Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

giannini
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la giannini » 08 jun 2014, 12:38

harry_90 je napisao/la:
Keenan.- je napisao/la:Ovi srb...ovaj Tuzlaci jedva docekali da popljuju Sarajevo. Bas kao sto neko rece, rukometna reprezentacija je u zadnje vrijeme vise licila na cirkus nego na nacionalnu selekciju i zato je dvorana bila poluprazna. Dobru posjetu tj. podrsku treba zasluzit'. ;)
Ovi siptari ili sandzaklije...ovaj sarajlije koji vise nema,za koje moras biti evropski i svjetski prvak da bi te dosli podrzati..ovako iz zaboli taki za selekcije BiH..
mozes ga pofamflat i prvim i drugim i trecim :guz:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 jun 2014, 12:56

giannini je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
Keenan.- je napisao/la:Ovi srb...ovaj Tuzlaci jedva docekali da popljuju Sarajevo. Bas kao sto neko rece, rukometna reprezentacija je u zadnje vrijeme vise licila na cirkus nego na nacionalnu selekciju i zato je dvorana bila poluprazna. Dobru posjetu tj. podrsku treba zasluzit'. ;)
Ovi siptari ili sandzaklije...ovaj sarajlije koji vise nema,za koje moras biti evropski i svjetski prvak da bi te dosli podrzati..ovako iz zaboli taki za selekcije BiH..
mozes ga pofamflat i prvim i drugim i trecim :guz:
vidis skino si gace,zeljan si haman :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 08 jun 2014, 13:00

Zasto ne otvorite temu PLJUVANJE GLAVNOG GRADA SARAJEVA..jbt imam osjecaj kao da je ovo neki banjalucki forum..SRAMOTA

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 08 jun 2014, 13:09

nek ste vi okrenuli pricu na pljuvanje glavnog grada.
Sinoc reprezentacija igra BARAZ,a u dvorani 2000 gledalaca.

PS. I da vam kazem da smo dobili Island!
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 jun 2014, 13:22

Sarajevo je lijep grad, Sarajevo je puno divnih i postenih ljudi ali isto tako Sarajevo nema obzira prema sportu jer su se zasitili svega iz razloga sto u tom istom Sarajevu godinama nastupaju reprezentativne selekcije.

Jos jednom ekipi sve cestitke s nadom da ce u nekom buducem periodu zavrijediti paznju gradjana glavnog grada. :salut:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 08 jun 2014, 13:34

kosarka i rukomet su davno umrli u sarajevu sa rk/kk bosnom... ja do juce nisam ni znao da se igra utakmica niti je iko pricao o tome... shvatite da raja NE DA pare za sport, nego ce svako dati prije za nargilu i za dandu... i ovi sto nekad odu na tekme odu na derbi, i na euro tekme Zelje i Sarajeva... mentalitet ;)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 08 jun 2014, 14:33

TMmanija2012 je napisao/la:
samo_lijevo je napisao/la:
TMmanija2012 je napisao/la:Ovi sto se zale,sto glume patriote,rukometnu publiku..zasto vi niste dosli u Sa da podrzite BIH..sve neki BHF ,Belaji i ostali folovi ,al na forumu :) Pa nije Sarajevo na kraj svijeta..ja smijem se kladiti 90 % ovih sto laprdaju nikad nisu bili na nekoj tekmi nase repke,osim ako racunaju navijanje na forumu ;)
bili su,da nije njih i parter bi bio poluprazan.
Ti vodio navijanje..vidim ..poznat si mi :)
Bio sam i ja na tekmi,bio sam s BHF-om koji su odlicni bili jucer(nisam clan ali sam bio s njima),dosta raja je upravo doslo iz drugih gradova,iz Krajine pogotovo.Jucer je bilo vise ljudi koji nisu iz Sarajeva,mozes sve prepoznati po naglasku ;).A ja iskreno nisam ni ocekivao od vas da dodjete na tekmu u velikom broju,interes za sport vam je dobro opao,kad na tekmi Zelje koji se borio za titulu bude po 1500-2000 ljudi a termin ekstra onda nema se tu sta govoriti...Neki ce reci da nije medijski popraceno,i ja bi se tu u jednom dijelu slozio,treba da se vise pise kako igraci igraju u klubovima,da se prate i mladi talenti i takve informacije ali reci da se nije znalo za tekmu je glupost,pa pisao i sportsport,klix koje vecina cita ljudi i jos neki drugi portali...

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 08 jun 2014, 14:38

Ako neko ima link za tekmu da se na miru pogleda neka stavi :D

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 08 jun 2014, 14:39

harry_90 je napisao/la:
momak idi malo na zrak, cosaj, gledaj ptice kako pjevaju, gledaj djevojke u obline, jednostavno uzivaj u zivotu. Prvo na temi Sarajeva dodjes s ovakvom pricom, pa onda ovdje, Bog zna gdje si jos ovako pisao.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 08 jun 2014, 14:40

Znal neko satnicu revansa naredne sedmice,i prestanite vise biti djeca sa raspravom oko publike sarajlije su zakazale,i ovi u savezu bi trebali razmisliti oko domancistva slijedece utakmice.
Fudbal-Zenica
Kosarka-Tuzla
Rukomet-Cazin i to je to !!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 08 jun 2014, 14:52

Ja ovdje jos nisam procitao da raja iz Sa trazi da se igraju ove tekme u Sarajevu..to savez odlucuje..ja licno smatram da se ne trebaju igrati u Sa..imali smo priliku gledati nasu mladu repku u Tz ,svi znamo sta se tu desilo,nemojte me sad ubjedjivati da je neko normalan voli BiH,a mrzi glvani grad tj psuje glavni grad,a ti isti likovi glume ovdje patriote..ja nemam nista protiv TZ ili Zenice ili bilo kojeg grada u BIH,al necu dozvoliti da neki maloumnik vrjedja moj grad..sramota jeste par hiljada biti na tekmi baraza,a jos atraktivan protivnik.

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 08 jun 2014, 14:57

TMmanija2012 je napisao/la:Ja ovdje jos nisam procitao da raja iz Sa trazi da se igraju ove tekme u Sarajevu..to savez odlucuje..ja licno smatram da se ne trebaju igrati u Sa..imali smo priliku gledati nasu mladu repku u Tz ,svi znamo sta se tu desilo,nemojte me sad ubjedjivati da je neko normalan voli BiH,a mrzi glvani grad tj psuje glavni grad,a ti isti likovi glume ovdje patriote..ja nemam nista protiv TZ ili Zenice ili bilo kojeg grada u BIH,al necu dozvoliti da neki maloumnik vrjedja moj grad..sramota jeste par hiljada biti na tekmi baraza,a jos atraktivan protivnik.
To su vec navijacka prepucavanja grupa PLBIH,psuje se i glavni grad ali i Zenica i Tuzla s druge strane...Ali nije sada tema to,realno je da se nije bas pobjeda ocekivala,sto je bilo bilo je,nema se nikakve koristi da pljuje Sarajevo,rukomet i nije toliko popularan i mogla se ocekivati ova posjeta...

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 08 jun 2014, 14:59

zenicanin je napisao/la:
TMmanija2012 je napisao/la:Ja ovdje jos nisam procitao da raja iz Sa trazi da se igraju ove tekme u Sarajevu..to savez odlucuje..ja licno smatram da se ne trebaju igrati u Sa..imali smo priliku gledati nasu mladu repku u Tz ,svi znamo sta se tu desilo,nemojte me sad ubjedjivati da je neko normalan voli BiH,a mrzi glvani grad tj psuje glavni grad,a ti isti likovi glume ovdje patriote..ja nemam nista protiv TZ ili Zenice ili bilo kojeg grada u BIH,al necu dozvoliti da neki maloumnik vrjedja moj grad..sramota jeste par hiljada biti na tekmi baraza,a jos atraktivan protivnik.
To su vec navijacka prepucavanja grupa PLBIH,psuje se i glavni grad ali i Zenica i Tuzla s druge strane...Ali nije sada tema to,realno je da se nije bas pobjeda ocekivala,sto je bilo bilo je,nema se nikakve koristi da pljuje Sarajevo,rukomet i nije toliko popularan i mogla se ocekivati ova posjeta...
Buraz na tekmi BiH-Srbija u TZ..nikakve veze nema PLBIH.

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 08 jun 2014, 15:05

TMmanija2012 je napisao/la:
zenicanin je napisao/la:
Buraz na tekmi BiH-Srbija u TZ..nikakve veze nema PLBIH.
To je bilo da se pokaze ''revolt'' radi onog ispadanja prema Sarajevu,grupe ko grupe,ima dobrih i losih strana...Mislio sam na grupe navijaca iz PLBIH...

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 08 jun 2014, 15:11

Znamo svi šta se desilo, pune tribine Tušnja na prijateljskoj utakmici, šteta što sjever nije bio otvoren.
Jbg nekome smeta što pojedinci psuju Sar. drugima smeta što je Sar. okrenulo leđa nacionalnom timu i humanitarnoj akciji, kako god da okreneš nezadovoljnih će uvijek biti.

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 08 jun 2014, 15:11

SARAJEVO LJUBAVI MOJA :bih:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 08 jun 2014, 15:17

Jedva čekamo opet napunit stadion i dvoranu,da se još glasnije čuju te psovke :bih:
Nad tobom sunce najljepše sja

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 08 jun 2014, 15:31

esprit24 je napisao/la:Znal neko satnicu revansa naredne sedmice,i prestanite vise biti djeca sa raspravom oko publike sarajlije su zakazale,i ovi u savezu bi trebali razmisliti oko domancistva slijedece utakmice.
Fudbal-Zenica
Kosarka-Tuzla
Rukomet-Cazin i to je to !!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Momak u par rečenica objasnio suštinu. Dobar raspored za početak. :thumbup: Niko ovdje ne mrzi Sarajevo (ako i ima takvih slučajeva, zasigurno su izolovani), jer mrziti glavni grad znači mrziti svoj narod, a to može samo bolestan um. Poenta je da kada god igra reprezentacija (fudbal, košarka, rukomet, tenis), Sarajlije po pravilu zakažu i reprezentativci igraju pred polupraznim arenama. S druge strane, većina probosanski nastrojenih sredina žive za utakmice nacionalnih selekcija, uvijek je sve puno ljudi koji daju gromoglasnu podršku (mnoštvo je primjera, od Cazina do Goražda). BiH nije od Baščaršije do Čengić Vile, nego od Une do Drine. Svi zaslužuju da u svom gradu dočekaju i ugoste repku, ako za to postoji volja i uslovi.

Da ne zaboravim, kapa dolje našim junacima za pobjedu nad Islandom. Brz protok lopte, požrtvovanost u odbrani u ključnim momentima, sve ono što prije nismo imali. Kao što smo poslije žrijebanja pisali, ovo bi bilo ravno pobjedi fudbalera protiv Portugala. Šta god da se desi u Reykjaviku, ne smije pokvariti dojam, mada bi bilo fantastično da ih dobijemo i plasiramo se na SP. Imamo potencijal za velike stvar i u budućnosti, tako da na ovome ne treba stati. Prce i ekipa zaslužuju našu podršku, vjerujem da nas neće iznevjeriti.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 08 jun 2014, 16:09

guber_90 je napisao/la: Prvo od svega bi Tuzlaci napunili kada niko sa strane ne bi dosao, a ja sam rekao samo da bi Mejdan bio pun.

Boli me uho za tu diskusiju za okolinu, to su neki tvoji kompleksi i mene ne zanimaju, ja ovdje diskutujem o posjeti, da li ce Mejdan napuniti Srebrenik ili Tuzlaci je nebitno.
To da li bi napunili vidili bi :D Bilo bi mali broj fukara ali odreći se Vive, Salt-a (Rome) i Plaže teško...

Uostalom ispadaš stvarno kontradiktoran ... Ne da mi se citirati rečenicu po rečenicu da bi ti mogao razumiti ...

Vidim sad je nebitno da li će biti Tuzlaci :D U jednoj rečenici doslovno govoriš kako će Tuzlaci napuniti dvoranu a u drugoj nije bitno odakle je ko :D Siguran da ja imam komplekse ? Da ti nisi ko ove tuzlanske seljačine koje pljuju po svemu što nije iz Tuzle jer oni su ko grad i građani a proći pored krave i koze znači biti manje vrijednosti ? Ako jesi molim te zaobiđi me.

Pozdravljen budi Tuzlak.
pinoglavi je napisao/la: Reci da se šališ ? :facepalm:
Pa ne govorim u fazonu kako vas nije sramota Acu slušat,nego imate i para i vremena i svega kad treba Aca doć,a kad treba reprezentaciju podržat onda vas nema.
:facepalm:
Nemam ja veze sa Sarajevom i osuđujem to sve jer sramota je velika a glume sve neke online, facebook patriote a kad treba nema nikoga ... Bit bitka ( :mrgreen: ) Tuzlanski kanton bi napunio Mejdan a ne grad Tuzla.

Uostalom glupa rasprava...

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 08 jun 2014, 16:13

thulkazal je napisao/la:
guber_90 je napisao/la: Prvo od svega bi Tuzlaci napunili kada niko sa strane ne bi dosao, a ja sam rekao samo da bi Mejdan bio pun.

Boli me uho za tu diskusiju za okolinu, to su neki tvoji kompleksi i mene ne zanimaju, ja ovdje diskutujem o posjeti, da li ce Mejdan napuniti Srebrenik ili Tuzlaci je nebitno.
To da li bi napunili vidili bi :D Bilo bi mali broj fukara ali odreći se Vive, Salt-a (Rome) i Plaže teško...

Uostalom ispadaš stvarno kontradiktoran ... Ne da mi se citirati rečenicu po rečenicu da bi ti mogao razumiti ...

Vidim sad je nebitno da li će biti Tuzlaci :D U jednoj rečenici doslovno govoriš kako će Tuzlaci napuniti dvoranu a u drugoj nije bitno odakle je ko :D Siguran da ja imam komplekse ? Da ti nisi ko ove tuzlanske seljačine koje pljuju po svemu što nije iz Tuzle jer oni su ko grad i građani a proći pored krave i koze znači biti manje vrijednosti ?

Pozdravljen budi Tuzlak.
pinoglavi je napisao/la: Reci da se šališ ? :facepalm:
Pa ne govorim u fazonu kako vas nije sramota Acu slušat,nego imate i para i vremena i svega kad treba Aca doć,a kad treba reprezentaciju podržat onda vas nema.
:facepalm:
Momak nemam ja veze sa Sarajevom i osuđujem to sve jer sramota je velika a glume sve neke online, facebook patriote a kad treba nema nikoga ... Bit bitka ( :mrgreen: ) Tuzlanski kanton bi napunio Mejdan a ne grad Tuzla.

Uostalom glupa rasprava...
U prvoj recenici sam se osvrnuo na neki imaginarni scenarij u kome bi samo Tuzlaci isli na utakmicu i rekao sam da bi napunili mejdan.

Ne brinem ja, otisli bi na utakmicu ovi pozeri, slikali se tamo, pa zapicili ka vivi :mrgreen:, ali bi dosli i navijali od srca, koliki god pozeri da bili.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.