RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Imate momke iz Hercegovina Live iz Širokog koji odlično rade prenose i imaju odličnu opremu.
https://www.facebook.com/Hercegovina...Live/ (bez tačaka)
Pretpostavljam da nece biti nikakav prenos protiv Varaždina veceras (pa ni telefonom)?
-
- Kontakt:
Ja koliko sam upratio nije bilo na službenim stranicama ni izvještaj da smo igrali zadnje dvije prijateljske a ne prenos.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
VictoriasFikret je napisao/la: ↑02 jul 2022, 14:46Imate momke iz Hercegovina Live iz Širokog koji odlično rade prenose i imaju odličnu opremu.

- stiledivita
- Kontakt:
Imamo mi pune ruke posla, ali opet je u dobro da ima šta da se radi
. Od marketinga, vođenja stranica, do toga da u fan shopu rade nepodobne osobe, koje zaključavaju prije vremena i ponašaju se kao da rade u birtiji, ne u fan shopu koji mora biti ogledalo kluba. Postoji puno prostora za napredak u ovim segmentima nevezanim za zeleni teren.
A Velež TV napreduje, primijeti se, evo već nekoliko osoba je to i napisalo, momci rade, trude se u skladu sa mogućnostima, a te cifre sa kojima momci rade su puno niže nego u Želji, Sarajevu...tako da je suvišno pričati o tome, a kamo li reći nešto loše o njima.

A Velež TV napreduje, primijeti se, evo već nekoliko osoba je to i napisalo, momci rade, trude se u skladu sa mogućnostima, a te cifre sa kojima momci rade su puno niže nego u Želji, Sarajevu...tako da je suvišno pričati o tome, a kamo li reći nešto loše o njima.
Koja god si liga, gdje god ti da igraš...
Velež nema odjel za marketing, ne znaju kako se rade stvari ni stvara prepoznatljiv imidž. Mi smo dovoljno veliko ime u fudbalu, ali se to ne zna kapitalizirati, a jedna od posljedica je i realno niska prodaja članskih za klub ovog renomea. Stvar je što se sve dogovara netransparentno, a zapošljavaju se rođaci, suseljani itd.
(Bise, izradiše te za poziv pa si plakao po netu, zato nemoj sve da brineš, džaba im se uvlacis)
(Bise, izradiše te za poziv pa si plakao po netu, zato nemoj sve da brineš, džaba im se uvlacis)
-
- Kontakt:
Po meni je važno da ljudi u klubu znaju da se u ovo treba ulagati i da će i to doći na red.
-
- Kontakt:
Realno ne treba ni ulaganja puno,mogu odmah poboljšati svoj rad bez marke uložene i nek se malo bolje rasporede imaju njih 4 i Fazlija,kad god dođeš tipkaju na mobitel,a ljubaznost im je užasna pogotovo ona plava
Iskreno meni uopste nije losa ova nova pjesma
Nije ono navijačka
Ali nije lošija od ostalih
Nije ono navijačka
Ali nije lošija od ostalih
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Bez namjere da ikoga branim, i da ikoga pravdam. Samo bih da upitam da li zaista mislite da posjedujemo finansijsku moć da se hrvemo na nekolika fronta, a da se stalno takmičarski borimo za Evropu barem? Nebitno koliko ih je trenutno u Cernici zaposleno, ne mogu i nisu svi sposobni da obavljaju zadatke o kojima mi ovdje pišemo. Nama bi 100 puta bolje, i lakše bilo da sklopimo ugovor sa marketinškom firmom, a hvala Bogu ima ih, da nam vodi socijalne mreže. Pa da tada taj profesionalizam koji očekujemo onda i kritikujemo. Bez želje da ikoga vrijeđam, ne može neko ko radi u fan shopu raditi marketinški posao. Eto čisto da se oko ovoga razumijemo. Druga stvar koju lično sebi postavljam za cilj, a tiče se članarine u klubu, jeste da svake naredne godine dižem svoja izdavanja za te članske, barem za jednu više na godišnjem nivou. Ne kažem da mora i da treba svako tako, ali evo brzinski primjer da je 99% za neke stvari do volje. Došao neki dan da uzmem člansku i lik koji je naš mostarac, doveo sa sobom dva ili tri frienda iz inostranstva da se učlane u klub. Ljudi su valjda tu zajedno na ljetovanju, i čovjek je u stanju ljude kojima je Velež možda i nepoznanica animirati da se učlane i podrže rad kluba. E ako ja nisam u stanju animirati sebe i svoju bližu rodbinu da moraju biti članovi kluba, onda nam Klej treba raditi u fan shopu, da ne kažem biti predsjednik kluba... Toliko.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
-
- Kontakt:
Ukratko, niko od ovih iz fan shopa niti od Dzemila ne trazi da rade sve ovo o cemu pisemo, Velez TV vec ima ekipu ( ne znam koliko ih radi tu, valjda dvoje) vezano za snimanje i jedna ili dvije osobe za marketing. Ove iz fan shopa rasporedit za prodaju i nista vise*p!p!t@* je napisao/la: ↑02 jul 2022, 16:28Bez namjere da ikoga branim, i da ikoga pravdam. Samo bih da upitam da li zaista mislite da posjedujemo finansijsku moć da se hrvemo na nekolika fronta, a da se stalno takmičarski borimo za Evropu barem? Nebitno koliko ih je trenutno u Cernici zaposleno, ne mogu i nisu svi sposobni da obavljaju zadatke o kojima mi ovdje pišemo. Nama bi 100 puta bolje, i lakše bilo da sklopimo ugovor sa marketinškom firmom, a hvala Bogu ima ih, da nam vodi socijalne mreže. Pa da tada taj profesionalizam koji očekujemo onda i kritikujemo. Bez želje da ikoga vrijeđam, ne može neko ko radi u fan shopu raditi marketinški posao. Eto čisto da se oko ovoga razumijemo. Druga stvar koju lično sebi postavljam za cilj, a tiče se članarine u klubu, jeste da svake naredne godine dižem svoja izdavanja za te članske, barem za jednu više na godišnjem nivou. Ne kažem da mora i da treba svako tako, ali evo brzinski primjer da je 99% za neke stvari do volje. Došao neki dan da uzmem člansku i lik koji je naš mostarac, doveo sa sobom dva ili tri frienda iz inostranstva da se učlane u klub. Ljudi su valjda tu zajedno na ljetovanju, i čovjek je u stanju ljude kojima je Velež možda i nepoznanica animirati da se učlane i podrže rad kluba. E ako ja nisam u stanju animirati sebe i svoju bližu rodbinu da moraju biti članovi kluba, onda nam Klej treba raditi u fan shopu, da ne kažem biti predsjednik kluba... Toliko.
Postavlja se pitanje, jesmo li onda ozbiljan klub ako nismo spremni na ovo? Ili cemo oko 2027. godine dobiti marketing ekipu i sadrzajnije videe, jer nemamo finansijsku moc
Mi previše očekujemo od ljudi koji u svojim firmama imaju naviku da od što manje kapitala, naprave što veći profit. Nadati se da će ova promjena statuta donijeti dosta veći priliv novca u klub, i da će napokon ove stvari o kojima maštamo biti realne. Trenutno su po meni fantazija... Što se Velež TV tiče ne znam da je iko voljan osim ljudi koji su trenutno tu da se volonterski prihvati ovoga posla. E sad da li se može tu nešto kvalitetnije i bolje uraditi to jeste do njih, i do komunikacije sa klubom. Nije mi realno da ne tražimo sponzore kada su evo pripreme u pitanju za te momke. Pa jbt odu u Antaliju i odrade pripreme, a sad sa Kupresa nemaš izvještaja s utakmice ko da su na Mars otišli, blago rečeno iritantno i nelogično...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
-
- Kontakt:
Samo manje bi se mi trebali oslanjati na tu ljubav,ta vremena su prošla idu nove generacije ti moraš biti zanimljiv i popularan nekome da bi kupio nešto iz fan shopa,člansku,sezonsku.*p!p!t@* je napisao/la: ↑02 jul 2022, 16:28Bez namjere da ikoga branim, i da ikoga pravdam. Samo bih da upitam da li zaista mislite da posjedujemo finansijsku moć da se hrvemo na nekolika fronta, a da se stalno takmičarski borimo za Evropu barem? Nebitno koliko ih je trenutno u Cernici zaposleno, ne mogu i nisu svi sposobni da obavljaju zadatke o kojima mi ovdje pišemo. Nama bi 100 puta bolje, i lakše bilo da sklopimo ugovor sa marketinškom firmom, a hvala Bogu ima ih, da nam vodi socijalne mreže. Pa da tada taj profesionalizam koji očekujemo onda i kritikujemo. Bez želje da ikoga vrijeđam, ne može neko ko radi u fan shopu raditi marketinški posao. Eto čisto da se oko ovoga razumijemo. Druga stvar koju lično sebi postavljam za cilj, a tiče se članarine u klubu, jeste da svake naredne godine dižem svoja izdavanja za te članske, barem za jednu više na godišnjem nivou. Ne kažem da mora i da treba svako tako, ali evo brzinski primjer da je 99% za neke stvari do volje. Došao neki dan da uzmem člansku i lik koji je naš mostarac, doveo sa sobom dva ili tri frienda iz inostranstva da se učlane u klub. Ljudi su valjda tu zajedno na ljetovanju, i čovjek je u stanju ljude kojima je Velež možda i nepoznanica animirati da se učlane i podrže rad kluba. E ako ja nisam u stanju animirati sebe i svoju bližu rodbinu da moraju biti članovi kluba, onda nam Klej treba raditi u fan shopu, da ne kažem biti predsjednik kluba... Toliko.
Ti moraš imati proizvod i prodati ga, mislim na klub tu ljubav i to treba zaboraviti,ne samo mi nego svi klubovi.
Fudbal je odavno postao biznis a ne ljubav, entuzijazam, zaluđenost
Svaka čast na razmišljanju, ali da bi bio privlačan proizvod doslovno se firma mora brinuti o tvom brendu...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
-
- Kontakt:
To svakako naravno,ne govorim ja za ovaj sastav ljudi trenutno i da to očekujemo od njih,oni mogu malo poboljšati svoj rad ali ne drastično a uprava ako misli da klub bude samoodrživ morat će na ovom podobro uraditi,a mislio sam ovo što ćeš ti kupiti člansku pa iduće još više to je ljubav brate ali nažalost toga je danas malo.
Svi će doći na finale kupa, protiv AEK Elfsborga na gradski derbi i te stvari da se uslikaju,kupit dres,kartu nije bitno koliko je para ali da su u trendu.
Svi već znamo priču o njegovom ocu, da je želio da bude sahranjen u Beogradu u dresu VeležaVelež je prije rata imao jednu od najboljih omladinskih škola. Neke su generacije osvajale tadašnji Kup, bili pravci države, igrali u reprezentaciji…
U jednoj od njih zapažen je bio Nikola Jokišić, krilni napadač
Ko zna kako bi njegova karijera išla da nije bilo rata.
Popularni Joka godinama živi u Portugalu. Nikola doslovce pati za Veležom.
Svom je klubu za stoti rođendan poklonio slavljeničku pjesmu.
Evo, kako ide Jokina pjesma o Veležu.
“Sto godina prođe u jednom uzdahu ljubavi. Sto godina ljubavi crvene kraj Neretve zelene. Radobolje što zubori i Neretvi bliži se, a ipak ostaje rijeka prva. Prva kao i Velež, prva kao rosa u jutro kada Mostar se budi.
Šta je biti prvi znaju samo raja, biti prvi ne znači najveći, nego onaj koji sebe daje najviše i zato vječno traje.
Velež nije jedna ličnost, Velež nije jedan dan, Velež nije jedan dan, Velež je vjecnost, u ljubavi stih ispisan.
Jednom riječju i Aleksa i Emina i jutro i tmina. Velež je san koji pretvara noć u dan”.
Jokišić je osim nogometnog umijeća pokazao pjesnički talent.
Pravi Velezovci

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Mozzart finansira Crvena Zvezda TV. Zato uvijek imaš u donjem uglu reklamu Mozzart ili u prenosima kad se prikazuju sastavi i rezultat piše Mozzart.
Zašto Velež ne dogovori sa Mozzartom da pogura Velež TV? Imaju preko 10.000 pretplatnika, to je već fina brojka. Ili Sarajevska pivara ili neko treći... To može i ekipa iz Velež TV potražiti.
Upravo to sam i insinuirao u prethodnom postu. Jednostavno se moramo početi kititi sponzorima na svakom polju, ako već nismo u stanju sami neke stvari gurati...VictoriasFikret je napisao/la: ↑02 jul 2022, 17:20Mozzart finansira Crvena Zvezda TV. Zato uvijek imaš u donjem uglu reklamu Mozzart ili u prenosima kad se prikazuju sastavi i rezultat piše Mozzart.
Zašto Velež ne dogovori sa Mozzartom da pogura Velež TV? Imaju preko 10.000 pretplatnika, to je već fina brojka. Ili Sarajevska pivara ili neko treći... To može i ekipa iz Velež TV potražiti.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- OldFashioned
- Kontakt:
Kako to da Ikić još uvijek nije predstavljen ?
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.