Reprezentacija Njemačke - Elf
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Reprezentacija Njemačke - Elf
Daj Griezmanna u Bayern i njemačko državljanstvo, makar da prestane guziti njemce...
Imam osjecaj da ce Loew podnijeti ostavku poslije prvenstva.
Imam osjecaj da ce Loew podnijeti ostavku poslije prvenstva.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Jel i dalje mislis Muller>OzilKawhi je napisao/la:Konačno se Lowu osvetilo forsiranje poluigrača poput Ozila, Gotzea i danas Cana.![]()
Jedan ld razloga što ne mogu uvijek navijati za Njemačku je njegov očajan izbor igrača. Sreća njegova ima Boatenga, Kroosa, Mullera i Khediru pa se može zayebavat tako. Večeras je povreda jednog od ključnih bila dovoljna za ispadanje protiv Griezmanna i još 10 poluigrača.
Schweini je bio odličan u prvom. Ne shvatam kritike na njegov račun. Problem je što tu nije bilo Khedire koji je savršen za njega i Kroosa.

-
- Kontakt:
Can je bio dobar,Ozil je bio najbolji i veceras i na cijelom euru.Kawhi je napisao/la:Konačno se Lowu osvetilo forsiranje poluigrača poput Ozila, Gotzea i danas Cana.![]()
Jedan ld razloga što ne mogu uvijek navijati za Njemačku je njegov očajan izbor igrača. Sreća njegova ima Boatenga, Kroosa, Mullera i Khediru pa se može zayebavat tako. Večeras je povreda jednog od ključnih bila dovoljna za ispadanje protiv Griezmanna i još 10 poluigrača.
Schweini je bio odličan u prvom. Ne shvatam kritike na njegov račun. Problem je što tu nije bilo Khedire koji je savršen za njega i Kroosa.
Boateng,Muller najgori igraci repke a znamo iz kojeg su kluba.

Osakacenost povredama,sudijskim odlukama kartonima i sentimentalonst Lowa rezultirali se ovome.
Vec se sada treba spremati za Rusiju naravno bez Bastiana i Podolskog te ako bude jos neko eventualno od ovih sto statiraju u Elfu.
Za dvije godine definitivno dati priliku mlađima koji ce tada biti bogatijii za 2 sezone i jedno 100ak utakmica u nogama. Nadati se da ce ih povrede zaobici jer ovo veceras nije pravi Elf.Elf bez one sinenergije s Hummelsom i Boatengom nije pravi.
Za dvije godine tu trebaju biti momci koji su u punom naponu snage i sa jakim sezonama iza sebe.Prije svega Sane treba bjezati iz Schalke,Draxler i Dahoud neka traze drugu lokaciju s kojom ce imati veci kredit u daljnjem razvoju u repki.
Ako sve bude kako treba ovako nekako bi trebala izgledati okosnica tima na SP: Neuer,MATS,Karius,Hector,Hummels,Howedes,Boateng,Kimmich,Weigl,Kroos,Gundogan,Ozil,Draxler,Sane,Muller,Reus i oni koji budu najbolji te sezone.
I ne zaboravimo, a mrsko mi trazit onai citat.
IMA IGRACA LEVERKUSENA = NEMA TITULE
Vec se sada treba spremati za Rusiju naravno bez Bastiana i Podolskog te ako bude jos neko eventualno od ovih sto statiraju u Elfu.
Za dvije godine definitivno dati priliku mlađima koji ce tada biti bogatijii za 2 sezone i jedno 100ak utakmica u nogama. Nadati se da ce ih povrede zaobici jer ovo veceras nije pravi Elf.Elf bez one sinenergije s Hummelsom i Boatengom nije pravi.
Za dvije godine tu trebaju biti momci koji su u punom naponu snage i sa jakim sezonama iza sebe.Prije svega Sane treba bjezati iz Schalke,Draxler i Dahoud neka traze drugu lokaciju s kojom ce imati veci kredit u daljnjem razvoju u repki.
Ako sve bude kako treba ovako nekako bi trebala izgledati okosnica tima na SP: Neuer,MATS,Karius,Hector,Hummels,Howedes,Boateng,Kimmich,Weigl,Kroos,Gundogan,Ozil,Draxler,Sane,Muller,Reus i oni koji budu najbolji te sezone.
I ne zaboravimo, a mrsko mi trazit onai citat.
IMA IGRACA LEVERKUSENA = NEMA TITULE
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Sane u 11,393 sek pokazao vise od Gotzea u 2016 godini. To je uspjeh.
Kako su ljudi procitali Mullera to nisu istine, samo mu udji u krilo i on ne moze dodati, a kamo li osutati prema golu.
Kako su ljudi procitali Mullera to nisu istine, samo mu udji u krilo i on ne moze dodati, a kamo li osutati prema golu.
U svako doba dana i noći.Ramsey16 je napisao/la:Jel i dalje mislis Muller>OzilKawhi je napisao/la:Konačno se Lowu osvetilo forsiranje poluigrača poput Ozila, Gotzea i danas Cana.![]()
Šta sam ja rekao čije će ih luzerstvo syebati? Canovo naravno.Besic je napisao/la:+
I nemoj više na Khediru. Večeras je previše falio.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Konigsblau
- Kontakt:
Cuj Schweini bio odlican u prvom
Osim sto je direktni krivac za prvi gol Francuza, nije uputio dva smislena passa. Alibi igra, dodaj prvom do sebe, pa kad vide 90% tacnost dodavanja, mozda ce neko reci da sam odigrao dobro. A odigrao je ocajno
Ozil uz Kroosa najbolji Njemac. I to si fulio. Nista novo, rekli bi

Osim sto je direktni krivac za prvi gol Francuza, nije uputio dva smislena passa. Alibi igra, dodaj prvom do sebe, pa kad vide 90% tacnost dodavanja, mozda ce neko reci da sam odigrao dobro. A odigrao je ocajno
Ozil uz Kroosa najbolji Njemac. I to si fulio. Nista novo, rekli bi
Kawhi ma meni je uvijek Khedira>Can na stranu igracke kvalitete to je samo zbog luzerstva koje vuce iz kluba.
Kakve su sanse da Jogi podnese ostavku?
Jedina svijetla tacka je to sto je Sane debitovao konacno i sto je pokazao da moze. Na njemu je da ode Pepa te se dodatno afirmise te da vodi Elf na Sp
Kakve su sanse da Jogi podnese ostavku?
Jedina svijetla tacka je to sto je Sane debitovao konacno i sto je pokazao da moze. Na njemu je da ode Pepa te se dodatno afirmise te da vodi Elf na Sp
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- muhamedhulk
- Kontakt:
previse povreda i peh penal su bili dovoljni za ispadanje. sretno sanchesu u finalu.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Kroos i Ozil su prekucali, al stvarno, da je Njemacka pobijedila ovo bi bile partije 10/10. Al sam se iznenadio sa Mustafijem, neprijatno, naravno.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Mene samo zanima je li Mullera stid?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Mene zanima hoce li Low dati otkaz,
Njemackoj nisu krive povrede jer su igrali strasno prvo poluvrijeme. Kriv je onaj gol iz nicega sto je dao momentum Francuzima. Oni su sjedili sami sebi u krilu koliko su bili u grcu.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Naravno da je penal sve rijesio. Do penala oni su igrali ko Gruzija.
Ne moze se igrati bez napadaca. Moj Mulleru nisi pogledao gola 6 utakmica. Al kriv je onaj koji te pusti da igras.
Ne moze se igrati bez napadaca. Moj Mulleru nisi pogledao gola 6 utakmica. Al kriv je onaj koji te pusti da igras.
Ovo ne moze ni bez pravih krila. Valjda je to trebao da zna Loew ako se fura na Pepa. Vidio si koliko su Ozil i Kroos namjestili izolacija za Kimmicha, da je tu bio Robben hettrik bi zabio.samo_lijevo je napisao/la:Naravno da je penal sve rijesio. Do penala oni su igrali ko Gruzija.
- Centre forward
- Kontakt:
Mustafu ne treba ni komentarisat', 'ta će on u jednoj ovakvoj utakmici ?!.
Milera ne treba zvat' na EP-a prvenstva. Ako ovako nastavi Carlo će ga klupirat'. Švajniju želim da još 4 godine ostane u Jedinstvu jer se baš vidi da je povuk'o tog otočkog šmeka. Kakvu je glupost napravio, ma neshvatljivo.
Ne može se u finale sa dva navedena indisponirana momka, te Hectorom, Canom i mladim Kimichom.
Već sam napis'o da se sve poklopilo da se tivra kući. Previše važnih igrača je odustvovalo.
Milera ne treba zvat' na EP-a prvenstva. Ako ovako nastavi Carlo će ga klupirat'. Švajniju želim da još 4 godine ostane u Jedinstvu jer se baš vidi da je povuk'o tog otočkog šmeka. Kakvu je glupost napravio, ma neshvatljivo.
Ne može se u finale sa dva navedena indisponirana momka, te Hectorom, Canom i mladim Kimichom.
Već sam napis'o da se sve poklopilo da se tivra kući. Previše važnih igrača je odustvovalo.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- samo_lijevo
- Kontakt:
Nemas sta zamjeriti Kimmichu, momak je bacen u vatru. Jucer igrao protiv Heidenheima a danas u polufinalu EM-a. Zalosno je kad Schweinsteiger, Boateng (protiv Italije), Muller ovako igraju i prave pocetnicke greske.muamerc je napisao/la:Ovo ne moze ni bez pravih krila. Valjda je to trebao da zna Loew ako se fura na Pepa. Vidio si koliko su Ozil i Kroos namjestili izolacija za Kimmicha, da je tu bio Robben hettrik bi zabio.samo_lijevo je napisao/la:Naravno da je penal sve rijesio. Do penala oni su igrali ko Gruzija.
Primis tri gola na prvenstvu, od toga dva iz nepotrebnih kornera i na gresku malog Kimmicha.
Prizivaju Bastiana a on ko zadnji levat. Ne zna covjek je li gore kad vidis njega sta radi il kad neko priziva djecu da igraju pa te izbace sa prvenstva jednim potezom.
Ne krivim, kazem fula u napadackoj igri. Kimmich je bio zamisljen da igra desno sa Mullerom a ovako je ostao sam i nista nije mogao jer on nije bek ni krilo niti ce to biti.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Znam da ne krivis, nisam ni mislio tako. Onako govorim da je mali radio koliko je mogao.
Zoves Podolskog da drzi atmosferu.
Nemas napadaca kad najvise treba. Pa sta reci 
Zoves Podolskog da drzi atmosferu.