Mnogo si pametan
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Niko kao Dino Bjelan.Evander je napisao/la: ↑06 feb 2020, 14:13Objava na FB sporsport.ba, gol Zinedina.
Ono, lajkovi i jedan onaj sto kao smije se emotikom.
Naravno navijac Melje.
Zipa papka, skolski primjer. Vecina ih je ovakvih.
https://www.facebook.com/hamrudinhamo.d ... le_browser
Pa kako cemo znat tebra nemoj se ljutitSanchez1987 je napisao/la: ↑06 feb 2020, 14:23
Mnogo si pametan
Prljavi azijsko-vijetnamski novac
Dajte mu Twix jedan pobice ih sviju
Amca007 je napisao/la: ↑06 feb 2020, 14:23Citajuci ovaj intervju sa Sabrinom vidi se zaista da je djevojka odrasla u Americi, kako je prava poslovna munja. Ona bas odvaja ovaj klub od mahale sto nam je i trebalo. Jer me moze mi niko reci da su Ćelo Bajramović i Zijad Blekić bili dobri za Sarajevo. Drzali su masu na okupu i fatali se mahalskih supljih. Sarajevo je sada evropski klub i samo je pitanje dana kada cemo zaigrat u njom. Svaka cast za upravu. Iako sam bio jako ljut kako su Husrefa otjerali, mislim da su ipak znali da je Husref Mahalac a Vinko skolovan evrospki trener. Siguran sam da ce i sledeci trener biti dva ranga iznad Vinka i da je nas klub na najzdravijim nogama u historiji.
Sto kaze predsjednik Atalante, ako hocete da vam klub bude stabilan morate imati funkcionalan stadion. To je jedina stvar koja nama treba, ostalo je top...
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijeli, Fouzi1, HyperOS, InatSilniBosanski, mnon46, N3R3D i 39 gostiju.