Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

bimbrlica
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la bimbrlica » 20 avg 2011, 19:36

the scouser je napisao/la:Zna li neko zasto je Raul bio onako ljut i pokazivao srednjaka :?: :mrgreen:
procitah na temi arsenala da se zezao sa lucasom sad da li je to tacno ne znam
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 20 avg 2011, 19:37

Bilo je usmjereno ka Lucasu koji mu je dolazio. Ako to nije uputio nekome iza Lucasa, a mislim da nije, onda je ovo bila samo obična zezancija.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 20 avg 2011, 19:40

Bertrand je napisao/la:Bilo je usmjereno ka Lucasu koji mu je dolazio. Ako to nije uputio nekome iza Lucasa, a mislim da nije, onda je ovo bila samo obična zezancija.
Ma ne bi rek'o, prvo mu Luis jedva skine srednjaka,onda dolazi ostatak da se grli on i dalje gleda negdje,uopste se ne obazire na suigrace i najvjerovatnije psuje...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 20 avg 2011, 19:43

the scouser je napisao/la: Ma ne bi rek'o, prvo mu Luis jedva skine srednjaka,onda dolazi ostatak da se grli on i dalje gleda negdje,uopste se ne obazire na suigrace i najvjerovatnije psuje...
Onda je ili Jenkinsonu, koji je ušao u gol, ili nekome tu u blizini (Miquel, Vermaelen) ili, malo vjerovatno, nekom navijaču. To je to. Al' k'o da je to sad bitno.
Greatness dies

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 20 avg 2011, 19:45

Bertrand je napisao/la:
the scouser je napisao/la: Ma ne bi rek'o, prvo mu Luis jedva skine srednjaka,onda dolazi ostatak da se grli on i dalje gleda negdje,uopste se ne obazire na suigrace i najvjerovatnije psuje...
Onda je ili Jenkinsonu, koji je ušao u gol, ili nekome tu u blizini (Miquel, Vermaelen) ili, malo vjerovatno, nekom navijaču. To je to. Al' k'o da je to sad bitno.
Ma konta,mozda ljut sto nije dobio sansu ova dva meca u startnih XI, pa da nije pokazivao u smjeru klupe, Kennyu ne d'o mu Bog :mrgreen:

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 20 avg 2011, 19:48

the scouser je napisao/la: Ma konta,mozda ljut sto nije dobio sansu ova dva meca u startnih XI, pa da nije pokazivao u smjeru klupe, Kennyu ne d'o mu Bog :mrgreen:
Ne bih rek'o. :D

Glavom je bio usmjeren prema protivničkom golu, i tokom ''pokazivanja'' i tokom proslave gola. Al' opet, on mora imati mjesto u timu za vrijeme ovog izostanka Gerrarda. Partnerstvo njega i Adama u sredini bi bilo veoma zanimljivo vidjeti u predstojećim utakmicama.
Greatness dies

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 20 avg 2011, 20:05

Evo, tek se sad javljam, nazalost. :mrgreen:
Veoma vazna 3 boda, a jos treba uzeti u obzir da iduce kolo Arsenal igra sa Unitedom.
Uglavnom, kad su usli Suarez i Meireles...
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 20 avg 2011, 20:13

carol i henderson se ne uklapaju nikako u ovaj tim

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 20 avg 2011, 20:17

Bertrand je napisao/la:
the scouser je napisao/la: Ma konta,mozda ljut sto nije dobio sansu ova dva meca u startnih XI, pa da nije pokazivao u smjeru klupe, Kennyu ne d'o mu Bog :mrgreen:
Ne bih rek'o. :D

Glavom je bio usmjeren prema protivničkom golu, i tokom ''pokazivanja'' i tokom proslave gola. Al' opet, on mora imati mjesto u timu za vrijeme ovog izostanka Gerrarda. Partnerstvo njega i Adama u sredini bi bilo veoma zanimljivo vidjeti u predstojećim utakmicama.
I ja se stvarno pitam zasto on ne igra...mislim ako ga sada ne stavlja u pocetnu postavu,kako ce tek biti kad Gerrard bude tu :?

Bezimeni
Kontakt:

Post Postao/la Bezimeni » 20 avg 2011, 20:31

Odlična utakmica za nas .Da odmah napišem nešto što se tiče suđenja .Nama nije sviran čist faul na Kellyem ,a Arsenal to nije iskoristio.Onda onaj gol iz navodnog ofsajda ,ali ne znam zašto se uopšte raspravljate tu sa nekim,kada je Richardson morao dobiti crveni karton u onoj prošloj utakmici .Kao što je Kenny rekao : 9 i pol od 10 sudaca bi u onoj situaciji dali crveni Richardsonu.

Tokom 1.poluvremena igrali smo lijepo,iako nismo nešto dominirali u odnosu na Arsenal.Bilo je tu dosta grešaka ,i naših i njihovih.Šteta što onaj udarac glavom Carrola nije ušao.Mislim da slobodno možemo potvrditi da Carrol vrijedi oko dvadesetak miliona ,a mi smo ga platili gotovo dvostruko više.Odličan je u skok igri i ima dobar šut,to je sve .Stalno pravi prekršaje u napadu što bar mene nervira.

Kuyt se borio odlično (kao i uvijek) ,Downing je odigrao sasvim solidno ,dok je Henderson dosta bolji nego protiv Sunderlanda,što je ipak neko napredovanje.Enrique je odlično odigrao i zaslužio je da bude igrač utakmica ,kao što je i bilo.Mislim da nijednom nije prevaren ,a u ofanzivi je odradio solidan posao ,uprkos 2-3 greške.

Carragher i Agger odlični ,Kelly me također oduševio današnjom partijom.Lucas sigurno može bolje ,ali odradio je dobar dio posla ,u to nema sumnje.
Suarez ,nadam se ,prvi strijelac EPL-a ove sezone .Fantastičan igrač i pun pogodak je njegovo dovođenje.
I da još pohvalim igru Ramseya i Jenkinsona . :mrgreen:

Samo da ovako nastavimo .Sada razderati Bolton (iako vjerujem da će biti teško ,oni su svoju snagu dokazali u 1.kolu) ,pa onda odmor do 10.septembra.YNWA.

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 20 avg 2011, 20:36

Samo da znate da ce Carroll biti sve bolji i bolji, vidim da vec zaboravljate da on ima tek 22 godine ali nece mu ni to predstavljati problem, pokazace on svoje kvalitete i mene bas raduje to sto je on u timu on je glavno oruzije u skoku i svaki tim treba da ima dobrog skakaca, nekoga ko dominira u skoku a takvi igraci su u stanju da rese utakmicu u zadnjim sekundama.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 20 avg 2011, 20:46

proslo je vrijeme takvih napadaca i kad je prolazila igra da se nabija lopta za fizicki dominantnog napadaca...
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 20 avg 2011, 20:54

slika

Quality of possession provides victory :D
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 20 avg 2011, 21:24

kad vidim kakvi su pojedini navijaci liverpoola nije mi ni cudo sto klub ne moze 20 godina do titule... pobjedi se arsenal na njihovom terenu nakon toliko godina i vi se i ne znate radovati vec sad kad lucas nije u modi nalazite nove mete za pljuvanje.
You are someone else I am still right here

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 20 avg 2011, 21:29

Tako je care ! Svaka cast, zar se i u pobijedi mora nalaziti neko za pljuvanje :?:
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 20 avg 2011, 21:51

Kenny: That shows squad strength

"We've got to manage Luis's circumstances the same as we have everybody else's. There were another four or five lads there who we had for the first time. Raul Meireles has had a difficult pre-season with injuries so we've got to look after him as well as Luis."

"Overall in the game we probably just deserved to win. We know they had problems before the game and maybe they didn't have the strongest team they would like to have had on the pitch, but we can only play against the people who are on the pitch. We knew whoever they had on would be quality.

ovo su neke izjave za pressice

Moje je msiljenje da smo odigrali dobro i zasluzeno pobijedili.Nismo odigrali nesto pretjereno lijepo(niko tko lijepo igra ne osvaja trofeje osim Barcelone),no ono sto je najvaznije da smo pobijedili.U narednim utakmnicama biti ce sve teze odluciti kojeg igraca poslati na klupu a koga na teren jer nema nikog loseg da moze sjetiti ali ni nikog toliko dobrog da odskace od drugih(prvenstvenmo mislim na vezni red jer je tu guzva i nitko u EPL nema toliko slatkih muka kao Daglish barem sto se tice sastava).Moram pohvaliti danas Suareza I Meiralesa jer su oni donijeli preokret a u odbrani su svi bili na svom nivou a najvise se istakao Kelly kako u defanzivi tako u ofanzivi.
Drago mi je bilo vidjeti ofanzivnijeg Enriqea nego protiv Sunderlenda i vec se nakon ove utakmnice vidi da ce biti WC igrac
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 20 avg 2011, 22:00

fera je napisao/la:kad vidim kakvi su pojedini navijaci liverpoola nije mi ni cudo sto klub ne moze 20 godina do titule... pobjedi se arsenal na njihovom terenu nakon toliko godina i vi se i ne znate radovati vec sad kad lucas nije u modi nalazite nove mete za pljuvanje.
Uredu,slažem se,ali da li je po tebi Carroll opravdao uloženi novac ?
Stivi_Dzi je napisao/la:Tako je care ! Svaka cast, zar se i u pobijedi mora nalaziti neko za pljuvanje :?:
Bila pobjeda ili poraz uvijek se komentarišu nastupi igrača i svakako ako je neko loše/dobro odigrao bez obzira na ishod meča da to neće proći nezapaženo.
FK Pjetlovi

The DocTOR!!
Kontakt:

Post Postao/la The DocTOR!! » 20 avg 2011, 22:19

Iskreno ocekivao sam pobjedu,realno Arsenal je ako se to tako moze nazvati preslab protivnik u ovom trenutku.Medjutim i nama je bilo potrebno mnogo vremena da dodjemo do svoje igre.I dalje kao i prosle sezone trazimo Carola dugim "balon" loptama sa kojima ovaj ne moze mnogo toga da uradi jer je uglavnom okrenut ledjima golu tako da tu naviku moramo da promjenimo.Cim smo promjenili koncepciju igre ulaskom Meirelesa i Suareza dosli su i golovi.Osjeca se jos uvijek velika doza ne uigranosti u nasem timu al' nadam se da ce vremenom i to da se poboljsa. 8-)

Pepe skinuo 2 cista gola.
Carra i Agger veoma dobra komunikacija.
Kelly i Enrique sjajni (samo Enrique da nauci da ispucava, da ne mora da vraca one zahebane lopte
ili da Pepe ide do korner zastavice da bi je dzoknuo)
Lucas lijepo sjekao lopte, standardno dobar, na njemu crveni, za drugi gol povuko pre pasa za Raula.
Za Henda sam rekao da je dobro odigrao (sa obzirom da sam ocekivao mnogo gore)
drugo je bio ubjedljivo najgori, nesto tima Maxi i Keane at their best stealth appearances.
Adam u prvom jako los, u drugom sa igracem vise je imao vise mjesta unsredini i snasao se lepo.
Luis i Raul su carine. usli, obavili posao.
Downing unijeo eksplozivnost, svidja mi se kako igra.
Kuyt i Andy solidni, zalaganje je bilo tu.

sve u svemu nasa najjaca postava trenutno bi bila
---------Pepe------------
Keli -Kara- Ager --Enrike
-------Lukas--------------
------------Adam---------
Kuyt---Meireles -Dauninig
---------Suarez-------------
Mada ne vjerujem da cemo igrati bez Carroll-a, ali bez Henda se i te kako moze ! :D

slika Jes kralj ;)
YOU'LL NEVER WALK ALONE!!

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 20 avg 2011, 22:40

Istina da se Carroll nije nesto narocito pokazao u ove 2 utakmice, ali, polako ljudi, ne moze sve odmah doci na svoje...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 20 avg 2011, 22:57

Exeter City - Liverpool, srijeda 24. august u 20 i 45 direktno na SprotKlub. :mrgreen:
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.