Koliko smo se zalili na naseg Amara a sad je jedan od najboljih desnih bekova lige.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Mislim da bi ostanak uz neku Bozju pomoc slavili vise nego duplu krunu
Moraju od iduće sezone neki vani iz kluba jednostavno. Bezveze zauzimaju mjesto nekom možda boljem igraču. Jbt Real Ronalda uvali Juventusu kad vidi da nema meda od njega više, Sloboda ne može Saida, Haruna ili Hasanovića.
Ovo je srz svega. Zato i igraju tu gdje igraju.montolivo18 je napisao/la: ↑24 feb 2025, 12:50Ali dobro, zato i nisu u nekim jačim klubovima i to je realnost.
Ne znam ja bih takve jace utakmice igrao 3-5-2 sa liberom kao osiguracem, sjecate se da je rahmetli Sakib najvise bodova uzeo sa liberom i dobrom starim razultatom 1:0 2:1tuzlanskinacin je napisao/la: ↑24 feb 2025, 18:21Svaka cast momcima za ono jučer, srce ko kuća. Ali Kurta kakva partija kao da je stoper 10 godina već. Nešto kontam možda i jest za stopera možda će se tu bolje uklopiti nego na poziciji defanzivnog veznog. Uvijek je bio dobar u duelima narucito kada treba pokupiti loptu il napraviti neki faul, jedino mi njegova fizička snaga ne ulijeva povjerenje da bi izdržao biti stoper protiv Sarajeva, Želje, Borca i Zrinjskog. Ali ne znam zašto mislim da može više pokazati na stoperu nego u veznom redu.
U igri je jos 42 boda sve dok postoje teoretske sanse treba se borit do kraja, steta samo zalim sto nismo Igmana dobili ali nema veze idemo utakmicu po utakmicu, ovu borbenost treba podrzat i napunit stadionHPCompaq je napisao/la: ↑24 feb 2025, 19:51Bravo momci za jucerasnju borbu predstavu,kad se ostavi srce na terenu ,malo te i Bog pogleda ,kad imas protiv sebe i sudije i protivnika...
U slucaju 3 boda u Doboju,mozda bi se mogla produziti neka nada minimalna,ovako je sve na nekim teorijama,ali treba se boriti za grb kluba,bez obzira na sve...
Sta ce biti na ljeto, Azmir odlazi, opet "carsija" preuzima ili? Opet nesto sudbonosno na ljeto?Beduin je napisao/la: ↑25 feb 2025, 08:21Pretproslo kolo mi smo prokockali zadnju sansu za borbu za opstanak, nazalost. Nismo smjeli izgubiti, pa ni nerijeseno igrati.
Ali idemo hrabro do kraja i pokusati makar malo umanjiti bol i bruku, a onda na ljeto se odredjuje sudbina kluba. Nadati se korjenitim promjenama i drugacijem pristupu ovaj put.
Trenutno ozbiljne probleme prave Berbić i Lakic preko sd i opštine,kao i naravno čaršijaneri...Plate kasne jer su opstrukcije sa svih strana (razna potraživanja)... Stanje je malo je reći katastrofalno !!! Rupe su ogromne da se ne mogu krpiti više...Skver je napisao/la: ↑25 feb 2025, 11:40Sta ce biti na ljeto, Azmir odlazi, opet "carsija" preuzima ili? Opet nesto sudbonosno na ljeto?Beduin je napisao/la: ↑25 feb 2025, 08:21Pretproslo kolo mi smo prokockali zadnju sansu za borbu za opstanak, nazalost. Nismo smjeli izgubiti, pa ni nerijeseno igrati.
Ali idemo hrabro do kraja i pokusati makar malo umanjiti bol i bruku, a onda na ljeto se odredjuje sudbina kluba. Nadati se korjenitim promjenama i drugacijem pristupu ovaj put.
Kralju nije Azmir vise onaj stari kao prije 10 godina...dosta stvari se kod njega promjenilo u zivotu. Nebitno da li privatno ili biznis...FKBilder je napisao/la: ↑25 feb 2025, 14:06Skupstina je tvoja, klub je de fakto tvoj.
Iskesiras ono najpotrebnije da funkcionises normalno, i krenes. Dignes se iz pepela i popisas ih kolektivno. Sredis sebi klub,i krenes po trofeje i evropska takmicenja. Tamo su pare, tamo su trsnsferi.
Znam da kosta, ali moze i da se isplati. Kako njemu tako i nama navijacima i samom klubu.
Nije to par maraka znam,ali znam i da ima novca da uradi to....Pitanje je samo sta on ustvari zeli, nije stvar novca.
Kako god vidimo sve uskoro.
Ma uopste me ne interesuje neciji privatni zivot. Cijela planeta se zeni,razvodi **** ko koga stigne. Danas normalna pojava.Hazre je napisao/la: ↑25 feb 2025, 15:23Kralju nije Azmir vise onaj stari kao prije 10 godina...dosta stvari se kod njega promjenilo u zivotu. Nebitno da li privatno ili biznis...FKBilder je napisao/la: ↑25 feb 2025, 14:06Skupstina je tvoja, klub je de fakto tvoj.
Iskesiras ono najpotrebnije da funkcionises normalno, i krenes. Dignes se iz pepela i popisas ih kolektivno. Sredis sebi klub,i krenes po trofeje i evropska takmicenja. Tamo su pare, tamo su trsnsferi.
Znam da kosta, ali moze i da se isplati. Kako njemu tako i nama navijacima i samom klubu.
Nije to par maraka znam,ali znam i da ima novca da uradi to....Pitanje je samo sta on ustvari zeli, nije stvar novca.
Kako god vidimo sve uskoro.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.