Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
iritantno je to što Marjan ne prenosi..svaka normalna zemlja ima nacionalnog komentatora (kao što je Božo u RH)..kad smo svi sad zajedno..pa mogli su Majrana pozvat kao sukomentatora..al i to je Bosna i Hercegovina 

- rob do bagro
- Kontakt:
pa nemoj ni citat...samo gledaj pravossportasicaa_sa je napisao/la:Momci, lakse malo, ne mogu da stignem da procitam sve! Uzhas!

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Lokomotiv Jaroslavl je napisao/la:edoox je napisao/la:Hrvati su "zdrav" narod..kao i mi..ja sam se prvi radovao svim njihovim uspjesima..od fudbala..košarke a naročito rukometa..pa niko normalan ne moze da ne navija za Balića,Džombu,Metličića..sječam se jednom kad je Pero dobio nagradu u Skenderiji (mislim da je igrao tad u Ademar Leonu)..ovacije su trajale 5 minuta!!! a da ne pričam o Janici i Ivici Kostelić!!!
Mada ne sumnjam ni da Srbi nece navijati za nas..I Dodik će gledati tekmu..al mozda nikad to nece priznati (da ne pogazi sve ssto je dosad rekao)
sve je to Lijepo s njihove strane ...a sad da ja vas pitam kolko je vas navijalo za HR kad se igrala plufinalna utakmica cini mi se TURSKA-Hrvatska mislim da je 90% raje na forumu i u bih navijala za Tursku a Turci su najveca ****!
AJMO BIH)))))))))))))))))
![]()
To sto prenose BiH ne znaci da navijaju za nas...bio je i ovdje prijenos Hrvatske milion puta pa se navijalo protiv njih...
P.S.Ja sam navijao za hrvatsku protiv turske...
NAPRIJED ZMAJEVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Samo da za sva vremena završimo to više. Evo ja sam prvi koji je navijao za Tursku u tome meču i odmah sam se pokajao. Jer šta su nam poslije toga radili turci kad smo igrali kod njih, Izviždali nam himnuLokomotiv Jaroslavl je napisao/la:edoox je napisao/la:Hrvati su "zdrav" narod..kao i mi..ja sam se prvi radovao svim njihovim uspjesima..od fudbala..košarke a naročito rukometa..pa niko normalan ne moze da ne navija za Balića,Džombu,Metličića..sječam se jednom kad je Pero dobio nagradu u Skenderiji (mislim da je igrao tad u Ademar Leonu)..ovacije su trajale 5 minuta!!! a da ne pričam o Janici i Ivici Kostelić!!!
Mada ne sumnjam ni da Srbi nece navijati za nas..I Dodik će gledati tekmu..al mozda nikad to nece priznati (da ne pogazi sve ssto je dosad rekao)
sve je to Lijepo s njihove strane ...a sad da ja vas pitam kolko je vas navijalo za HR kad se igrala plufinalna utakmica cini mi se TURSKA-Hrvatska mislim da je 90% raje na forumu i u bih navijala za Tursku a Turci su najveca ****!

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Nisam se nadao ovako velikoj podrsci iz Hrvatske,ali stvarno svaka im casta na podrsci i ovo se nesmije nikada zaboraviti...Pozdrav svim forumasima .
VOLIM TE BOSNO
))
VOLIM TE BOSNO

i lejla se ukljucuje u live spamanje u cilju ubijanja vremena prije utakmice,,, sala mala,,,
sad ozbiljno nesto da (konacno) napisem,,, Nimalo ne sumnjam da ce nasi momci danas dati sve od sebe,,, imaju ogroman motiv, ogromnu podrsku i najbolji narod i navijace na svijetu,,, imaju svoj neprocjenjljivi talent i svoje veliko srce,,, znaju sta im je zadatak - uciniti nas sve ponosnim i pokazati svijetu ko su Bosanci,,,
nadam se pobjedi od 0:2, ocekujem 1:1, a najgore sto nam se moze desiti je 0:2,,,(znam, znam, nepopravljivi sam optimista),,, oko taktike se ne moramo zamarat, imamo Ciru, koji (iako ga ja smatram licimjerom) je odlican strucnjak koji nas je u protekle dvije godine dosta dosta obradovao...
znam da svi jedva cekamo utakmicu, da ce hitna veceras radit i da se svi bojimo srcanog, al ja vjerujem u nase Ljiljane da ce odigrat najbolje sto znaju,,,

sad ozbiljno nesto da (konacno) napisem,,, Nimalo ne sumnjam da ce nasi momci danas dati sve od sebe,,, imaju ogroman motiv, ogromnu podrsku i najbolji narod i navijace na svijetu,,, imaju svoj neprocjenjljivi talent i svoje veliko srce,,, znaju sta im je zadatak - uciniti nas sve ponosnim i pokazati svijetu ko su Bosanci,,,

znam da svi jedva cekamo utakmicu, da ce hitna veceras radit i da se svi bojimo srcanog, al ja vjerujem u nase Ljiljane da ce odigrat najbolje sto znaju,,,

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- smijesni_ste
- Kontakt:
djeco draga nemojte da lupate i tako da pisete o turskoj pa ja vise volim tursko **** nego citavu hrvatskuZagor je napisao/la:Samo da za sva vremena završimo to više. Evo ja sam prvi koji je navijao za Tursku u tome meču i odmah sam se pokajao. Jer šta su nam poslije toga radili turci kad smo igrali kod njih, Izviždali nam himnuLokomotiv Jaroslavl je napisao/la:edoox je napisao/la:Hrvati su "zdrav" narod..kao i mi..ja sam se prvi radovao svim njihovim uspjesima..od fudbala..košarke a naročito rukometa..pa niko normalan ne moze da ne navija za Balića,Džombu,Metličića..sječam se jednom kad je Pero dobio nagradu u Skenderiji (mislim da je igrao tad u Ademar Leonu)..ovacije su trajale 5 minuta!!! a da ne pričam o Janici i Ivici Kostelić!!!
sve je to Lijepo s njihove strane ...a sad da ja vas pitam kolko je vas navijalo za HR kad se igrala plufinalna utakmica cini mi se TURSKA-Hrvatska mislim da je 90% raje na forumu i u bih navijala za Tursku a Turci su najveca ****!, a mi ko neka braća. Jebla vas Turska!
ja nikad nisam navijao za Turke..normalno mi je da cu prije navijati za HR (bar meni)..i mladjem bratu sam opalio dvije vaspitne kad je okačio Tursku zastavu u kući!..ali u pravu si ti..ima nas sad vecina koji sad "gotive" hrvate..hehehehe..a ti ce isti..sutra reći Ćiro ****..ako se ne plasiramo..taki smo ti mi..
to sam rekao mnogo puta **** vas turska nemamo mi nista sa njima i ljudi se cude sto nisam navijao za tursku na euru ccamo da za sva vremena završimo to više. Evo ja sam prvi koji je navijao za Tursku u tome meču i odmah sam se pokajao. Jer šta su nam poslije toga radili turci kad smo igrali kod njih, Izviždali nam himnu, a mi ko neka braća. Jebla vas Turska!

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
- Lokomotiv Jaroslavl
- Kontakt:
Zagor je napisao/la:Samo da za sva vremena završimo to više. Evo ja sam prvi koji je navijao za Tursku u tome meču i odmah sam se pokajao. Jer šta su nam poslije toga radili turci kad smo igrali kod njih, Izviždali nam himnuLokomotiv Jaroslavl je napisao/la:edoox je napisao/la:Hrvati su "zdrav" narod..kao i mi..ja sam se prvi radovao svim njihovim uspjesima..od fudbala..košarke a naročito rukometa..pa niko normalan ne moze da ne navija za Balića,Džombu,Metličića..sječam se jednom kad je Pero dobio nagradu u Skenderiji (mislim da je igrao tad u Ademar Leonu)..ovacije su trajale 5 minuta!!! a da ne pričam o Janici i Ivici Kostelić!!!
sve je to Lijepo s njihove strane ...a sad da ja vas pitam kolko je vas navijalo za HR kad se igrala plufinalna utakmica cini mi se TURSKA-Hrvatska mislim da je 90% raje na forumu i u bih navijala za Tursku a Turci su najveca ****!, a mi ko neka braća. Jebla vas Turska!
bravo e to hocu da kazem nema gore nacije ... i kad mi dodje na Utakmicu sa turskom zastavom odmah bi je pojeo od neke muke ....sta us nam uradili u Turskoj u kvalifikacijama sramota...
@btw trebao je Marian komentarisati al tomom potom ....ima na RSG-u smanjimo TV pustim radio i atmosfera paklena ne zelim da slusam one idole sa BHT1
A ne znam Boga mi...Znam da dosta Hrvata navija za BIH,ali nešto ne vjerujem da Hrvati sa indexa navijaju za nas...Na --- SPAM --- je sve bolesno,i vjerovatno su to Bošnjaci išli tamo i glasali,ili šta ja znam...
Uglavnom hvala Hrvatima,a za one što su protiv nas zaboli me!!!
Uglavnom hvala Hrvatima,a za one što su protiv nas zaboli me!!!

To lejlalejla je napisao/la:i lejla se ukljucuje u live spamanje u cilju ubijanja vremena prije utakmice,,, sala mala,,,![]()
sad ozbiljno nesto da (konacno) napisem,,, Nimalo ne sumnjam da ce nasi momci danas dati sve od sebe,,, imaju ogroman motiv, ogromnu podrsku i najbolji narod i navijace na svijetu,,, imaju svoj neprocjenjljivi talent i svoje veliko srce,,, znaju sta im je zadatak - uciniti nas sve ponosnim i pokazati svijetu ko su Bosanci,,,![]()
nadam se pobjedi od 0:2, ocekujem 1:1, a najgore sto nam se moze desiti je 0:2,,,(znam, znam, nepopravljivi sam optimista),,, oko taktike se ne moramo zamarat, imamo Ciru, koji (iako ga ja smatram licimjerom) je odlican strucnjak koji nas je u protekle dvije godine dosta dosta obradovao...
znam da svi jedva cekamo utakmicu, da ce hitna veceras radit i da se svi bojimo srcanog, al ja vjerujem u nase Ljiljane da ce odigrat najbolje sto znaju,,,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- rob do bagro
- Kontakt:

Aj Zmaju daj gool jedan komad danas...i meni se vise nece srat po citav dan

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
ma samo znam da ce da gori veceras.....pa iako izgubimo........nama niko nista ne moze nista ne moze nista ne moze.........
Red or Dead
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
I ovo malo Hrvata sto ce navijati za Portugal navija upravo zbog toga sto su neke budale navijale za "bracu" turke...
Drago mi je da su "navijaci" Portugala i Turske u manjini
Drago mi je da su "navijaci" Portugala i Turske u manjini

100% sportski i krajnje opušten potpis
- Lokomotiv Jaroslavl
- Kontakt:

steta nema ga

- smijesni_ste
- Kontakt:
znas kako hrvati navijaju za nas isto sto smo mi navijali da ukrajina pobjedi engleze i to ste svi pisali sad ko nesto serendate kupili vas hrvati zato sto prenose utakmicu i sad pisete svasta o turskoj nemoze nama niko udovoljit kad smo mi sami od sebe bagra
znate kako Ćiro kaže..pokušavam uvijek predvidjeti sve situacije koje bi se mogle desiti!
al čuj sine..Ćiro ti tvoj kaže..majke mi moje..u svojih 40 godina rada..to se nije desilo..nije se desilo da bude onako kako ti pokušavaš predvidjeti!!
al čuj sine..Ćiro ti tvoj kaže..majke mi moje..u svojih 40 godina rada..to se nije desilo..nije se desilo da bude onako kako ti pokušavaš predvidjeti!!
rob do bagro je napisao/la:pa nemoj ni citat...samo gledaj pravossportasicaa_sa je napisao/la:Momci, lakse malo, ne mogu da stignem da procitam sve! Uzhas!
Haj ti da ne citas!

Kad prije predjosmo 220stranica,ja jutros kad sam pogledao 180 stranica,a jes nas euforija uzdrmala svaka cast
nisam citavu noc spavao zbog tekme,od jutros samo citam stranice stranih medija,ajmo momci barem 1:1,ako izgubite(nedo BOG
) barem jedan razlike
puno srece nasim momcima veceras u Lisabonu...
IGRAJ BOSNO NE DAJ SE,IGRAJ SVI SMO UZ TEBE ALE ALE ALEEEE

IGRAJ BOSNO NE DAJ SE,IGRAJ SVI SMO UZ TEBE ALE ALE ALEEEE

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.