I meni je to najgore , nadam se da ćemo se brzo naviknuti .Adi_Zepce je napisao/la:Malo mi se ova nova sezona ne sviđa zbog tih satnica,sad ce nedjeljom se igrati u 12 i 16hjuznjak> je napisao/la:Objavljene satnice za prvo i drugo kolo .
Prvo kolo otvaraju Granada i Espaynol .![]()
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Espanyol osvojio katalonski kup, ne moze bolje, kad "Kup Katalonije" osvojio Spanski tim 
[youtube][/youtube]
Prejaka...

[youtube][/youtube]
Prejaka...
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
-
- Kontakt:
juznjak> je napisao/la:Nije on najbolji igrac Betisa pored Rubena Castra i Moline . Cinio uz njih taj ubojiti trio ali bez njega su odigrali veci dio druge polusezone i to dosta ubjedljivo. Nije los posao obzirom da su uzeli skoro 5 milki koje ce vjerovatno uloziti u dovodjenje jos boljeg igraca (Valdeza) tu su i godine .
Upravu si juznjak..bez Emane su igrali dosta vremena bio je povrijedjen...A posao je odlican s tim da ima 29 god..dovest ce ABD igraca na tu poziciju.. trenutno pregovaraju sa Valdezom i Davidom Lombanom iz Xereza..
Real Betis mucho mas que un sentimiento <3
Da, bas se pitam zasto onda na navijaci Espanyola nose Senyeru na utakmice,i odakle oni transparenti "Catalunya Mes Que Un Club"Portillo je napisao/la:Espanyol osvojio katalonski kup, ne moze bolje, kad "Kup Katalonije" osvojio Spanski tim
Prejaka...
Don't hate what you don't understand.
Pa sad, geografski, Katalonci jesu, ali mentalitetom...xaviesta je napisao/la:Da, bas se pitam zasto onda na navijaci Espanyola nose Senyeru na utakmice,i odakle oni transparenti "Catalunya Mes Que Un Club"Portillo je napisao/la:Espanyol osvojio katalonski kup, ne moze bolje, kad "Kup Katalonije" osvojio Spanski tim
Prejaka...

EDIT: Briem da nisi znao da je Tamudo odbio igrat za Katalonsku repku

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
Vidis nisam znao, ni prvi ni zadnji put da se nesto slicno desava. Al et' i Oleguer je odbio igrati za Spaniju. (da ne bi skrenuo sa teme, jest kloc al je odbio
)
Ali svejedno, Luis Suarez, Iniesta i Reina su nastupali za katalonsku reprezentaciju, iako nisu Katalonci a Luis Enrique se pravi veci katalonac od Oleguera.

Ali svejedno, Luis Suarez, Iniesta i Reina su nastupali za katalonsku reprezentaciju, iako nisu Katalonci a Luis Enrique se pravi veci katalonac od Oleguera.

Don't hate what you don't understand.
- Air Commodore
- Kontakt:
Bilo je i vrijemeAdi_Zepce je napisao/la:Malo mi se ova nova sezona ne sviđa zbog tih satnica,sad ce nedjeljom se igrati u 12 i 16hjuznjak> je napisao/la:Objavljene satnice za prvo i drugo kolo .
Prvo kolo otvaraju Granada i Espaynol .![]()

KoAl et' i Oleguer je odbio igrati za Spaniju.

On je trebo zaigrati za Španiju , to si ti zamislio da nije. Ali čovjek lijepo uredno odbio , kaže samo želi igrati za reprezentaciju Catalonye.Air Commodore je napisao/la:Ko![]()
Olaguer
on to sebi zamislio da je dobio poziv..

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Priganica je isto tako rekao da je C.Ronaldo karijeru počeo u Sportingu,al iz GIjona.
[youtube][/youtube]
****,ovog su propustili valda Alcantaru neće
[youtube][/youtube]

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ma jbg može čovjek jednom pogriješiti , ali ne griješi konstantno , pa ja sam pratio skoro svaku utakmicu primere na hayatuRaul_64 je napisao/la:Priganica je isto tako rekao da je C.Ronaldo karijeru počeo u Sportingu,al iz GIjona.
[youtube][/youtube]

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ma lik pripremi štiva za dvije utakmice i zabulji se u papire a vamo prilike sijevaju jbt.
aj ajde sad kad se **** sa stremovima lijepi Priganica
doduše Moja Tv bi trebala doci do Atletika
aj ajde sad kad se **** sa stremovima lijepi Priganica

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Znači i ti si prijavioRaul_64 je napisao/la:Ma lik pripremi štiva za dvije utakmice i zabulji se u papire a vamo prilike sijevaju jbt.
aj ajde sad kad se **** sa stremovima lijepi Priganica![]()

Ma ne vrijedi se peglati sa onim s*anjem , lagano moja tv i zavališ se ko čovjek i gledaš na arenama , koje prenose svako kolo real i barcu i još dvije najzanimljivije utakmice , a nekad prenose i 5 utakmica po kolu

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
A tek satelitska
Turci u svakom terminu prenose jednu tekmu(valjda su i ove godine otkupili,ako nisu otiću u Istanbul i napravit proteste
)Još sad ovaj termin u 12.Tačno da cijelu nedjelju ništa ne radim nakon prve tekme napravim pauzu od turčina i odem na BBC pregledam formulu i opet u 16 tekma 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ali nije to isti ugođaj kad gledaš utakmicu na istom govornom području ili kad pratiš utakmicu na engleskom , a komo li na turskomLBJ MVP je napisao/la:A tek satelitskaTurci u svakom terminu prenose jednu tekmu(valjda su i ove godine otkupili,ako nisu otiću u Istanbul i napravit proteste
)Još sad ovaj termin u 12.Tačno da cijelu nedjelju ništa ne radim nakon prve tekme napravim pauzu od turčina i odem na BBC pregledam formulu i opet u 16 tekma

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ja sam Moju TV ceko 4 mjeseca pa vi vidite..
Ja ju dobio za 20-ak danaL_blancos je napisao/la:Ja sam Moju TV ceko 4 mjeseca pa vi vidite..

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
na kojem turskom programu pratis utakmice...LBJ MVP je napisao/la:A tek satelitskaTurci u svakom terminu prenose jednu tekmu(valjda su i ove godine otkupili,ako nisu otiću u Istanbul i napravit proteste
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- Air Commodore
- Kontakt:
Ja sam je dobio za 3 dana.messilla je napisao/la:Ja ju dobio za 20-ak danaL_blancos je napisao/la:Ja sam Moju TV ceko 4 mjeseca pa vi vidite..

Za Zenicu sam ceko posebne neke pakete posto sam preso i na njihov internet pa je vjerovatno radi toga oduzilo..
Možeš ti preko šteleAir Commodore je napisao/la:Ja sam je dobio za 3 dana.

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.