Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

-Paja
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la -Paja » 14 maj 2010, 22:52

Sve su to obicne glasine i lazi jos i Akinfeev haha pa Rusi traze cijelo bogatstvo za njega, necemo baciti pare na njega koji je solidan golman. Wengeru samo vjerujemo a on je rekao da ce uz Chamkha doci odbrambeni i golman i to je jedino sigurno takodjer je naglasio da ce u glavni igraci ostati u klubu!
Dio Arsenala

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 14 maj 2010, 22:54

Paja , hocu tvoje STRUCNO misljenje sto se tice ovog golmana - SZCZESNY.
Citao sam mu neke izjave da moze da bude #1 u Arsenalu iduce sezone ...

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 14 maj 2010, 23:21

ma kakav szcenzy :D mlad je on jos neiskusan ima vremena jos za njega Rene Adler najjaci
Rođen s tobom da budem

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 14 maj 2010, 23:24

Furymaker je napisao/la:Paja , hocu tvoje STRUCNO misljenje sto se tice ovog golmana - SZCZESNY.
Citao sam mu neke izjave da moze da bude #1 u Arsenalu iduce sezone ...
Bice od njega nesto jos jedan talenat iz nase akademije mora jos da se kali u manjim klubovima. Sa mladim timom osvojio sve i doslo vrijeme za first team football i odlicno mu ide.
Dio Arsenala

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 15 maj 2010, 00:06

Paja i njegova razmisljanja su zaista nevjerovatna, meni je simpaticno kako covjek neke sulude teze brani, bas nevjerovatno, prica nesto o Fabregasu, veli da navija za Arsenal za koji kaze da dominira itd. Pa sta je trebala Barca, da tada najbolje svjetske igrace Ronaldinja, Deka itd ostavi na klupi, da bi provjerali talenat tada djecaka od 16 godina. Barca je puno jaci klub od Arsenala, nema tu puno experimentisanja, mi smo tada imali najbolje svjetske igrace koji su pruzali nevjerovatne partije, najnormalnije da nije bilo mjesta za neko talentovano dijete, mladi igraci dobijaju svoju sansu, ali polako, a samo supertalenti kao Messi mogu jos kao maloljetnici igrati. I kakav mu je to ugovor trebalo ponuditi i sta je kontao tada djecak od 16 godina. Nije on otisao, nego su ga odveli, Fabregas u tim godinama nije nista odlucivao nego otac mu vjerovatno, pa on tada sam ne bi moga ni granicu preci. Jednostavno momak je bio talentovan, prosao je jednu od najbolih fudbalskih skola, njegova talenat je bio poznat i u Barci, samo nije bilo mjesta da zaigra tako mlad u prvom timu, na toj poziciji. Arsenalovi skauti su ga zapazili vjerovatno zato sto je bio dobar, a ne zato sto je imao lijepe oci, pa ga zbog tih okica odveli u Arsenal i tek ga onda tu naucili igrati lopte. Mislim Pajo, stvarno nema smisla, valjas tu neke smijurije. POstavljas se kao da si upucen u sve zivo, ko da si direktor Arsenala, kako bolan ti znas sta su istine a sta spekulacije novinarske, a vidimo da i najjednostavnije fudbalske stvari ne kontas. Mi obicni smrtnici i navijaci tu spekulisemo sta bi se moglo desiti, ko ce gdje preci, a ti to legendo pises ko da svim tim igracima i trenerima ti u misli mozes uci, i kao da si vidovit. Al neka, samo ti nastavi, neka i toga, driblaj sine boli te racku.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 maj 2010, 00:07

Romariooo je napisao/la:Paja i njegova razmisljanja su zaista nevjerovatna, meni je simpaticno kako covjek neke sulude teze brani, bas nevjerovatno, prica nesto o Fabregasu, veli da navija za Arsenal za koji kaze da dominira itd. Pa sta je trebala Barca, da tada najbolje svjetske igrace Ronaldinja, Deka itd ostavi na klupi, da bi provjerali talenat tada djecaka od 16 godina. Barca je puno jaci klub od Arsenala, nema tu puno experimentisanja, mi smo tada imali najbolje svjetske igrace koji su pruzali nevjerovatne partije, najnormalnije da nije bilo mjesta za neko talentovano dijete, mladi igraci dobijaju svoju sansu, ali polako, a samo supertalenti kao Messi mogu jos kao maloljetnici igrati. I kakav mu je to ugovor trebalo ponuditi i sta je kontao tada djecak od 16 godina. Nije on otisao, nego su ga odveli, Fabregas u tim godinama nije nista odlucivao nego otac mu vjerovatno, pa on tada sam ne bi moga ni granicu preci. Jednostavno momak je bio talentovan, prosao je jednu od najbolih fudbalskih skola, njegova talenat je bio poznat i u Barci, samo nije bilo mjesta da zaigra tako mlad u prvom timu, na toj poziciji. Arsenalovi skauti su ga zapazili vjerovatno zato sto je bio dobar, a ne zato sto je imao lijepe oci, pa ga zbog tih okica odveli u Arsenal i tek ga onda tu naucili igrati lopte. Mislim Pajo, stvarno nema smisla, valjas tu neke smijurije. POstavljas se kao da si upucen u sve zivo, ko da si direktor Arsenala, kako bolan ti znas sta su istine a sta spekulacije novinarske, a vidimo da i najjednostavnije fudbalske stvari ne kontas. Mi obicni smrtnici i navijaci tu spekulisemo sta bi se moglo desiti, ko ce gdje preci, a ti to legendo pises ko da svim tim igracima i trenerima ti u misli mozes uci, i kao da si vidovit. Al neka, samo ti nastavi, neka i toga, driblaj sine boli te racku.
Brate ovo nisi smeo reci na ovoj temi. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 15 maj 2010, 00:39

ja sam mislio da romario nesto pameti pokupio na ovoj temi al eto valjda je to za njega nemoguca misija a sad da ti objasnim jednu drugu nemogucu misiju... cesc je dosao u arsenal 2003 a arsenal je sezonu 2003/04 odigrao BEZ PORAZA pa ti vidi ko je tad bio jaci... i usput je dobio sansu tu u arsenalu a vidi jos jednu stvar ronaldinjo tada nije mogao nikako biti najbolji svjetski igrac jer je tek te godine dosao iz PSG-a tj on je dosao a cesc je u arsenal otisao..hajde uredu je sto ne znas za to sta je arsenal postigao (ipak stalno visis ovdje) ali govoriti da je ronaldinho tada bio najbolji svjetski igrac je ili glupo ili si namjerno to rekao...
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 15 maj 2010, 00:55

sin3x je napisao/la:ja sam mislio da romario nesto pameti pokupio na ovoj temi al eto valjda je to za njega nemoguca misija a sad da ti objasnim jednu drugu nemogucu misiju... cesc je dosao u arsenal 2003 a arsenal je sezonu 2003/04 odigrao BEZ PORAZA pa ti vidi ko je tad bio jaci... i usput je dobio sansu tu u arsenalu a vidi jos jednu stvar ronaldinjo tada nije mogao nikako biti najbolji svjetski igrac jer je tek te godine dosao iz PSG-a tj on je dosao a cesc je u arsenal otisao..hajde uredu je sto ne znas za to sta je arsenal postigao (ipak stalno visis ovdje) ali govoriti da je ronaldinho tada bio najbolji svjetski igrac je ili glupo ili si namjerno to rekao...
Arsenal te godine nije bio najbolji , nisu osvojili LP automatski nisu najbolji klub te godine , Porto i Mourinho su dominirali :D

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 15 maj 2010, 01:00

Furymaker je napisao/la:
sin3x je napisao/la:ja sam mislio da romario nesto pameti pokupio na ovoj temi al eto valjda je to za njega nemoguca misija a sad da ti objasnim jednu drugu nemogucu misiju... cesc je dosao u arsenal 2003 a arsenal je sezonu 2003/04 odigrao BEZ PORAZA pa ti vidi ko je tad bio jaci... i usput je dobio sansu tu u arsenalu a vidi jos jednu stvar ronaldinjo tada nije mogao nikako biti najbolji svjetski igrac jer je tek te godine dosao iz PSG-a tj on je dosao a cesc je u arsenal otisao..hajde uredu je sto ne znas za to sta je arsenal postigao (ipak stalno visis ovdje) ali govoriti da je ronaldinho tada bio najbolji svjetski igrac je ili glupo ili si namjerno to rekao...
Arsenal te godine nije bio najbolji , nisu osvojili LP automatski nisu najbolji klub te godine , Porto i Mourinho su dominirali :D
pa dobro moze i tako.. ali zasigurno je da je arsenal tada jos bio i bolji od barse jer je njih tresla ona malo duza kriza kao sto sad lupa arsenal.. a opet je dobio sansu..

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 15 maj 2010, 01:29

nije Barcu tresla kriza nego je dosla promjena generacije igraca , odlazak Rivalda , Sergia , Geovannia , ...
te godine nisu igrali LP ak se dobro sjecam , jer su sezonu prije galacticosi uzeli LP , primeru , ...
vec sezona 2004/2005 je bolja , dolaze Deco , Eto'o , Belleti , Guily , Sylvinho , Edmilson - osvoje La Ligu i plasiraju se u LP , Ronaldinho dolazi i ostalo je historija , uglavnom nebitno , jer je Arsenal imao niz od 50 utakmica bez poraza ali u LP su ispali od chelsea ako me pamcenje ne vara , ...

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 15 maj 2010, 01:36

ispali su od bayerna. sjecam se bilo 3-0 braco dao gol, i onda pred kraj su ovi smanjili. u uzvratu henry dao go za 1-0.

inace, ronaldinjo je dosao u barcu prije eto'a i ostalih igraca koje si nabrojao. on je dosao u barcu jos u sezoni 2003/04.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 15 maj 2010, 01:41

@sin3x

Kontao sam otome koje je godine Cesc otisao, a Ronaldinjo dosao, samo nisam imo kad da trazim tacnu informaciju i hvala ti sto si ti to uradio. Sve je to bilo negdje u jednoj godini otprilike i nista ja tu nisam fulao znaci. Ja sam objektivan navijac, i nije mi problem priznati da je Arsenal bio bolja ekipa od Barce u toj sezoni, i sezonu prije toga, tad je Arsenal bio po meni i najbolja ekipa svijeta, to sto nisu uzeli ligu prvaka ne mora znaciti. Cesc koliko se sjecam u prvoj sezoni u Arsenalu nije nesto briljirao, bio je onak dobar igrac, koji puno obecava, tu su glavni bili Viera, Pires, Gilberto, Edu u sredini koliko se ja sjecam. Ni Ronaldinjo u prvoj sezoni u Barci nije bio najbolji igrac svijeta, bio je povrijedjen dugo mislim, Barca je igrala kup uefa, tek sledece sezone kad je dosao Rijkard, Eto, Guily itd on je to postao, i tad je Barca i postala najbolja ekipa vjerovatno jer su puno napredovali, a Arsenal je vec bio malo oslabio, pisem onako po sjecanju pa mozda nesto i propustim. Uglavnom, poenta je da u to vrijeme Cesc nije imao mjesta realno da zaigra u prvom timu barce, nije to bila nikakva greska kluba, Arsenalovi sauti su napravili sjajan posao, Venger je pogodio s njim i nema tu nikakve polemike velike, da je ostao u Barci ko zna sta bi bilo, mozda bi se negdje i zagubio on kao igrac, svaka cast Vengeru sto mu je sve to dobro predvidio, a ja ne zamjerim Barci sto ga je tad pustila, a vjerujem ne zamjeri ni sam Cesc koji je i sam svjestan svega i nikad koliko ja znam nije rekao nesto negativno o tome.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 15 maj 2010, 01:55

Wolverine je napisao/la:ispali su od bayerna. sjecam se bilo 3-0 braco dao gol, i onda pred kraj su ovi smanjili. u uzvratu henry dao go za 1-0.
Arsenal je ispao od Chelsea ne od Bayerna - sezona 2003/04 , sad sam bas pogledao i evo ti potvrda

prva tekma na stamford bridgu , 1:1 - Guddy i Pires strijelci --2004-03-24
druga na highburyu , 1:2 - Reyes , Lampard i Bridge strijelc --2004-04-06

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 15 maj 2010, 01:57

dada. od bayerna su ispali onda 2004/05. il sam ja prosviko totalno :D

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 15 maj 2010, 02:04

da, od bayerna su ispali odma u osmini finala, snijega bilo koliko se sjecam, hladoca, Pizzaro me se cini dao golove za bayern
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 15 maj 2010, 02:10

Furymaker je napisao/la:nije Barcu tresla kriza nego je dosla promjena generacije igraca , odlazak Rivalda , Sergia , Geovannia , ...
te godine nisu igrali LP ak se dobro sjecam , jer su sezonu prije galacticosi uzeli LP , primeru , ...
vec sezona 2004/2005 je bolja , dolaze Deco , Eto'o , Belleti , Guily , Sylvinho , Edmilson - osvoje La Ligu i plasiraju se u LP , Ronaldinho dolazi i ostalo je historija , uglavnom nebitno , jer je Arsenal imao niz od 50 utakmica bez poraza ali u LP su ispali od chelsea ako me pamcenje ne vara , ...
kako ih nije tresla kriz jarane 7 godina meni se cini nisu nista osvojili???? mislim da im je 2004/05 prvi trofej u 21. vijeku Xd tj prva titula LA lige...
Zadnja izmjena: sin3x, dana/u 15 maj 2010, 08:08, ukupno mijenjano 1 put.

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 15 maj 2010, 02:15

ma lahko je za arsenal u CL uvijek ispadnu.. sto jest jest ne ide bas najbolje liga prvaka... uostalom ni jedan evropski kup ne ide bas najbolje ...

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 15 maj 2010, 02:20

mislis u 21. vijeku ?
osvojili su la ligu 99 pa onda 04/05

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 15 maj 2010, 08:08

Furymaker je napisao/la:mislis u 21. vijeku ?
osvojili su la ligu 99 pa onda 04/05
ma ja ... ja ti kazem isto kao i arsenalu je bilo.. jbg takve krize se desavaju

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 15 maj 2010, 11:13

Sve je to dio fudbala, krize dolaze i prolaze, danas je era dominacje Barce, sjecamo se naravno i era kad se nije nista nije osvajalo, tako je to i s Arsenalom ,sad ne osvajate jer jos uvijek nemte top ekipu, a nemate ni srece sa povredama, nemate onako jako ekipu kakvu ste imali kad niste poraza imali, nadam se da je sledeca sezona vasa, bez obzira sta ce biti sa Cescom, puno ljepse igrate od ostalih u Engleskoj, sad jedino da Venger nadje neku dobitnu kombinaciju da lijepo postane i ucinkovito, to nije nemoguce, samo da nema puno povreda i da se malo pojacate s dva tri iskusnija vrhunska igraca.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.