Napokon smo odigrali utakmicu kako se i ocekuje da igraju..
Sad u subotu jos jedna zahebana utakmica, sve osim poraza bi bilo idealno za nas, dobro je sto je pritisak na romi, treba to iskorisiti pa mozda cak i ici otvoreno po pobjedu, ali vidjet cemo..
Bonaventura je bio fantastican, i da sad kada sam tu vidio sam da je bilo govora i oko njegove igre posle utakmice i tzv 'pljuvanja' po jacku. kolege su napisale da niko nije njeg 'pljuvao' a kako da nije, dobro se sjecam, kada je Bonaventura dosao ja sam prvi rekao da smo dobili veoma dobrog igraca, odmah je par Juventina (zna se dobro koji) uletilo da tvrdi suprotno i govorili su kada mu je domet bila Atalanta da nema od njeg nista, a isti su od comana pravili jednog od najbolji igraca na svijetu, gdje je uopste taj coman? Neka im je jack dokazao da nisu u pravu volim neg ista, mogu samo da mu podudlaju ( pronaci ce se oni

Sve ima svoju cijenu, tako da sve boljim igrama Jacka nazalost Saraf se preselio na klupu, nikako da glupson Inzaghi skonta i da ih iskoristi obojicu na pravi nacin, ali to je visa skola izgleda za njega.
Izgleda da smo poslali i neku ponudu City-ju za Nastasica, u pitanju pozajmica sa pravom otkupa pa cemo vidit sta ce biti, nismo jedini mi zagrizli za njega, a godio bi nam pravo.