Jos on moze vjerujte,samo da ga povrede zaobidju...takvog strijelaca nema
TREZEGOL

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
?Google je napisao/la:Slazem se treba da ostanu da igraju i Trezege Delpijero Amauri,niste trebali raskinut ugovor sa Canavarom,to znaci odma jedan manje tim u borbi za Scudeto,MIlan kako vidim jos nikoga ne dovodi tako da jedino ostaju Inter i Roma opet da se bore za titulu...!!!!
Sreća prati hrabre. Kao da Inter nije imao sreće ove sezone? Roma je odigrala sjajno cijelu sezonu(ne računajući Evropa ligu i ispadanje od Panathinaikosa), što se za Juventus ne bi moglo reći. Uostalom, Roma uzima tamo gdje joj škripi, a ne dovodi polovnjake koji u pravom Juventusu ne bi nikad mogli zaigrati(Poulsen, Iaquinta, Salihamidžić, Zebina...). Misliš da Adriano neće biti odlično pojačanje? Misliš da otkup Burdisovog ugovora nije dobra stvar?Italia je napisao/la:
?
kao da ti ne pratis Serie A i ne znas koliko ste samo srece vi imali?? kakva bolan Roma? ono je samo sreca bila i zato sto su konkurentni Juve i Milan usli u krizu.. zaboravi da ces vise gledati Romu na dobrom mjestu, pa vi para nemate za jedno pojacanje a ovdje kao nesto bi pametni bili
Piše se Clichy i Sagna al ih zaboraviteultrasstyle_tz je napisao/la:subjektivni su ovdje ljudi dosta,ev i ja navijam za Juve i to duze nego dosta njih ovdje,ali ako ce mi Pepe bit nosilac igre iduce sezone,nesto ja nisam previse optimista.
Utece Mata za 20 miliona,mozda nije htio cojk u Juve,ali ako je bilo ikakve sanse morao se dovest.
vargas ,krasic ,jedan dobar centralni vezni(tu ne mislim na Palomba i slicne) ,dva odlicna spica(tu ne mislim na pazinija i slicne),oba beka i stoper i tek onda mozemo pricat.
Prava pojacanja za Juve bi bili Klisi,Sanja,Gallas,Montolivo/Hamsik,Vargas,Krasic,Aguero i Dzeko.To su igraci koji bi zadovoljili apetite navijaca juventusa i podsjetili na stare dane.
Motta,Bonuci,Boketi,Ranokia,Palombo,Pepe,martinez,Pazini...mogu doc al na posudbu pa ako se koji pokaze zadrzat ga,a ako ne da ga se na vrijeme nogira.A ne ko Poulsen ,zebina,grigera ,hasan itd itd sad pa ne mozes ih se ni rijesit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.