TC

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Meni je super kad naletim na takve. Tačno znam da umiru od muke.Evander je napisao/la: ↑01 okt 2020, 12:45Da se ne lazemo, kad god je igrao Zeljo u Europi, navijao sam protiv njih, ali nije sad da me to sad nesto dotice previse. Ono, cisto rivalstvo, bez neke mrznje.
Ali naletih na ove kompleksase. Ejjj, koliko je frajer ogranicen, on na profilnu sliku stavlja Celtik. Teski komoleksi.
![]()
To je sasvim normalno kod vjecitih rivala. Ni mi ne navijamo za njih kad igraju, normalno da nece ni oni za nas. Pitaj navijaca Evertona, Uniteda, Atletiko Madrida, Rome itd za koga navijaju kad im vjeciti igraju...PeppermintSA je napisao/la: ↑01 okt 2020, 15:04Meni je super kad naletim na takve. Tačno znam da umiru od muke.Evander je napisao/la: ↑01 okt 2020, 12:45Da se ne lazemo, kad god je igrao Zeljo u Europi, navijao sam protiv njih, ali nije sad da me to sad nesto dotice previse. Ono, cisto rivalstvo, bez neke mrznje.
Ali naletih na ove kompleksase. Ejjj, koliko je frajer ogranicen, on na profilnu sliku stavlja Celtik. Teski komoleksi.
![]()
Dokoljenko na aparatimaPeppermintSA je napisao/la: ↑01 okt 2020, 15:04Meni je super kad naletim na takve. Tačno znam da umiru od muke.Evander je napisao/la: ↑01 okt 2020, 12:45Da se ne lazemo, kad god je igrao Zeljo u Europi, navijao sam protiv njih, ali nije sad da me to sad nesto dotice previse. Ono, cisto rivalstvo, bez neke mrznje.
![]()
Ovo bi mogao biti jedan forumas, obitava na temama plbih i NBA, navija za Celticse pa bi mogao tu naci poveznicu sa ovom profilnom.
StupcanicaChapman1886 je napisao/la: ↑01 okt 2020, 15:11sretno i želji protiv azota,proletera,ko je već na redu
Haj mi objasnite sad vas dvojica kakve veze ima Zeljeznicar sa ovim svim i sta ste pokusali?nekoIzMostara je napisao/la: ↑01 okt 2020, 15:30StupcanicaChapman1886 je napisao/la: ↑01 okt 2020, 15:11sretno i želji protiv azota,proletera,ko je već na redu![]()
A kakve veze ima tvoje pisanje na ovoj temi ?Ne vidim povezanost Zeljo navijaci Zelje i BH klubovi u UEFA takmicenjima 20/21KONTRASVIH je napisao/la: ↑01 okt 2020, 15:38Haj mi objasnite sad vas dvojica kakve veze ima Zeljeznicar sa ovim svim i sta ste pokusali?nekoIzMostara je napisao/la: ↑01 okt 2020, 15:30StupcanicaChapman1886 je napisao/la: ↑01 okt 2020, 15:11sretno i želji protiv azota,proletera,ko je već na redu![]()
Evo zašto
Meni nije jasno zasto se navijaci Sarajeva u ovom trenutku bave sirotinjom? Ili u bilo kojem trenutku.feniksptica je napisao/la: ↑01 okt 2020, 16:01A kakve veze ima tvoje pisanje na ovoj temi ?Ne vidim povezanost Zeljo navijaci Zelje i BH klubovi u UEFA takmicenjima 20/21KONTRASVIH je napisao/la: ↑01 okt 2020, 15:38Haj mi objasnite sad vas dvojica kakve veze ima Zeljeznicar sa ovim svim i sta ste pokusali?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.