Safet Sušić - Pape

dino lj
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la dino lj » 31 avg 2010, 19:44

Papetu sve najbolje u kvalifikacijama,a sto se tice rezultata ne odlucuje samo Pape o tome nego i oni koji istrce na teren.mozda pojedini i ne zele da dobro odigraje.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 01 sep 2010, 01:42

Ne znam kako mi je promakao ovaj clanak sa Susicem:

»Ne želim da budem pogrešno shvaćen, ali ne želim više da dođem u situaciju da mi se igrači za lošu igru i loš rezultat pravdaju bilo čime, pa tako ni uslovima u kojima se pripremaju. Od utorka će se obraćanje medijima održavati isključivo prije treninga, dolazit čemo 15-tak minuta ranije. Poslije treninga igrači će se odmarati», kazao je Sušić.

Slektor je dodao i sljedeće:

»I, molim vas, ni mene ni igrače više nemojte zvati na gostovanje u emisijama poslije treninga i navečer. Znalo mi se desiti da zakasnim na sastanak jer me sretne neko ispred hotela od novinara. Nije uljudno da vas odbijem, vi radite svoj posao, pa sam tako nekada znao čekati i po 15 minuta da se uključim negdje na radio ili tv. Molim vas, poštujte to, tako će te nam puno pomoći», objasnio je Sušić.

eh eto, fino i on rece, igraci se sad nemaju bas mogucnosti izvlaciti na pricu da se oko njih pravi cirkus ili pijaca... Pa da vidimo na sta ce to da lici... Nadam se da cemo uzeti svih 6 bodova uz Boziju pomoc...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 01 sep 2010, 04:32

Posslije puno minusa napokon ovo pozivanje mladjarije jedan veliki plus za Susica !!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 01 sep 2010, 04:42

Barca u srcu je napisao/la:Pa selektor naše reprezentacije ima sveukupno 8 utakmica godišnje i zato primi 120.000 KM, znači da po svakoj utakmici u prosjeku dobije 15.000 KM, ko ne bi radio za te pare.
stvarno je bezobrazan... ovi ostali imaju sigurno 7 cifara u plati... a ti bi okupljo repku svake dzume il sta ?
ser del barça es el millor que hi ha !

SeŁŁmir
Kontakt:

Post Postao/la SeŁŁmir » 01 sep 2010, 05:02

Scof1eld je napisao/la:
Barca u srcu je napisao/la:Pa selektor naše reprezentacije ima sveukupno 8 utakmica godišnje i zato primi 120.000 KM, znači da po svakoj utakmici u prosjeku dobije 15.000 KM, ko ne bi radio za te pare.
stvarno je bezobrazan... ovi ostali imaju sigurno 7 cifara u plati... a ti bi okupljo repku svake dzume il sta ?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nigdje ljepšeg kraja nema,nego što je moj...NOVI TRAVNIK,Vitez,Bila u dolini Lašvanskoj...
----------------------------------------SAVEZ NAPOLJE---------------------------------------------------

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 01 sep 2010, 22:53

kako danas Pape napade novinare :lol: ali neka i treba malo da se zna ko je glavni.Valja sad to dovesti u red poslije ćire i njegovih ''čarolija''.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 01 sep 2010, 23:01

brazzo je napisao/la:kako danas Pape napade novinare :lol: ali neka i treba malo da se zna ko je glavni.Valja sad to dovesti u red poslije ćire i njegovih ''čarolija''.
Podrzavam Susica u namjeri da uvede red u reprezentaciji..ne moze raditi svako sta pozeli,pogotovo ne mahalski novinari koji su ko uljepi dosadni,uznemiravaju sve... treba ih disciplinovati,pogotovo onog Tefdedariju zalizanog sa Hayata,to je najgori novionar u regionu,a usput i zalizan,,,neka ide materi svojoj rpaviti nered,a ne Susicu i reprezentaciji BIH! Bravo Safete!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 sep 2010, 23:05

brazzo je napisao/la:kako danas Pape napade novinare :lol: ali neka i treba malo da se zna ko je glavni.Valja sad to dovesti u red poslije ćire i njegovih ''čarolija''.
Sta je to bilo? A i meni je onaj Teftedarija odvratan. Samo kad mu vidim onu bradicu hocu da povratim. A on je inace i otjero Marjana sa Hayata. Yebiga, nije mogo podnjet da neko sto ima pojma o svom poslu radi na Hayatu. Ipak bi to bilo previse.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 01 sep 2010, 23:06

A galamio malo na njih, tako im i treba...vidjet ćeš tek sad tekstova i reportaža o Sušiću.
100% sportski i krajnje opušten potpis

BH_Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH_Patriot » 01 sep 2010, 23:09

Bravo Safete.
NE DAJ SE BOSNO !!

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 01 sep 2010, 23:25

Svaka mu cast na ovome...nije moj miljenik ali nemojte vise cirkus praviti...gdje su ovi novinari vise naucili da moraju dobiti intervju svaki dan?! Majke mi i nasa raja se ne znaju ponasati...pola papanluka i krkanluka doslo u Sarajevo pa dobacuju Susicu sa tribina...kakvi primitivci majko draga. Sve bih ja ovo ukinuo i zaveo jos strozije mjere...svaka cast Susicu,navikli oni sa Cirom da piju kafe i da se slikaju sa igracima i peglaju ih...

Da ne pricam o likovima koji idu tamo moljakati da dobiju bilo sta,pa makar to bile i gace od igraca...ili carape. Fuj bjednici!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 sep 2010, 23:35

Je li to fakat neko vrijedjao Susica na treningu? Stvarno sramota. Pa ovdje se izgleda moraju uvest zatvoreni treninzi. Svaki trening, cirkus. A hajde sto ovi novinari hoce intervju svaki dan, ali uvjek ista pitanja postavljaju. Pa koji ce im qurac onda intervju? Mogu sve obavit u ponedjeljak i vozdra. Jer uvjek im je isto pitanje. I dobiju isti odgovor. Hajde pitajte Medunjanina sto je obio repku da bi igro za mladu repku Holandije, Dzeku sto je potpiso novi ugovor prosle godine i Baljica sto vise ne pjeva. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 sep 2010, 23:38

RiNo je napisao/la:
A galamio malo na njih, tako im i treba...vidjet ćeš tek sad tekstova i reportaža o Sušiću.
Rezultati ce da govore hiljadu jezika.Sto za kriticare,novinare,ljude do kojima je stalo malo mira i radosti i tako dalje.
Kako rekoh rezultati ce sve reci.Sad je sve do momaka da usutkaju ovu bagru ,makar za neko odredjeno vrijeme.
ili da sve rasformiraju u slucaju poraza,Pa da na miru gledamo bocanje i Markicu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 01 sep 2010, 23:38

[youtube][/youtube]
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 01 sep 2010, 23:53

harishp je napisao/la:Rezultati ce da govore hiljadu jezika.Sto za kriticare,novinare,ljude do kojima je stalo malo mira i radosti i tako dalje.
Kako rekoh rezultati ce sve reci.Sad je sve do momaka da usutkaju ovu bagru ,makar za neko odredjeno vrijeme.
ili da sve rasformiraju u slucaju poraza,Pa da na miru gledamo bocanje i Markicu.
A malo je teže do rezultata ako novinari počnu pisati gluposti o selektoru ili igračima...ode i moral, i atmosfera i sve u neku stvar.
Sjeti se Mime sa OBN-a kad je u onih 5-10 minuta popljuvao sve što je stigao, samo zbog Papetovog odnosa prema novinarima. I tu je Mimo promjenio ljudima pozitivno mišljenje o Papetu (hvala Bogu pa ne većini)
100% sportski i krajnje opušten potpis

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 02 sep 2010, 00:01

RiNo je napisao/la:
harishp je napisao/la:Rezultati ce da govore hiljadu jezika.Sto za kriticare,novinare,ljude do kojima je stalo malo mira i radosti i tako dalje.
A malo je teže do rezultata ako novinari počnu pisati gluposti o selektoru ili igračima...ode i moral, i atmosfera i sve u neku stvar.
Sjeti se Mime sa OBN-a kad je u onih 5-10 minuta popljuvao sve što je stigao, samo zbog Papetovog odnosa prema novinarima. I tu je Mimo promjenio ljudima pozitivno mišljenje o Papetu (hvala Bogu pa ne većini)

cc ne moze se nas seljakluk istrijebit iz glava,kakvi crni novinari kakvo dobacivanje pa to je obicna bagra nema tu normalne osobe za lijeka,vrijedjat covjeka i jos mu odredzivat kad ce pocet trening,ja ublehasa ne mogu da vjerujem
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 sep 2010, 00:07

RiNo je napisao/la:
Inat,trs je jedino sto imamo za izvoza.Samo ga neznamo upakovati i trasirati tamo gdje treba.Valjda ce jednom i igraci to skontati.
Da,Mimo je kao i na primjer ovdje par na forumu,zabifla se i da ga prekines na pola recenice.nebi znao jeli pos'o ili je dos'o.Ili kad ga pitas za razlog kritike kao i rjesenje tih problema,on neku desetu pricu okrene.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 02 sep 2010, 00:23

Svaka cast Papetu za ovo! Vidi se, ne iz aviona, nego sa mjeseca da je covjek pokupio nesto od zapadnjacke kulture i da zeli kakav-takav nivo da uvede u taboru reprezentacije... Pa nisu novinari svetinja valjda, ako je zakasnio 15 minuta, pa sta onda? Bice sutra intervju, bice mozda poslije ako se LIJEPO zamoli. A novinari ko zadnja stoka, jos su eto valjda neki i otvoreno provocirali... I onda kasnije pricaju o moralu, o reprezentaciji. Pa oni su ti koji su ocigledno radi vlastitog interesa u stanju poljuljati stanje u reprezentaciji..

Prvi sam za to da se uvedu zatvoreni treninzi. Ono u Hrasnici je ko na pijaci brate, nema tu mira ni sekunde... A nismo mi svabe, da mirno sjedimo i posmatramo trening. Da je nama da mi koju rastabirimo sa igracima itd. Niko ne misli o visem dobru, svako trazi svojih 5 minuta... Presmijesna scena u videu, Pape jos onako ljut pita "pa et koga hoces da ti dovedem", a neki ljakse ko iz topa "Misimovica (ili Muslimovica?)". I zamisli ti sad scenu u glavi, Pape treba bukvalno da vrati zagrijanog Misimovica na 10 minuta s treninga, ne bi li se udovoljilo ovoj stoki.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 02 sep 2010, 00:53

Definitivno za ovo dodatni plus poeni.

U Njemackoj za vrijeme SP naprimjer je bilo dopusteno, da se kamerama snima nekih 15 minuta iz vece daljine jedan mali dio treninga/zagrijavanja. Uz to pres konferencija sa izabranim igracima i to je to. Inace se to drzi vise zatvoreno i pored SPa, jer se uzima za ozbiljno. Kod nas treba nesto slicno sprovesti koliko je moguce. Misimovic se vec kad za to zalio i bio jedini koji se usudio reci. Ali zato brzo tu i tamo se napisa, kako covjek folira povredu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 sep 2010, 00:54

Nije samo novinari.Vec vanago od ''navijaca'' koji su vec uspjeli otjerati Bracu.Miske se u par navrata oprastao,Dzeko se morao spustati na najnizi novo u Zenici.Razlog uhljupi,kome cura nije dala,zena mu napravila cogan dolmu a zaboravila vegete ''turit''ili jednostavno ''sila''puna malograndjanstva i krkanluka.
Kako rekoh dobra igra u dva meca bi donekle rijesilo situaciju.i onda zatvoriti pripreme.Pres konferencija jednom prije meca i jednom poslije meca.I babo ruc'o.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.