Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Don't worryCrveni Barun je napisao/la:gledam program od bht1 i ne vidim da će biti prijenos sa "pecare" pa imali tko kakvu informaciju u vezi tog unaprijed hvala
Pa, rekao sam da ce biti, ali treba animirati ostatak, a ne jao sjedi dole ne vidim ili sta vec.ŠB.TRN je napisao/la:Gledam po ovim portalima, dobijamo podršku iz cijele BIH posebno od Hrvata,ali i od Bošnjaka.Stvarno smo ponos Hercegovine ali i Bosne!!!Ne mogu nikako docekat nedjelju,i ŠB Fidelis,izgleda da ce opet biti iza koša,zna se tko.To bi moglo gorjeti,i da se sad priključe i ovi sto ih stalno prozivaju, da bude kao lani u finalu!!!![]()
Ja prosli put 45 min prije dosao vec oko 300 ljudi biloŠB_Fidelis je napisao/la:Pa, rekao sam da ce biti, ali treba animirati ostatak, a ne jao sjedi dole ne vidim ili sta vec.ŠB.TRN je napisao/la:Gledam po ovim portalima, dobijamo podršku iz cijele BIH posebno od Hrvata,ali i od Bošnjaka.Stvarno smo ponos Hercegovine ali i Bosne!!!Ne mogu nikako docekat nedjelju,i ŠB Fidelis,izgleda da ce opet biti iza koša,zna se tko.To bi moglo gorjeti,i da se sad priključe i ovi sto ih stalno prozivaju, da bude kao lani u finalu!!!![]()
Inace, poanta vam je cisto doci sto ranije, ne u zadnjem momentu, nikako, nego vec od 2, 3 sata u KN, na mostu, ili gdje god vec budu masovnija okupljanja momaka, zajebancija, i tako to.
Ma kakva 2-3 sata.Veceras od motorijade su pripreme.Sto ce tice navijača,ja ih vecinu znam i znam da budu na svakoj utakmici,znam i područja gdje sjede.Ovo su po meni dobro napravili,zasto se svi nebi digli na noge i navijali.I to sto kazes,koliko ih ima sto govore sjedi dole a ustanem se samo da proslavim kos.I kad se svi pocnu ustavat pola dvorane ostane sjediti.Nadam se da ce to sutra sve goriti i da cemo svi zajedno pomoći svom Širokom da bude prvak.Sad idemo lagano po ulaznice !!!ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa, rekao sam da ce biti, ali treba animirati ostatak, a ne jao sjedi dole ne vidim ili sta vec.ŠB.TRN je napisao/la:Gledam po ovim portalima, dobijamo podršku iz cijele BIH posebno od Hrvata,ali i od Bošnjaka.Stvarno smo ponos Hercegovine ali i Bosne!!!Ne mogu nikako docekat nedjelju,i ŠB Fidelis,izgleda da ce opet biti iza koša,zna se tko.To bi moglo gorjeti,i da se sad priključe i ovi sto ih stalno prozivaju, da bude kao lani u finalu!!!![]()
Inace, poanta vam je cisto doci sto ranije, ne u zadnjem momentu, nikako, nego vec od 2, 3 sata u KN, na mostu, ili gdje god vec budu masovnija okupljanja momaka, zajebancija, i tako to.
Ulaznica vam je 5 km ,da ne bi bilo sranjaRosas7 je napisao/la:dolazi na utakmicu pola mostara![]()
![]()
tribine ce biti ispunjene
naprijed siroki![]()
ja znam i prosle godine je toliko bilafelix123 je napisao/la:Ulaznica vam je 5 km ,da ne bi bilo sranjaRosas7 je napisao/la:dolazi na utakmicu pola mostara![]()
![]()
tribine ce biti ispunjene
naprijed siroki![]()
![]()
![]()
Dolazi se iz svih krajeva nase nam lijepe Hercegovine
Ovaj put bi mogli cak i 6000 prec ,svi su dobro dosli
Koji nemogu doc,imaju prijenos na BHTu 19.25 i nek svršavaju
Godisnju ulaznicu svake godine vec 5 godina mozes kupiti na prodajnom mjestu na zapadnom ulazu i to prvi dan Cankinog-Kiking turnira znaci prije pocetka NLB sezone i kosta 100 KM evo recimo ja uvijek kupim prvi dan turnira vec 4 godine za redom.ŠB.TRN je napisao/la:Hvala na željama,i mi se nadamo.Čini mi se da se sprema koreografija i da ce to biti velicanstveno veceras.Jucer isao da kupim i nije se prodavalo,al sad se prodaje i cujem dobro idu.Ove iz Livna,Tomislav Grada i ostale sve pustiti u dvoranu.Sad ovi sto nikad ne idu prvi kupe ulaznice.Zato kazem da uprava treba dozvoliti kupovinu godisnjih svim navijačima koji to zele!!!
Ma nisam ni govorio da je prodaju na pola sezone.Ja sam je do sada dobija preko sto ljudi,al ove godine nisam cuo da se mogla kupiti.KK hvala na inf,dogodine je moja odmah prvi dan.Barney Stinson je napisao/la:Ma naravno da ima kupiti ali mislim da nema logike da je prodaju u pola sezone..
neka dobiva...mi ćemo slaviti našu ekipu i pozdravit ih za sve što su učinili ove sezone..ha yakelecevic je napisao/la:LJudi nemojte se toliko spremati za slavlje, veceras igokea dobija sto posto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.