FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Solidan je igrac i CV mu govori da bi mogao biti dobar igrac..Volio bi ga viditi protiv TC barem pola sata na terenu..Velike stvari ocekujem i od Zinedina i Milicevica..
Po CV-u nikad jaci zimski rok nije uradjen,ali mjerilo je teren
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- AlfredNobel
- Kontakt:
Auuu ja zaboravio skroz Zinedina..GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 feb 2020, 18:07Solidan je igrac i CV mu govori da bi mogao biti dobar igrac..Volio bi ga viditi protiv TC barem pola sata na terenu..Velike stvari ocekujem i od Zinedina i Milicevica..
Ma imamo mi jaku ekipu haos, samo da to Vinkara posloži. Zinedin je isto strašan, i on bi mogao biti prevaga. Jako dobro odrađen prijelazni rok, za ono 'odličan' mislim da se trebalo poraditi na bočnim pozicijama. Ali, ako je Vinko odlučio da mu je ovo dovoljno i da može s ovim u nastavku, onda ja tu nemam šta prigovarati.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- RajaBa1983
- Kontakt:
@AlfredNobel
sve si upravo momak je igrao Ekstraklasa preko 50 tekmi
ima 23ili24 godin mlad je jos
i on sam zna da moze iz sarajeva napraviti veliki transfer
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- ElCartel11
- Kontakt:
Pogresno si protumacio moj post drug, nije Avramoski taraba, dobar je igrac, ali samo sam htjeo reci da nije neka kapitalna prevaga, da nece biti neka bas jaka prevaga terenu, kao sto kone imaju Stilica, pa i Borac ima takvog jednog Vranjes, nadam se da smo i mi dobili jednog takvog u Susicu.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑05 feb 2020, 17:42Drug u 18 utakmica zbir asistencija i golova 15, u ligi koja je sa našom u pet deka. Koji to kod nas igrač ima slican skor? I kolko to igrača ima da vrijede 800k? Da solidan igrač za nase uslove... jest' al u qurcu. Da nije došao Tino sutra bi ga potpisao. Još evo i Zakarica... Borac će biti ozbiljan pretendent za titulu. Zrinjski sa onom hijenom na klupi plus sa ovim povratnicima takođe. Šta hoću reći. Nemojte da se dižemo u nebesa, a već smo se nafurali kolektivno na forumu zahvaljujući tss-u i pregovaranju sa velikim imenima. Da ne bi bilo hlađenje na proljeće.ElCartel11 je napisao/la: ↑05 feb 2020, 10:19Pa i nije bas tako opasan cv, solidan igrac nista vise.
Avramoskog bi mogao uporeditii sa dolaskom kod nas Zinedina, isti su mi kvalitet nekako.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
HahahaAlfredNobel je napisao/la: ↑05 feb 2020, 18:10Auuu ja zaboravio skroz Zinedina..GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 feb 2020, 18:07Solidan je igrac i CV mu govori da bi mogao biti dobar igrac..Volio bi ga viditi protiv TC barem pola sata na terenu..Velike stvari ocekujem i od Zinedina i Milicevica..
Ma imamo mi jaku ekipu haos, samo da to Vinkara posloži. Zinedin je isto strašan, i on bi mogao biti prevaga. Jako dobro odrađen prijelazni rok, za ono 'odličan' mislim da se trebalo poraditi na bočnim pozicijama. Ali, ako je Vinko odlučio da mu je ovo dovoljno i da može s ovim u nastavku, onda ja tu nemam šta prigovarati.
Vinko i nije bas trazio bekove,vise mu je uprava nametala..Zna on sta radi,pogotovo jer zna oba beka veoma dobro,i Sabana i Pidru..Ako Pidro ne bude spreman za TC mali Islamovic moze upasti u prvi tim bez problema i odlican je bio u juniorima
Klupa nam je beton,a igramo samo jedan front,sto je odlicno..Dok npr.Kone i zrinja nemaju te sirine,a igraju na oba fronta i to se mora iskoristiti..
Vidit ce te da ce Borac pasti,ja vam garantujem da hoce
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- RajaBa1983
- Kontakt:
mi imamo haos ekipu dobro
samo mislim da nam treba neku jos u odbrani stoper ili lijevi bek
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Lazic, Serbecic, Milicevic, Dupovac, Kurdic... vise nego dovoljno na stoperskim pozicijama. Bek(ovi) treba(ju)RajaBa1983 je napisao/la: ↑05 feb 2020, 18:15mi imamo haos ekipu dobro
Zadnja izmjena: Haver !, dana/u 05 feb 2020, 18:19, ukupno mijenjano 1 put.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Upravo to, a neuprediv je kvalitet naše lige i poljske. Zato je on podcijenjen dosta, ali sačekajmo.RajaBa1983 je napisao/la: ↑05 feb 2020, 18:11@AlfredNobel
Ma meni je smiješno i pričati o Borcu, Tuzli i tim klubovima i njihovim pojačanjima. Sad Ronalda da dovedu ništa ne znači, jer nikad nisu bili ozbiljni i otišli daleko na tabeli, a kamoli koga ugrozili. Tako da mi je to smiješno i upoređivati.
- RajaBa1983
- Kontakt:
ako prodamo lazic uzeti odma stoperaHaver ! je napisao/la: ↑05 feb 2020, 18:18Lazic, Serbecic, Milicevic, Dupovac, Kurdic... vise nego dovoljnoRajaBa1983 je napisao/la: ↑05 feb 2020, 18:15mi imamo haos ekipu dobro
Treba ovog Fanima iz mladosti zaganjat, kolko tolke Ahmetu da olaksa u napadu, pogotovo jer smo ostali samo sa haretom kao zamjenom u napadu
- AlfredNobel
- Kontakt:
To i kažem, vidio je on da može izgurati s ovim kadrom. Ono o čemu sam govorio su te povrede Pidre, a i Islamovića, od koje se tek oporavio. Znam da je mali Islamović dobar, ali pod upitnikom su njih dvojica upravo zbog toga. Ali, i pored toga mogu ih zamijeniti Hodžić i Šabanović, a nadam se da će Pidro i Islamović ući u formu i da neće imati problema.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 feb 2020, 18:14HahahaAlfredNobel je napisao/la: ↑05 feb 2020, 18:10Auuu ja zaboravio skroz Zinedina..GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 feb 2020, 18:07Solidan je igrac i CV mu govori da bi mogao biti dobar igrac..Volio bi ga viditi protiv TC barem pola sata na terenu..Velike stvari ocekujem i od Zinedina i Milicevica..
Vinko i nije bas trazio bekove,vise mu je uprava nametala..Zna on sta radi,pogotovo jer zna oba beka veoma dobro,i Sabana i Pidru..Ako Pidro ne bude spreman za TC mali Islamovic moze upasti u prvi tim bez problema i odlican je bio u juniorima
Klupa nam je beton,a igramo samo jedan front,sto je odlicno..Dok npr.Kone i zrinja nemaju te sirine,a igraju na oba fronta i to se mora iskoristiti..
Vidit ce te da ce Borac pasti,ja vam garantujem da hoce
@RajaBa
Ako ostane Lazić, imamo dovoljno igrača nazad. Ako ode, doći će pojačanje sigurno. Ali, mislim da ostaje Darko, pa otišao bi dosad.
- RajaBa1983
- Kontakt:
daAlfredNobel je napisao/la: ↑05 feb 2020, 18:18Upravo to, a neuprediv je kvalitet naše lige i poljske. Zato je on podcijenjen dosta, ali sačekajmo.RajaBa1983 je napisao/la: ↑05 feb 2020, 18:11@AlfredNobel
Ma meni je smiješno i pričati o Borcu, Tuzli i tim klubovima i njihovim pojačanjima. Sad Ronalda da dovedu ništa ne znači, jer nikad nisu bili ozbiljni i otišli daleko na tabeli, a kamoli koga ugrozili. Tako da mi je to smiješno i upoređivati.
teren je najbolje mjerilo
ovaj pantic je vrh igrac prije bi njega volio da vidim od zakarica
ako prodamo lazic jbg mozes dovesti njega ima tu jos dobri stopera koji su bez kluba
IMA LI IKO DA ZNA DA LI KORISTIMO CATAPULT SISTEM????
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Sta sad se i Tan blati da bi se pojedine persone izdigle,laz je da je samo 2 miliona ulozio,samo dug je bio 4 miliona ,pa trenutni vlasnik je bio u toj upravi kada su radili sta hoce kako kazes a i tada su dolazila imena u rangu susica ako ne i veca,covjek je poceo kamp i ostalo je samo sto je on uradio i niko drugi na kraju to mu je dosta kao ,a ta obecanja stadioni kampovi idu poslije kojeg kiksa standardno,pusta obecanja na koja su ljudi oguglali vec ,ti si primjer osobe koja zastupa ovde pojedince a ne klub i to previse ofirno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 feb 2020, 17:02Ps.uskoro i autobus imamo,znate kako je lijep![]()
Da je Nam ozbiljan govori stvar da je uradio dosta toga za kratko vrijeme(otjerao Husrefa,kupio autobus,dovode se kapitalci)..Dok kod Tana se radilo kako hoce jer ga je bolio ****,i samo je 2 miliona dolara ulozio u nas,hvala mu zato,spasio klub i napravio akademiju i to mu je dosta..Sad kad je dosao novi rade se i druge stvari(jaca se financijski klub,rijesava se pitanje stadiona i pitanje drugih stvari..)
Povedi nas Nam-e do EL![]()
A kako god ne bude li titule nece biti ni tih persona u klubu .
-
- Kontakt:
OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑05 feb 2020, 17:42Borac će biti ozbiljan pretendent za titulu. Zrinjski sa onom hijenom na klupi plus sa ovim povratnicima takođe. Šta hoću reći. Nemojte da se dižemo u nebesa, a već smo se nafurali kolektivno na forumu zahvaljujući tss-u i pregovaranju sa velikim imenima. Da ne bi bilo hlađenje na proljeće.
Dizanje u nebesa nikad nista nije dobro donijelo , ali ako se radi o igracima , SS ili Upravi . Navijaci mogu sta hoce pricati i kao sto svi pricaju .
Ondje gdje ja vidim prednost naseg kluba je:
- Jeste Stanojevic otisao

- Vjerujem da svi mislimo da cemo biti kondiciono bolji , u odnosu na jesen .
- Svi konkurenti igraju Kup BiH , moglo bi to biti velika prednost . Nama ostalo 14 utakmica , ako to ne odradimo kako treba *ebiga .
- Uprava i SS bi morali biti svjesni sta Titula donosi . Oni moraju uraditi sve sto je legalno da Titula dodje na Kosevo .
- Jedino sto nam ne ide u prilog je to da svi konkurenti bi vise voljeli vidjeti nekog drugog kao prvaka . Mozda i N/FS BiH nije na nasoj strani , e tu Uprava treba djelovati .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Proact stadion u Engleskoj, Česterfild, peta liga Engleske. Kapacitet 10.500 sjedećih mjesta. Ukupni troškovi izgradnje oko 13 miliona funti, što je 30 miliona KM. Uzmi u obzir razliku u cijeni zemljišta, izvođače radova, pa odbij za početak i krov na dvije tribine, dođeš do cifre da se ovakav stadiončić može napravit za cca 20 miliona KM.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Mislim da smo previse vremena proveli pisuci o nekim "potencijalnim pojacanjima", a najmanje o onima koji su nam dosli.
Mustedanagic jedan od najboljih u U21 reprezentaciji, odlican mladi fubaler.
Tino vidim zaduzio "5". Marketng nam skroz lose ide.
Zar se nije moglo sa Hebibom ljudski popricati da zamjeni sa Tinom dres.
Kakav bi to samo marketinski potez bio "Sušić 7", mnoge i starije generacije bi iz nege nostalgije kupile dres.
Malo skroz radimo na promociji kluba, marketingu, reklamiranju svega sto je vezano za klub. Tu nekako oduvijek kaskamo.
Kakav bi to samo marketinski potez bio "Sušić 7", mnoge i starije generacije bi iz nege nostalgije kupile dres.
Malo skroz radimo na promociji kluba, marketingu, reklamiranju svega sto je vezano za klub. Tu nekako oduvijek kaskamo.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ma kakvi zadužio, uzeo od Miloša opremu dok je tamo. Još nije bilo slikanje s dresom itd.emir79 je napisao/la: ↑05 feb 2020, 18:45Mislim da smo previse vremena proveli pisuci o nekim "potencijalnim pojacanjima", a najmanje o onima koji su nam dosli.
Al mislim da će svakako on uzet 31.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- JavierBosnia
- Kontakt:
Pa kod nas moze biti samo skuplje, dok se svi negdje ugrade..skoroalen je napisao/la: ↑05 feb 2020, 18:42
Proact stadion u Engleskoj, Česterfild, peta liga Engleske. Kapacitet 10.500 sjedećih mjesta. Ukupni troškovi izgradnje oko 13 miliona funti, što je 30 miliona KM. Uzmi u obzir razliku u cijeni zemljišta, izvođače radova, pa odbij za početak i krov na dvije tribine, dođeš do cifre da se ovakav stadiončić može napravit za cca 20 miliona KM.
Al eto i 20 da je. Znate li vi koja je to cifra??
20.000.000 pa momci, de malo realnosti
Nam je biznismen. Multimilioner. A to je postao jer je pametno ulagao u poslove koji mu donose strasan novac. Ulaganje u stadion tako gledano je investicija koja ti ne donosi pare
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amidzaa, broj6, Confiance, Ferroviere1987, inzomni, Kyle88, napoleon72, NeSamSafetee, ZaZelju i 79 gostiju.