Odigrao je manje od 10 utakmica u crvenom dresu i da li ti misliš da je to dovoljno? Ne, nije. Istina je da nekome treba manje, a nekome više da se adaptira, samo mi nije jasno što pljujete igrače. Ne pamtim kada sam pljuvao nekog igrača, čak nisam ni Ngoga, ipak on igra za LFC i zaslužuje neki respect bez obzira što nema kvalitet za klub. Sada su nove mete Hendo i Carroll. Strašno. Henderson je danas bio odličan, obavio je lavovski dio posla, a pojedinci su se ovdje našli pametni da ga pljuju. Istina je da je Carroll bio jedan od lošijih, ali očekuješ da nešto uradi sam u vrhu napada s obzirom da je Kuyt bio nikakav (tačnije nigdje ga nije bilo)? Imao je par prilika, jednu sto postotnu kada je odbranio Šešni. Polahko, sve će doći na svoje. Ništa se ne može preko noći desiti, ništa.reds je napisao/la:Uredu,slažem se,ali da li je po tebi Carroll opravdao uloženi novac ?fera je napisao/la:kad vidim kakvi su pojedini navijaci liverpoola nije mi ni cudo sto klub ne moze 20 godina do titule... pobjedi se arsenal na njihovom terenu nakon toliko godina i vi se i ne znate radovati vec sad kad lucas nije u modi nalazite nove mete za pljuvanje.
Budite malo realni. Za vas samo na terenu postoji Suarez i niko drugi. Fudbal nije samo u loptu nego i u kretanju.