ESPN reporter Hill Stan, "Arsenal will spend big in coming 48 hours."
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Bolje da su pare od Thea dali u dobrotvorne svrhe...Cuj on preko 100kEBSCO je napisao/la:Evo da vas malo usrećim jer vidim da još tugujete jer je Theo potpisao ugovor![]()
EBSCO je napisao/la:Evo da vas malo usrećim jer vidim da još tugujete jer je Theo potpisao ugovor![]()
Eura ili funti ? Razlika je veca. Dosta ih pise drugacije, i mislim da su vecinom samo nagadjanja bez dokaza jer rijetko kad se to u klubu objavljuje.Invincibles je napisao/la:prema stampi 110k![]()
btw.i ja sam ovo procit'o na FB kao preko nekog izvora ESPN-a,samo ne vjerujem vise sekunde nista dok ne vidim na terenu xD...
Pa funti...Daily Mail ja msm da je to objavio,ne fermaju oni € kad se radi o domacim transferima i ugovorima...Ja se samo nadam da nece bit"Dobio sam sto sam trazio,sad mogu opet bit' flopcina"HighburyHigh je napisao/la:Eura ili funti ? Razlika je veca. Dosta ih pise drugacije, i mislim da su vecinom samo nagadjanja bez dokaza jer rijetko kad se to u klubu objavljuje.Invincibles je napisao/la:prema stampi 110k![]()
btw.i ja sam ovo procit'o na FB kao preko nekog izvora ESPN-a,samo ne vjerujem vise sekunde nista dok ne vidim na terenu xD...
Uglavnom sada je medju najplacenijim u Arsenalu, i treba da shvati taj pritisak i da pokaze svoje najbolje. Vidjet cemo kakve ce tekme pruzati u buducnosti.
Aaa, ne smijes ni zamisliti njega kako je pritisce a pogotovo ne sebe na njegovom mjestu.Gunner4 je napisao/la:http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 6884_n.jpg
Ma puste te gluposti... Da se mi malo posjetimo na ovu zensku...![]()
To što je uključio caps lock ne znači da mu trebam i vjerovati, al' eto, lijepo za vidjet, pa da podijelim.Arsenal have made an OFFICIAL 30mill bid for Cavani.
Rockefeller je napisao/la:Nagadjanje, al' lijepo za oko:To što je uključio caps lock ne znači da mu trebam i vjerovati, al' eto, lijepo za vidjet, pa da podijelim.Arsenal have made an OFFICIAL 30mill bid for Cavani.
Rockefeller je napisao/la:
Ye bi ga dru go vi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.