FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Kamuflazn
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Kamuflazn » 05 feb 2020, 15:16

RajaBa1983 je napisao/la:
05 feb 2020, 14:41
Kamuflazn je napisao/la:
05 feb 2020, 14:38
Ma polako, i letic je igrao redovno u poljskoj. Samo teren.
letic igrao u poljskoj koliko i ja :D
Ma isto je to sve :D
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 05 feb 2020, 15:16

skoroalen je napisao/la:
05 feb 2020, 14:55
Pa više truda u marketing sam uložio ja s rajom u ovu našu stranicu, nego oni u klubu. Još oni zaposleni, plaćeni, a mi plaćamo naše.

Ne kažem ja da su oni odgovorni za posjetu nit da treba nekog da natjeraju da dođe na stadion. Al koliko se stvari može odradit da se popravi ukupni imidž kluba, i to vrlo lahko, al treba odvojit sat vremena dnevno. Nekom je i to mrsko.
To je to. Izgleda da je Inijesta upravu i da tu vlada strašan javašluk, uhljebili se i libo ih. Objavio, ne objavio, isto ga. Otišli u Antaliju, doveo si TSS-a, Jukića i Miličevića, boriš se za titulu i staviš video na svakih pet dana. I to stavili jutros nekakav video, nešto Ahmetovića spominju, nigdje veze s vezom, ni deset sekundi ne traje.

Ma ne mogu oni sad nešto popraviti posjetu, posjeta zavisi od drugih faktora u ovoj zemlji. Ja to uopšte ne zamjeram i za to me boli tuki. Ali, ovo što ja govorim, to se sve da uraditi bukvalno u hodu, da uživaš i radiš to. Evo ja sad da odem, majke mi imam ideja do zadnjeg dana priprema. Prvi trening ujutro, opališ 50 slika i nekoliko videa. Dođeš nazad u hotel odabareš najbolje, montiraš klip od pet minuta i kači. Znači slobodan si opet haman pola dana. Dođe drugi trening isto tako odradiš i tako u krug. Dođe pojačanje, pa napravi klip, potpis ugovora, s dresom, kratka izjava, sami dolazak itd. Ebote led, došao Tino, ako ne najveće pojačanje u historiji naše lige onda među tri i ti ništa, kao da je Deni Simeunović došao. To ne mogu skontati, hajde da je to nešto wow teško (opet nema opravdanja jer si plaćen), ali ovo pussy smoke, djeca iz prvog srednje bi to znala.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 05 feb 2020, 15:21

Alfreda u marketing i problem rjesen :njanjanja:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 05 feb 2020, 15:26

Denchi je napisao/la:
05 feb 2020, 15:13
Alfrede sve stoji al djecu iz srednje i generalno tinejdzeri u firmi su 0 bodova vjeruj mi ne mozes se oslonit sekunde na kraju ces ga ganjat na poso da dodje....to nit ima obraza ni stida a ni trunke odgovornosti.....pusti ba ucenje na profi klubu....nek plate ljude iz marketinga....a promoterki ima jbg, statista mogu nas za slikanja vazda....
Ma denchi brate, ne možeš tako generalizovati. Ima klošara i kloceva s nikakvim životnim navikama, a imaš i omladine koja hoće da radi, kojih ima svugdje i koji znaju. Evo ne moraju sve mladi biti, napravi balans s onim iskusnijim. Na kraju krajeva, neka ne budu uopšte mladi, daj plati ljudima koji znaju raditi, nebitno koje starosne dobi bili. Ali, kažem ti, danas su mladi pametni, djeca znaju svaki detalj oko tehnologije i savremenih stvari. Ti imaš danas ove youtubere, koji su se sami izdigli i koji su od sirotinje stigli do nivoa u životu da mogu uzeti šta požele.

Evo vam jedno ime koga zanima - Edvin Ikanović, pa pogledajte radove. Slučajno sam naišao i syebao se. :mrgreen:

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 05 feb 2020, 15:26

Kamuflazn je napisao/la:
05 feb 2020, 15:16
RajaBa1983 je napisao/la:
05 feb 2020, 14:41
Kamuflazn je napisao/la:
05 feb 2020, 14:38
Ma polako, i letic je igrao redovno u poljskoj. Samo teren.
letic igrao u poljskoj koliko i ja :D
Ma isto je to sve :D
pa dobro i nije bas isto :D
plus jukic je mlad igrač
ali naravno treba pokaziti i na terenu da je dobar igrac ;)
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 05 feb 2020, 15:27

Pokusat cemo to rijesiti oko marketinga :kafa:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 05 feb 2020, 15:28

ElCartel11 je napisao/la:
05 feb 2020, 15:21
Jes', pa da mi majku psujete kad ne izbacim video na vrijeme. Bjažiii :rol:

Moram smanjiti s ovim kritikama šefice i šefa, skinuće me s spiska 'dnevnica'. :kafa:

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 05 feb 2020, 15:30

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
05 feb 2020, 15:27
samo ti nemoj obecavati bogati :urnebes:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 05 feb 2020, 15:32

AlfredNobel je napisao/la:
05 feb 2020, 15:28
ElCartel11 je napisao/la:
05 feb 2020, 15:21
Jes', pa da mi majku psujete kad ne izbacim video na vrijeme. Bjažiii :rol:

Moram smanjiti s ovim kritikama šefice i šefa, skinuće me s spiska 'dnevnica'. :kafa:
Ma buraz samo te gledam i ibretim se kako sam sebi skaces u stomak, gdje ces na onog sto ti hljeb daje :kafa:
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,

BOSANSKA KRAJINA!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 05 feb 2020, 15:32

Rumeni, is that you?

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 05 feb 2020, 15:34

05 feb 2020, 15:32
Rumeni, is that you?
Naravno,zovu me rumeni jer volim jest sladoleda rumenko :mrgreen:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 05 feb 2020, 15:37

05 feb 2020, 15:16
skoroalen je napisao/la:
05 feb 2020, 14:55
Pa više truda u marketing sam uložio ja s rajom u ovu našu stranicu, nego oni u klubu. Još oni zaposleni, plaćeni, a mi plaćamo naše.

Ne kažem ja da su oni odgovorni za posjetu nit da treba nekog da natjeraju da dođe na stadion. Al koliko se stvari može odradit da se popravi ukupni imidž kluba, i to vrlo lahko, al treba odvojit sat vremena dnevno. Nekom je i to mrsko.
To je to. Izgleda da je Inijesta upravu i da tu vlada strašan javašluk, uhljebili se i libo ih. Objavio, ne objavio, isto ga. Otišli u Antaliju, doveo si TSS-a, Jukića i Miličevića, boriš se za titulu i staviš video na svakih pet dana. I to stavili jutros nekakav video, nešto Ahmetovića spominju, nigdje veze s vezom, ni deset sekundi ne traje.

Ma ne mogu oni sad nešto popraviti posjetu, posjeta zavisi od drugih faktora u ovoj zemlji. Ja to uopšte ne zamjeram i za to me boli tuki. Ali, ovo što ja govorim, to se sve da uraditi bukvalno u hodu, da uživaš i radiš to. Evo ja sad da odem, majke mi imam ideja do zadnjeg dana priprema. Prvi trening ujutro, opališ 50 slika i nekoliko videa. Dođeš nazad u hotel odabareš najbolje, montiraš klip od pet minuta i kači. Znači slobodan si opet haman pola dana. Dođe drugi trening isto tako odradiš i tako u krug. Dođe pojačanje, pa napravi klip, potpis ugovora, s dresom, kratka izjava, sami dolazak itd. Ebote led, došao Tino, ako ne najveće pojačanje u historiji naše lige onda među tri i ti ništa, kao da je Deni Simeunović došao. To ne mogu skontati, hajde da je to nešto wow teško (opet nema opravdanja jer si plaćen), ali ovo pussy smoke, djeca iz prvog srednje bi to znala.
Mogo bi ti momak strasan gnjev nauc na sebe, pogotovo za ove rijeci javasluk u klubu, uhljebljenje :kafa: Ja bi se pazio da sam na tvom mjestu :kafa:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 05 feb 2020, 15:39

Umeni, is that you?
Bitno je da je u tebi :kafa:
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,

BOSANSKA KRAJINA!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 feb 2020, 15:41

Alfred ga baš voli izgleda
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 05 feb 2020, 15:43

Sad bar znamo ko ce nam penale izvoditi :D
I napokon cu vise zeljeti da nam svira penal nego da ga ne svira :D

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 05 feb 2020, 15:46

MortemHz je napisao/la:
05 feb 2020, 15:41
Alfred ga baš voli izgleda
hahahaha

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 05 feb 2020, 16:05

Hahahahahahahahahhahh picici oni :rol:

Evo reče mi gospodinizsarajeva da je proslijeđeno Upravi, pa smo sklopili dogovor. Ukoliko ovo urodi plodom, morto ide s vlasti i predaje pečat, a na njegovo mjesto dolazi dotični gospodin. Ne može više fer od ovoga.. Žrtvuj se morto za interese kluba, valjda se ne pokaže da su ti vlastiti interesi na prvom mjestu.
Nešto mi to zvuči poznato, kao da sam već čuo.. :kafa:

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 05 feb 2020, 16:26

Stvarno onaj video nešto lafo s Ahmetovićem ma bolji bi dijete od 7 godina snimilo.
ISTINA ZA VEDRANA!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 feb 2020, 16:40

05 feb 2020, 15:34
Rumeni, is that you?
Naravno,zovu me rumeni jer volim jest sladoleda rumenko :mrgreen:
Realno potcjenjen sladoled

Ko i onaj toceni od po marke
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 05 feb 2020, 16:46

Ja sam realan i izgleda da je TSS koliko god uspjesan potez bio , to je nihovo pranje ruku , kao uradili smo to . ja se fakat brinem najvise sto nema naznake za dom makar privremeni , nema nista u vezi dalje izgradnje akademije , ne znam zasto se ne vrsi prittisan na savez i opstinu , pa makar od navijaca. Samo da i je dozivit stadion od 15000 koji je natkriven i onaj ko misli da ne bi bilo 10 hiljada svake tekme u ugodnom natkrivenom stadionu se vara . Ja znam kad krenem od sebe odem na kosevo sa obzirom da nisam mladic prehladim se, vjetrovi kise zime, teren poluhala, SVE STOJI IDEMO NA TITULU I JA JE ZELIM AL POBOGU STA AKO OSVOJIMO PRODJEMO KOLA I OPET NAM SELJO NEDQA IGRAT U SVOM GRADU JER JE JASNO DA NISTA NECE NAPRAVIT . sTO SE EKIPE TICE ZADOVOLJAN SVE JE TO BARA BA SA TIM DA AKO TINO NAPRAVI RAZLIKU UBLIZU KO Stilic sa nasom sirinom ne sumnjam u titulu.
Ja ne mogu da vjerujem kolko se ja sekiram za klub majke mi da dobijem na neke ogromne pare ja bi ulozioosim onog sto mi treba za zivot u projekat stadiona Sarajevo , samo da se maknemo od kamatara sa koseva koji ne pruzaju nista za pare koje placamo , od **** opstine , pa **** Visoko bi Sarajevu napravilo stadion da imaju prvaka da im igra ovdje mozda ne odjednom al sigurno vise od **** opstine Centar . Sto se kosevo ne moze u etapama pretvarat u stadion , Ne mogu da skontam kako im nije u int da nemaju klub ovdje , kako to nije u interesu Sarajeva kao grada i te opstine, ne mogu da skontam . Oni su najveci kamen spoticanja , jer zeljo kad je dobio pare od svojih i ona akcija , ne kazem da nisu nagnuti na njihovu stranu al tek nakon toga su im posli pomagat. Ovi ne rade nista normalno da sabez tu vidi priliku da izbjegne da da ista. Nervira me Sjeverna Koreja i dalje odnos kluba osim sto nam jave pojacanja nista ne znamo u vezi planova dok drugi navijaci imaju najavljen svaki segment plana o infrastrukciji . Pobogu ni prijateljske ne mozemo gledat.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: miguelramos i 9 gostiju.