Jimmy from the hood je napisao/la:27.08.2007.pintol_TM87 je napisao/la:
hahahahahahahaha oplakah
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Jimmy from the hood je napisao/la:27.08.2007.pintol_TM87 je napisao/la:
Vala ja cu probat 2/1 na jedan euric na wwinusemirmrva je napisao/la:http://www.betexplorer.com/soccer/hunga ... id=6783102
Od posljednjih 10 tekmi, 9 je islo preko golova..par puta su bili prelazi 2/1..vidjecemo sutra sta ce biti
![]()
Samo nek neko kupi domenu preko kreditne kartice.. ja imam hosting a naci cemo neki forum da instaliramo mybb il neki dr..GunnerS je napisao/la: Hočemo, skupit ćemo se mi ovdje. Ima nas sigurno 20-tak ako ne i više pa da otvorimo to i da peljušamo klade... De reci šta treba uradit.
a gospe ti svete ko je ovo uplatio hahahahahhahaaManuel je napisao/la:Jimmy from the hood je napisao/la:27.08.2007.pintol_TM87 je napisao/la:
hahahahahahahaha oplakah
Spasio me Sedanpintol_TM87 je napisao/la:mislis angers x?felix123 je napisao/la:Danas sam dobio cenera na lotu ,pa cu po 5 ovo dvoje
Monfiles-Anderson 2 2,50
Angers-Sedan 2 3,15
Što ?!Admir_Sa je napisao/la:ja njukastla danas ni briferom ne bi dirao
premala kvota za onako limitiranu ekipu. imaju oni seriju dobrih rez, al je samo pitanje vremena kad ce uvezati 4-5 meceva bez pobjede. da je kvota 2, pa ajdGunnerS je napisao/la:Što ?!Admir_Sa je napisao/la:ja njukastla danas ni briferom ne bi dirao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.