Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Tribalian
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la Tribalian » 03 jul 2011, 18:37

Ljudi s vama nesto nije u redu.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 03 jul 2011, 18:38

Virtu4l je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:Svaki Srbin je sad sretan i uznemiren i slavi ovu pobjedu više nego sam Novak Djoković.
Pa treba cestitati ljudima ovu sveopštu srpsku pobjedu...ovo ce se jednog dana prepricavati unucima uz guslarske tonove u zimskim nocnim satima.
$ се " & се ? ? Wolfsburga, не $ & ? ? " "нас" " """..
I ti si ipak pokazao pravo lice. Kakve veze ima titula Wolfsburga sa ovim? Neka on navija za svoje, to je ok, ali zanima me šta će ovdje? Kakve veze ovaj forum ima sa njima? Zašto provocira? Imaš mali milion Srbijanskih foruma i uživaj, zar ne? Mislim, znam da vas ni tamo neće prihvatiti, kao što nisu ni ovdje? Pa gdje zaboga pripadate?
& " " " " " ? $.. Повезао ' ? & $ & ? ' (?) ? & $ " ? ?.. Ово је ' $ су $ " $ " ? је $ - $ " $. $ претјерано ?, $ то не ' " " & то &. Ја не $ " у $ групу, -.. За ова $ 2-3 " " не ' $ $ јер " "тај". & је " & & :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 03 jul 2011, 18:40

Tribalian je napisao/la:Ljudi s vama nesto nije u redu.
Ne obaziri se na kompleksaše.. čuj nitko ne slavi naslove u pojedinačnim sportovima. :mrgreen: Pa Ivaniševiću u Splitu je napravljen doček kao što Hajduku nikad prije nije, Janici u Zagrebu isto.. uostalom ja sam primjetio da vas ima dosta koji čekaju svaki Džekin ulazak u igru i slavi ga kao nacionalni praznik. ;)
...što je više lome to je volim jače...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 03 jul 2011, 18:42

jacky09 je napisao/la:
Ne obaziri se na kompleksaše.. čuj nitko ne slavi naslove u pojedinačnim sportovima. :mrgreen: Pa Ivaniševiću u Splitu je napravljen doček kao što Hajduku nikad prije nije, Janici u Zagrebu isto.. uostalom ja sam primjetio da vas ima dosta koji čekaju svaki Džekin ulazak u igru i slavi ga kao nacionalni praznik. ;)
Upravo to sam hteo da kazem.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 03 jul 2011, 18:43

jacky09 je napisao/la:
Samo na balkanu takav cirkus možemo vidjeti...balkanska plemena prisvajaju sebi indivudualna dostignuca i pobjede.
Reprezentacije i kolektivni sportovi su nešto sasvim drugo.
Zamisli da Madrid izađe na ulice i derneci svaku titulu Nadala :shock: to je nezamislivo za takva društva....morali bi godišnje 3-4 puta izlaziti na ulice i praviti opšte veselje samo zbog Nadala, što ne pada na pamet špancima.
Ili hladni švicarci da dernece zbog svih onih silnih Federerovih titula....nema šanse.
Samo na balkanu se može vidjeti takav cirkus ;)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 jul 2011, 18:47

A što se Tadić mora kititi ,tuđim perjem ,kad je trebalo momku pomoći nigdje ih nije bilo ,kad je sad najbolji oni navijaju idu na turnire da ih svi vide ,ja bi mu zabranio pristup svojim mečevima da sam teniser (kad bi mi se ovi naši najavili ,ja ne bi igro dok ne bi oni izašli sa terena :lol: )
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 03 jul 2011, 18:48

legenda reala je napisao/la:A što se Tadić mora kititi ,tuđim perjem ,kad je trebalo momku pomoći nigdje ih nije bilo ,kad je sad najbolji oni navijaju idu na turnire da ih svi vide ,ja bi mu zabranio pristup svojim mečevima da sam teniser (kad bi mi se ovi naši najavili ,ja ne bi igro dok ne bi oni izašli sa terena :lol: )
Sto se tice politicara,bas je Djokovicev otac u danasnjim izdanjima novina skrenuo paznju na to sto pricas.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 03 jul 2011, 18:48

Tribalian je napisao/la:Sad mi drug kaze da je pre polufinala onaj debil Kostunica cestitao ulazak u polufinale Bobi Zivojinovicu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nemoj zezat da je to istina????? :D :D :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 03 jul 2011, 18:51

Mandrak je napisao/la:
jacky09 je napisao/la:
Samo na balkanu takav cirkus možemo vidjeti...balkanska plemena prisvajaju sebi indivudualna dostignuca i pobjede.
Reprezentacije i kolektivni sportovi su nešto sasvim drugo.
Zamisli da Madrid izađe na ulice i derneci svaku titulu Nadala :shock: to je nezamislivo za takva društva....morali bi godišnje 3-4 puta izlaziti na ulice i praviti opšte veselje samo zbog Nadala, što ne pada na pamet špancima.
Ili hladni švicarci da dernece zbog svih onih silnih Federerovih titula....nema šanse.
Samo na balkanu se može vidjeti takav cirkus ;)
Iskreno mi se nedaju tražiti dočeci po Europi, pa samo informativno Zagreb nije na Balkanu (barem ne geografski :lol: ) tako imaš već jedan.. :mrgreen:
...što je više lome to je volim jače...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 jul 2011, 18:53

Ja mislim da Tadić nije bio predsjednik kada je Novaku trebala pomoć. Nema veze, zato će ih sve ovo osvijestiti da pomažu sportiste, za njih su to sitnice, a vrhunskim talentima ogromna stvar. Bolje ikad nego nikad.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 03 jul 2011, 18:56

effe_sa je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:Sad mi drug kaze da je pre polufinala onaj debil Kostunica cestitao ulazak u polufinale Bobi Zivojinovicu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nemoj zezat da je to istina????? :D :D :D
Ima brate i slika na onoj Vukajliji.com,vec poceli da handre Kostunicu :lol: :lol: :lol: Nista to cudno od njega,lik izgubljen u vremenu i prostoru. :lol:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 03 jul 2011, 19:02

@Tribalian: ma znao sam ja da on zna da lupa ali baš toliko, pa prevršio je mjeru :D :D :D
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 03 jul 2011, 19:05

effe_sa je napisao/la:@Tribalian: ma znao sam ja da on zna da lupa ali baš toliko, pa prevršio je mjeru :D :D :D
Ma nista cudno veruj mi,samo cekam kad budu igrale Ivanovic i Jankovic,a on se oglasi " Sve najbolje na turniru zelim Moniki Seles" :lol:

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 03 jul 2011, 19:06

effe_sa je napisao/la:@Tribalian: ma znao sam ja da on zna da lupa ali baš toliko, pa prevršio je mjeru :D :D :D
Ko da je to nešto čudno kaad su političari u pitanju.Kada je Ejup Ganić bio predsjednik KSBiH krajem 90-ih rekao je mrtav hladan da bi i remi košarkaške reprezentacije BiH, mislim da se igralo protiv Estonije, bio uspjeh.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 03 jul 2011, 19:15

Tribalian je napisao/la:
Ma nista cudno veruj mi,samo cekam kad budu igrale Ivanovic i Jankovic,a on se oglasi " Sve najbolje na turniru zelim Moniki Seles" :lol:
al hajd nek i to izvali pa da se još više ismijem nego sad za ovo :D :D
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 03 jul 2011, 19:47

formance je napisao/la:Čestitke Novaku na osvajanju Wimbledona. Sasvim zasluženo. Novak je trenutno bolji igrač od Rafe i to je to. Čestitke.

I prestanite više sa nacionalističkim komentarima. Tome nije mjesto na ovoj temi koja je unazad par mjeseci bila najkvalitetnija na ovom forumu. Niti je pobijedila Srbija, niti je izgubila Španija. Pobijedio je Novak Đoković i to bi bilo to. Monolože uradi ono što trebaš !
Glas razuma, opet.
Zato nisam navijac niti jednog individualnog sportiste. Samo nacionalnih timova ili klubova.
Doduse, neke individualne sportiste simpatisem vise od drugih - uglavnom zbog stila igre.

Ovo je veliki rezultat za srpski tenis, ali je uspeh samo jednog coveka i tima ljudi oko njega.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 03 jul 2011, 21:07

Rafa ove godine ima jedan GS(RG) a Nole dva(AO i WB), uzme li Rafa US ja mislim da ce to biti izuzetno uspjesna sezona za njega. Dva GS u sezoni u kojoj Rafa nije toliko dominantan i u formi je sasvim OK rezultat :)

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 03 jul 2011, 21:19

sto ne mogu ovih gluposti MaGiCe i co. Novak ima pola godine u kojoj dominira i odmah je bolji i od Rafe i od Rogera...
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 03 jul 2011, 21:25

Nije da Rafa nije u formi već je Novak Đoković bolji nego prošle godine. Igra tenis života. Kao što je Nadal pokazao kako se igra protiv Federera, tako je i Novak pokazao kako se igra protiv Nadala, a da to nije tzv "crtanje" po terenu što je Soderling uradio na RG-u prije 2 godine. Uzmi ovaj primjer. Rafa bi osvojio IW, Miami, Rim i MC da nije bilo Novaka. Znači nije riječ o lošoj formi Nadala već o dobroj formi Novaka i igre koja ubija Nadala. Sada je samo pitanje koliko dugo će uspjeti držati ovako visok nivo igre a na to pitanje dobit ćemo odgovor u budućnosti. Jedino Roger može dobiti ovakvog Novaka jer ima dovoljno jake ofanzivne udarce da probije njegovu odbranu. Puno je raznovrsniji i više miksuje. No, nakon svega ovoga što smo vidjeli ostaje jedna činjenica. Novak Đoković je prvi na ATP listi sasvim zasluženo i trenutno je najbolji teniser na svijetu. Da bi postao nešto više, morat će ovako igrati nekoliko godina. Da li on to može, vidjet ćemo.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 03 jul 2011, 21:31

F*CK TENNIS - Katastrofa final, katastrofa turnir

Pusher osvojio Wimbledon :lol:

Najlosji igrac ikada who has ever osvojio WB...
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.