Gavric je povuceni playmaker, nesto ko sto igra Pjanic u Juventusu i u citavoj ligi imas mozda jos 1 ili 2 igraca tog tipa, a mogu biti izuzetno korisni.bordobijeli je napisao/la: ↑06 feb 2020, 09:59Gavric i Velkoski ne mogu igrati ako zelimo neki napredak, brzu i agresivniju igru. Nisu loši igraci znaju igrati al njihova motorika je amaterskog nivoa. Uz rame su im Dupovac i Lazic al pošto nisu vezni manje se to primjeti.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
1:1
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- RajaBa1983
- Kontakt:
zinedin 1-1
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Mogao bi iznenaditi neku ekipu na finom terenu sa igrom na kontre, gdje on i 2 krila bi ubijala na duge lopte u prostor na visoku i sporu odbranu....pitara je napisao/la: ↑06 feb 2020, 13:38Fanimo je krilo, ne moze ti kod nas, gdje se vecina akcija zavrsava centarsutem spic biti visok metar i kutija cigara.ubipara je napisao/la: ↑06 feb 2020, 12:16Zar ne igra spica u Mladosti? Handzic ne smije biti prvi izbor ni u ludilu za spica ukoliko se ne daj Boze povrijedi Ahmet.Hare je dobar kao rezerva i djoker sa klupe a da pocinje utakmice i bude nas prvi izbor je isto kao da nemamo spica. Ahmet ima jos ugovor na godinu dana tako da treba razmisljat da mu se nadje zamjena vec sada.
U evropi takodje....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Zinedineeee 

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Mogao bi Zine biti top pojacanje 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zinedin 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Al' ga zavali Zizou...Aferim brate... 

To jeste, ali racunaj da samo protiv Zelje, Zrinjskog i eventualno Sirokog i Borca igras otvoreno, ovo ostalo sve ides na bunker, tako da mislim da je Handzic bolja opcija na spicu, Fanimo moze jedino biti zamjena jednom od krila kod nas, sto bi bilo odlicno i tada bi imao recimo lijevo Tatar-Milanovic, a desno Jukic-Fanimo.Denchi je napisao/la: ↑06 feb 2020, 13:44Mogao bi iznenaditi neku ekipu na finom terenu sa igrom na kontre, gdje on i 2 krila bi ubijala na duge lopte u prostor na visoku i sporu odbranu....pitara je napisao/la: ↑06 feb 2020, 13:38Fanimo je krilo, ne moze ti kod nas, gdje se vecina akcija zavrsava centarsutem spic biti visok metar i kutija cigara.ubipara je napisao/la: ↑06 feb 2020, 12:16
Zar ne igra spica u Mladosti? Handzic ne smije biti prvi izbor ni u ludilu za spica ukoliko se ne daj Boze povrijedi Ahmet.Hare je dobar kao rezerva i djoker sa klupe a da pocinje utakmice i bude nas prvi izbor je isto kao da nemamo spica. Ahmet ima jos ugovor na godinu dana tako da treba razmisljat da mu se nadje zamjena vec sada.
U evropi takodje....
Pa Zinedin je i U 21 odskakako kvalitetom.Ja sam ubijedjen da ce on u ekipi biti najvece pojacanje.Zivi bili pa vidjeli.
-
- Kontakt:
- RajaBa1983
- Kontakt:
asistencija dokanovic bogami lijepo 

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Da "samo" tekme sa konkurentima koje vrijede duplopitara je napisao/la: ↑06 feb 2020, 13:53To jeste, ali racunaj da samo protiv Zelje, Zrinjskog i eventualno Sirokog i Borca igras otvoreno, ovo ostalo sve ides na bunker, tako da mislim da je Handzic bolja opcija na spicu, Fanimo moze jedino biti zamjena jednom od krila kod nas, sto bi bilo odlicno i tada bi imao recimo lijevo Tatar-Milanovic, a desno Jukic-Fanimo.

Fanimo je i brzi i bolji tehnicar od Jukica to je bar vidljivo....ali hajde da ne trubim isto, i sebi sam dosadio...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
michplatini je napisao/la: ↑06 feb 2020, 13:56Tandem budućnosti Đokanović(asistencija)-Zinedin (gol)![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Zasto se ovdje prica o Fanimu, igrac Mladosti a povezuje se sa cmarovima.
-
- Kontakt:
Gdje ste vidjeli taj gol ?michplatini je napisao/la: ↑06 feb 2020, 13:56Tandem budućnosti Đokanović(asistencija)-Zinedin (gol)![]()
johntravolta123 je napisao/la: ↑06 feb 2020, 14:00Gdje ste vidjeli taj gol ?michplatini je napisao/la: ↑06 feb 2020, 13:56Tandem budućnosti Đokanović(asistencija)-Zinedin (gol)![]()
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- RajaBa1983
- Kontakt:
Mustedanagić je ponovo dobro prijetio iz slobodnjaka. Odbrana Radničkog ovog puta otklanja opasnost.
mali je zvijer
mali je zvijer

- ElCartel11
- Kontakt:
Debeo i trom ali pravi lom
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
zizu je igracina izgleda , zao mi sto ne mogu vidjet kakav je Juric
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Armija1987, atomskaNavika, Austinpowers, BABA1978, Combattente87, Gomis99, imekorisnicko, Kaunas, LegendKiller, MaroonBjelave, Riziko, sekac, ShofaII, stokastoka23, zagorski i 149 gostiju.