na tv-u!!Principatus je napisao/la:Dakle ova postava?Principatus je napisao/la:Dakle pitanje je ko ce od ovih da igra: Medunjanin, Misimovic, Zahirovic.
Ja bih ovako od pocetka, pa sta bude. Stvoriti pritisak naprijed kako nebi pozadi strahovali.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
xavi26 je napisao/la:misimovic out, zahirovic in, tako su barem javili na maloprije na tv-u!!Principatus je napisao/la:Dakle ova postava?Principatus je napisao/la:Dakle pitanje je ko ce od ovih da igra: Medunjanin, Misimovic, Zahirovic.
Ako je to tacno onda ce postava biti kao ova u mom potpisu, 4-3-2-1 samo sa drugim igracima
mislim da je to pametna odluka od Susica. moramo zbiti sredinu, ali i pokrivati krila.
Ako je suditi po sastavima sa nekih stranica, veceras moramo zgaziti francuze! Sve osim pobjede je ravno nuli.. juris!
Kako javlja France Football poznat je i sastav Francuza: Lloris, Réveillère, Rami, Abidal, Evra, Cabaye, M'Vila, Nasri, Menez, Remy, Malouda.
Krenuli su naši ka Stade de Franceu. Safet Sušić se odlučio za sljedećih 11: Hasagić, Mujdža, Pandža, Spahić, Papac, Rahimić, Medunjanin, Pjanić, Lulić, Misimović, Džeko.
SC.ba
Krenuli su naši ka Stade de Franceu. Safet Sušić se odlučio za sljedećih 11: Hasagić, Mujdža, Pandža, Spahić, Papac, Rahimić, Medunjanin, Pjanić, Lulić, Misimović, Džeko.
SC.ba
Daj Bože da pobjedimo,al' teško,teško.Ova euforija me podsjeti na one dvije utakmice sa Portugalom,toliko nadanja,volje i na kraju smo ostali bez ičega.Sad' imamo tu jednu utakmicu koja nas može odvesti direktno na veliko takmičenje,što nam je najveća želja.Ako se desi suprotno,imamo ''popravni'' u vidu te dvije utakmice baraža.Nisam neki optimista,ipak je to Francuska.Još strahujem jer Hasagić brani,al' šta je tu je.Realno,dobiće nas sa 1:0-2:0.Volio bi' da me naši demantuju.Sretno !
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Goalgetter
- Kontakt:
Mislim da veceras gubimo 1-0 ili 2-0, ali se potajno nadam nekom cudu.
Naprijed BOSNO !!
Naprijed BOSNO !!
Miske ne moze odigrati 90 min na visokom nivou, zato i treba da bude dzoker, da udje u 65. i da asistira Dzeksonu za pobjedudeni_23 je napisao/la:
ako miske nije u sastavu od prve minute bolje da se predamo unaprijed

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
isto misljenje drugGoalgetter je napisao/la:Mislim da veceras gubimo 1-0 ili 2-0, ali se potajno nadam nekom cudu.
Naprijed BOSNO !!

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
zna li netko koji sve satelitski odkljucani kanali prenose tekmu??????????????? hvalla unaprijed ,,moja prognoza 0-1
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
-
- Kontakt:
Skroz mi se svida sto igramo ofanzivno od pocetka jer mi ne znamo defanzivno igrat. Bit ce gusto bit ce 0:2 

YNWA!
- legenda reala
- Kontakt:
TF1 na 9E slobodanvrebac86 je napisao/la:zna li netko koji sve satelitski odkljucani kanali prenose tekmu??????????????? hvalla unaprijed ,,moja prognoza 0-1
TV Monde Africa na 36E i 4.8 E slobodni prenose,ostali su kodirani

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.