Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

sarajlija89
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la sarajlija89 » 22 jun 2010, 22:47

Treze treba ostati..dodati mu dzeku i to je to...amaurija otjerat iaquinta moze u rotaciji

Jos on moze vjerujte,samo da ga povrede zaobidju...takvog strijelaca nema

TREZEGOL 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Bečki Kongres
Kontakt:

Post Postao/la Bečki Kongres » 22 jun 2010, 22:54

Trezeguet zaslužuje oproštaj kao Del Piero(dakle, kao jedna od legendi kluba). A sumnjam da mu je dostojan oproštaj 5 minuta po utakmici, te konstantne povrede i ne znam ti ja šta. Da, ključna riječ u svemu tome je "uradio". Prošlo vrijeme. Ako smijem dodati, DAVNO prošlo vrijeme. Svaka čast na svemu što je napravio, ali vrijeme je za neke nove snage te potpuni remont napadačkog dijela ekipe: Iaquinta(klupa i možda 15 minuta po utakmici), Del Piero(klupa, malo više po utakmici), Trezeguet(odlazak iz kluba ili veliko grijanje klupe) - dolazak 2 odlična napadača uz prodaju Amaurija, pa da se barem ne morate brinuti za postizanje golova.

I mnogi prije njega su učinili dosta toga za klub, pa im se opet moralo reći zbogom, pobogu.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 22 jun 2010, 22:58

ma ne vazno sta je uradio,mislim i bez tog...ako ga povrede zaobidju treze moze jos zabijati ko nekad....sto znaci 15 golova po sezoni najmanje 8-)

eto vidjecete...

a sigurno najmanje jedan napadac da treba ako ne i dva..al to znaci rijesiti se i iaquinte i amaurija....dobar je meni iaquinta tako da nemam nista protiv da ostane...dobar u rotaciji sigurno
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 23 jun 2010, 01:14

Uno, Due, Trezege..

zao mi je , ali vi navijaci sa strane stvarno ne mozete shvatiti sta je Trezegol uradio za nas.. Zambrotta je igrao 7 godina kod nas a Italijan je, Thuram, Viera, Emerson, Cannavaro..

Manchester, Barcelona, Lyon klubovi koji su ga htjeli dovesti 2006 i odma 2007 i 2008.. ali ljubav prema klubu je jaca od para i slave..

Uno, Due, Trezege!
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 23 jun 2010, 01:24

Ja ga gotivim ali njegovo je odsviralo,jel ti zelkis dobro klubu...jesi ti svjestan u kakvim smo mi **** do guse,mi trebamo tim od 20 prekvalitetnih i 100% spremnih igraca a Trezege to nije,nije ni Del piero na tom nivou iako je moj ljubimac i njega najvise gotivim...
Ako klub zeli ponovo na veliku scenu i da nize uspjehe mora promjeniti igrace osvjeziti samo kad se sjetim tima prije ispadanja iz Serie a pitam se da li ce mo ga ikad vise imati....

Nedved se jednom radja....

Ja neznam ko onog Zebinu jos uvjek drzi u klubu,Poulsena isto....da nisu i oni nesto ucinili za Juve...

Kad se sjetim golova Birindelija .. :cry: :cry:

Buffon je gotov njegovo je isto odsviralo...sve cesce povrede koje umanjuju njegovu golmansku sposobnost vec godinu i pol....
ja nevolim puno pisati nemam zivaca jer kad se sjetim nekih starih stvari i proslih sezona huja me hvata :evil: :evil:

Sutra cu napisati post kako treba ali bas jednu ogromnu stranu....
do tada mi budite pozdravljeni...

Vidio sam koliki stomak zapustio Camoranesi da te bok sacuva i zakloni.... ;) onaj pivski i hoce da igra Zivco,kako je u Veroni igrao drama...

Kad si spomenuo Thurama o njemu netreba trositi rijeci po meni jedan od najboljih igraaca odbrane,a kad se sjetim Emersona ludog u ligi prvaka protiv Werdera kad su se igraci derali na njega on nista necuje kad je gol zabio...

Kad malo bolje razmislim..ova sezona i nije toliko losa,DOBILI SMO REAL U SRED MADRIDA :lol: :lol:
nepamtim kad su nas zadnji put uzeli...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 23 jun 2010, 01:37

mene sto se tice Alessandro, Trezegol i Buffon mogu vjecno igrati u timu i tako misli 70% Juventina.. toliko su nas zaduzili da je to nevjerovatno.. oni ne moraju biti starteri, ali mogu odigrati nekad protiv Chieva, Atalante, Torina :lol: i tako slabih klubova.. ali oni su nas zaduzili..

samo malo razmisli prijatelju, sta da su Gigi, ADP, Trezgol, Camo i Pavel otisli? mi u Serie B, imamo minus bodove, sve uzdrmano.. pa nema teoretske sanse da bi se mi vratili odma prvu sezonu u Serie A.. a ako se ne bi vratili, Giovinco, De Ceglie i Marchisio bi odma bili kupljeni, niko ne bi htio doci u Juve.. = Leeds United.. zato tim momcima dici spomenik i neka igraju koliko hoce, do kada mogu.. a sve su to normalni momci, sto su u karijerama sve dostigli i nece se vucati na terenu do 40 godine..

Ovako, Alessandro je prije 3 godine bio najbolji strijelac Serie A i imao je 33 godine, David jos nema 33 godine.. David moze! Del Piero je proslu sezonu pokazao sta umije!, a to su madridjani nagradili aplauzom.. sa pravim igracima, pravom formacijiom, normalnim trenerom i konacno normalnim predsjednikom Agnellijem svi ce da igraju odlicno!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 jun 2010, 01:41

Ruku na srce, oslanjati se na igrača koji ima 36 godina je pomalo naivno. Jest on dobar, no njegovo tijelo ne može više. Znam, napisao si da ulazi pomalo, no opet...

Treba se tu mnogo stvari mijenjati u Juventusu, a prije svega dati Diegu drugu šansu.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 23 jun 2010, 01:58

ne mislim oslanjati, jasno je da oni ne mogu dati kao prije 6-7-8 godina.. ali zasluzili su da ostanu pa barem igrali po 20-30 minuta i ove slabije tekme.. zasluzili su..

tesko za Diega, jer Del Neri je ogranicen trener sa samo jednom formacijom 4-4-2, vjerovatno se ceka kraj sp-a pa da ga i proda i kupi neko dobro krilo ili napadaca za te pare..

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 jun 2010, 02:05

Pa dobro, onda su u Juventusu pogriješili što su dale tolike novce za Diega.

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 23 jun 2010, 02:11

Slazem se treba da ostanu da igraju i Trezege Delpijero Amauri,niste trebali raskinut ugovor sa Canavarom,to znaci odma jedan manje tim u borbi za Scudeto,MIlan kako vidim jos nikoga ne dovodi tako da jedino ostaju Inter i Roma opet da se bore za titulu...!!!!

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 23 jun 2010, 10:49

Google je napisao/la:Slazem se treba da ostanu da igraju i Trezege Delpijero Amauri,niste trebali raskinut ugovor sa Canavarom,to znaci odma jedan manje tim u borbi za Scudeto,MIlan kako vidim jos nikoga ne dovodi tako da jedino ostaju Inter i Roma opet da se bore za titulu...!!!!
?

kao da ti ne pratis Serie A i ne znas koliko ste samo srece vi imali?? kakva bolan Roma? ono je samo sreca bila i zato sto su konkurentni Juve i Milan usli u krizu.. zaboravi da ces vise gledati Romu na dobrom mjestu, pa vi para nemate za jedno pojacanje a ovdje kao nesto bi pametni bili :roll:

Bečki Kongres
Kontakt:

Post Postao/la Bečki Kongres » 23 jun 2010, 10:54

Italia je napisao/la:
?

kao da ti ne pratis Serie A i ne znas koliko ste samo srece vi imali?? kakva bolan Roma? ono je samo sreca bila i zato sto su konkurentni Juve i Milan usli u krizu.. zaboravi da ces vise gledati Romu na dobrom mjestu, pa vi para nemate za jedno pojacanje a ovdje kao nesto bi pametni bili :roll:
Sreća prati hrabre. Kao da Inter nije imao sreće ove sezone? Roma je odigrala sjajno cijelu sezonu(ne računajući Evropa ligu i ispadanje od Panathinaikosa), što se za Juventus ne bi moglo reći. Uostalom, Roma uzima tamo gdje joj škripi, a ne dovodi polovnjake koji u pravom Juventusu ne bi nikad mogli zaigrati(Poulsen, Iaquinta, Salihamidžić, Zebina...). Misliš da Adriano neće biti odlično pojačanje? Misliš da otkup Burdisovog ugovora nije dobra stvar?

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 23 jun 2010, 11:08

dovesti napadaca koji ima preko 100kg, koji je poznat po takvoj discipliniji je stvarno pojacanje? a Iaquinta polovnjak? pa Iaquinta ti je jedan od rijetkih normalnih napadaca u Italiji.. jedan od boljih.. i on ne spada u kategoriju Poulsena, Tiaga, Brazze, Grygera, Molinara, ali vecina njih je dovedeno u sezoni kada smo ispali iz Serie A i u prvoj sezoni kada smo se vratili u Serie A..

uglavnom vidjet cemo, ovo je Juventusu najlosija sezona u historiji kluba i oept smo u Evropi.. ovakva sezona se ne moze ponoviti jer kakvi su nas trenrei trenirali to je smijesno.. prvo Ciro koji ni gram mozga nema, pa onda Zac koji je zadnji put nesto treirao prije 3 godine i to bio Torino koji ga otpustio.. pa vi sad vidite.. vise nema Secca da sredjuje transfere, sad je tu pravi "transfer guru" Marotta koji je vec doveo Pepe-a, a vidimo kako Pepe igra na sp-u.. ja garantujem da cemo biti uz inter i ove godine, jer nema vise specijalnog, a on im je bio najjaci faktor..

Bečki Kongres
Kontakt:

Post Postao/la Bečki Kongres » 23 jun 2010, 11:15

Da, Iaquinta je polovnjak. Bolji talijanski napadači od njega su: Totti(iako u godinama), Gilardinho, Pazzini, Miccoli, Cassano, Quagliarela, Di Natale. A, igre koje pruža Iaquinta su daleko ispod onih kakve je pružao u Udineseu. Ti, kao vrli navijač Juventusa, bi to mogao i morao primijetiti. Iaquinta = polovnjak.

To za Adriana je tačno. Nego, reci ti meni, da li je moguće smršati do početka sezone? Naravno da jeste. Uz prave treninge i pravilnu ishranu(a vjerujem da će mu naći i solo trenera i nutricionistu), se vrlo lako dolazi u formu.

Ovo je najgora sezona Stare Dame(ne računajući onu kada su igrali u Seriji B). Ali, da li ti vidiš koga ste vi doveli? Pepe? Lik koji ide rame uz rame sa Iaquintom. To su osobe koje u starom Juventusu ne bi mogle biti ni na klupi, a u ovom novom su najveći oslonci kluba. Pa smiješno. Koji su drugi igrači koje ste doveli? Golman umjesto Buffona? Veliko pojačanje, nema šta.

To za Inter. Hm, šta je bilo kada ih je Roberto Mancini vodio? I tada su vas ostavljali daleko iza sebe, tako da ova priča o Mou i ne pije vode. No, naravno Luigi Del Neri je veliki trener koji će vas odlično posložiti. Prognoziram mu otkaz do nove godine.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 23 jun 2010, 11:19

Slažem se da bi ove sezone Juve mogao biti vrlo blizu naslova jer nema Moua,a došao je Rafa.
FK Pjetlovi

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 23 jun 2010, 11:20

Italia,jel mislis da je sreca odigrat 23-24 tekme bez poraza zaredom?...Mislis da je sreca dvije tekem nadigrati Intera( u prvenstvu)....A koliko Roma ima para,to nije na navijacima Juventusa da komentarisu(mozda imamo vise odvas)...I na kraju,treba da se zahvalite Romi sto ikako igrate Europu,a ne tako nezahvalni da budete... :lol:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 jun 2010, 13:26

subjektivni su ovdje ljudi dosta :D ,ev i ja navijam za Juve i to duze nego dosta njih ovdje,ali ako ce mi Pepe bit nosilac igre iduce sezone,nesto ja nisam previse optimista.
Utece Mata za 20 miliona,mozda nije htio cojk u Juve,ali ako je bilo ikakve sanse morao se dovest.
vargas ,krasic ,jedan dobar centralni vezni(tu ne mislim na Palomba i slicne) ,dva odlicna spica(tu ne mislim na pazinija i slicne),oba beka i stoper i tek onda mozemo pricat.
Prava pojacanja za Juve bi bili Klisi,Sanja,Gallas,Montolivo/Hamsik,Vargas,Krasic,Aguero i Dzeko.To su igraci koji bi zadovoljili apetite navijaca juventusa i podsjetili na stare dane.
Motta,Bonuci,Boketi,Ranokia,Palombo,Pepe,martinez,Pazini...mogu doc al na posudbu pa ako se koji pokaze zadrzat ga,a ako ne da ga se na vrijeme nogira.A ne ko Poulsen ,zebina,grigera ,hasan itd itd sad pa ne mozes ih se ni rijesit :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 23 jun 2010, 14:02

ultrasstyle_tz je napisao/la:subjektivni su ovdje ljudi dosta :D ,ev i ja navijam za Juve i to duze nego dosta njih ovdje,ali ako ce mi Pepe bit nosilac igre iduce sezone,nesto ja nisam previse optimista.
Utece Mata za 20 miliona,mozda nije htio cojk u Juve,ali ako je bilo ikakve sanse morao se dovest.
vargas ,krasic ,jedan dobar centralni vezni(tu ne mislim na Palomba i slicne) ,dva odlicna spica(tu ne mislim na pazinija i slicne),oba beka i stoper i tek onda mozemo pricat.
Prava pojacanja za Juve bi bili Klisi,Sanja,Gallas,Montolivo/Hamsik,Vargas,Krasic,Aguero i Dzeko.To su igraci koji bi zadovoljili apetite navijaca juventusa i podsjetili na stare dane.
Motta,Bonuci,Boketi,Ranokia,Palombo,Pepe,martinez,Pazini...mogu doc al na posudbu pa ako se koji pokaze zadrzat ga,a ako ne da ga se na vrijeme nogira.A ne ko Poulsen ,zebina,grigera ,hasan itd itd sad pa ne mozes ih se ni rijesit :D
Piše se Clichy i Sagna al ih zaboravite ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 23 jun 2010, 14:04

ITALY/ JUVENTUS, Delneri wants Kolarov... :? :?
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 23 jun 2010, 14:16

Neizvjesna budućnost Candreve

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /1510.html

Candreva je veliki potencijal i misljenja sam da bi se trebalo i moralo naci ovih jbenih 7 miliona eura :| :roll: ....

Kolarov: Super sto me hoce Juve

http://www.juvefans.info/vijesti.php?su ... m=&ucat=2&

dobar je kolarov,pogotovo prema naprijed,traze ga i inter i real...al vargas je igrac koji nam treba na toj poziciji :| :roll: Pa hoce li dovest i jedno pravo pojacanje.... :|

Ajde ba vise krasica da zavrsimo...vidjecete danas kakv je to igrac..mislim vec ste vidjeli al eto :mrgreen:

Ja sam tog momka upratio prije 2-3 sezone...i vec tad sam znao da ce biti veliki igrac..ako ga ne uzmemo zalicemo

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.