Nakon ove, igramo još sa Tobolom u nedjelju, i to je to.Koliko znam, nije dogovorena neka generalka, nakon povratka iz Turske. Što se tice bekova, Oremuš može pomoci na desnom beku, ali ovo sa Pidrom vec zabrinjava, opet danas ne pocinje utakmicu, sve je izvjsesnije da nece početi ni sa Tuzlom.Trebao se Letić ostaviti bar do kraja sezone, ne bi me čudilo da danas protiv nas razvaliRajaBa1983 je napisao/la: ↑06 feb 2020, 12:53imaš jos 2 utakmice da igras drug morao i ovi igrati maloHistoricar je napisao/la: ↑06 feb 2020, 12:51Od ovih 11, samo 3-4 igrača ce početi utakmicu sa Tuzlom.Ne kontam, što nije danas izveo najbolji tim, da se što bolje upoznaju na terenu i uigraju.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Historicar
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- SedrenikHz
- Kontakt:
Zna li ko u kojem je sastavu Radnicki?
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- RajaBa1983
- Kontakt:
igras protiv olimpika u sarajevo jos jednu tekmuHistoricar je napisao/la: ↑06 feb 2020, 13:03Nakon ove, igramo još sa Tobolom u nedjelju, i to je to.Koliko znam, nije dogovorena neka generalka, nakon povratka iz Turske. Što se tice bekova, Oremuš može pomoci na desnom beku, ali ovo sa Pidrom vec zabrinjava, opet danas ne pocinje utakmicu, sve je izvjsesnije da nece početi ni sa Tuzlom.Trebao se Letić ostaviti bar do kraja sezone, ne bi me čudilo da danas protiv nas razvaliRajaBa1983 je napisao/la: ↑06 feb 2020, 12:53imaš jos 2 utakmice da igras drug morao i ovi igrati maloHistoricar je napisao/la: ↑06 feb 2020, 12:51Od ovih 11, samo 3-4 igrača ce početi utakmicu sa Tuzlom.Ne kontam, što nije danas izveo najbolji tim, da se što bolje upoznaju na terenu i uigraju.Bilo bi nam lakše svima, ako bi novinari nakon utakmice pitali Vinka, o eventualnim pojačanjima, Pidri, Laziću.......da znamo neke stvari.
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
-
ajdohordas
- Kontakt:
Ne znam sta se i oduzilo ovo sa Lazicem, ako ce produziti nek produzi ako nece tribine i vozdra. Trazit jos jednog igraca polivalentnog da moze pokriti i stopera i beka.
Pidro nije poceo nijednu do sad, od njega vrlo vjerovatno nema nista.
Ima li ko da bi igrao termin u 8 vcrs vistafoon
U pp meni
U pp meni
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
I nek si dala otkaz toj osobi!!!Dešavalo mi se da dogovorim neki veliki transfer, ali posljednjeg dana prelaznog roka dođe neka osoba i kaže mi 'odlučili smo se za drugog igrača'
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
to je sigurno onaj
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
Historicar
- Kontakt:
Evo još jedno, domace i slobodno, desno krilo na tržištu - Asim Zec 
Proslu utakmicu je cijelu udogirala jedna ekipa vjerovatno ce i ovu. Ideja Vinka jeste da vidi koliko igraci mogu izdrzati i koji je njihov maksimum i na kondicionom planu i na taktickom.
Vjerujem da ce i ovu utakmicu zavsiti sastav koji je poceo.
P.S. I ne vjerujem da ce se sastav u prvim utakmicama drasticno mijenjati u odnosu na onaj koji je zavrsio prvenstvo. Mislim da Vinko nije toliko lud da to uradi.
Vjerujem da ce i ovu utakmicu zavsiti sastav koji je poceo.
P.S. I ne vjerujem da ce se sastav u prvim utakmicama drasticno mijenjati u odnosu na onaj koji je zavrsio prvenstvo. Mislim da Vinko nije toliko lud da to uradi.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ispod su datumi kraja prelaznih rokova u pojedinim ligama. Evo šta se odužilo s Lazićem:ajdohordas je napisao/la: ↑06 feb 2020, 13:06Ne znam sta se i oduzilo ovo sa Lazicem, ako ce produziti nek produzi ako nece tribine i vozdra. Trazit jos jednog igraca polivalentnog da moze pokriti i stopera i beka.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Igramo li mi uopste ?
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Šta misliš što nema prenosa? Kriju katastrofičnost ekipe od navijača.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Je li ovo Oremus igrao i proslu i ovu tekmu?
TO je dobar pokazatelj, ocito je jasno ko ce igrati tu poziciju..
Bas me zanimaju zizu i Jukic. A ako se ovaj kao stoper pokaze danas, nek Lazica prodaju, ko mu ebe mater, jest mi jedan od najboljih ali nisi veci od kluba
TO je dobar pokazatelj, ocito je jasno ko ce igrati tu poziciju..
Bas me zanimaju zizu i Jukic. A ako se ovaj kao stoper pokaze danas, nek Lazica prodaju, ko mu ebe mater, jest mi jedan od najboljih ali nisi veci od kluba
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- ElCartel11
- Kontakt:
S kim cemo se ove godine potuci na pripremama? 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Gubi naša druga ekipa protiv Radničkog.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma nee to, ubi nas ovaj Nis.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑06 feb 2020, 13:25Šta misliš što nema prenosa? Kriju katastrofičnost ekipe od navijača.
-
Historicar
- Kontakt:
Protiv Tobola se nadam da će početi; Kovačević, Šabanović (Hodžić), Šerbečić, Lazić, Pidro, Oremuš, Sušić, Rahmanović, Tatar, Jukić i Ahmetović.
Fanimo je krilo, ne moze ti kod nas, gdje se vecina akcija zavrsava centarsutem spic biti visok metar i kutija cigara.ubipara je napisao/la: ↑06 feb 2020, 12:16Zar ne igra spica u Mladosti? Handzic ne smije biti prvi izbor ni u ludilu za spica ukoliko se ne daj Boze povrijedi Ahmet.Hare je dobar kao rezerva i djoker sa klupe a da pocinje utakmice i bude nas prvi izbor je isto kao da nemamo spica. Ahmet ima jos ugovor na godinu dana tako da treba razmisljat da mu se nadje zamjena vec sada.
Lazic je fakticki otisao. Pidro nije dovoljno oporavljen.Historicar je napisao/la: ↑06 feb 2020, 13:35Protiv Tobola se nadam da će početi; Kovačević, Šabanović (Hodžić), Šerbečić, Lazić, Pidro, Oremuš, Sušić, Rahmanović, Tatar, Jukić i Ahmetović.
- FKS -
Je li ovaj definitivno znak da se na Lazica ne racuna vise?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, Google Adsense [Bot], jurisicduska, Pantelija, Proximic, skoJaa i 50 gostiju.