Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

reds
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds » 20 avg 2011, 17:12

Svaka čast za pobjedu ali iskreno nisam nešto posebno zadovoljan sa današnjim mečom.

Odbrana je bila na visini zadatka i to je jedino s čim sam zadovoljan.Da Frimpong nije dobio crveni teško bi do gola.
Carroll me je razočarao,a ni Henderson nije ostavio nešto bolji utisak od njega(bar na mene).

Suarez opet pokazao da je jedan od glavnih igrača u Liverpoolu,a Meireles da itekako ima mjesta u ovoj ekipi.Mislim da bi trebao igrati zajedno sa Adamom,a Hendersona na klupu.

Downing opet dosta dobar ali može to i bolje kao i Enrique.Ipak za današnji rezultat je itekako zaslužan i Reina,koji je odbranio onaj udarac RvP-a.Lucas me danas "kupio" i definitivno da izrasta u itekako kvalitetnog i korisnog igrača.

U svakom slučaju igrom u ofanzivi nisam zadovoljan i to može i mora dosta bolje.

Sad sredinom sedmice Liverpool igra Liga kup 2.kolo protiv Exeter Citya i u tom meču očekujem rezervni sastav i naravno pobjedu. :)
FK Pjetlovi

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 20 avg 2011, 17:15

slika

:lol: :lol:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Dr.Munez
Kontakt:

Post Postao/la Dr.Munez » 20 avg 2011, 17:29

Carlo je napisao/la:slika

:lol: :lol:
Evo ga ko Artur :D :lol:
Some Teams Make Headlines-Other Make History
Scums We-have Won-it Five-times
BE RED OR DEAD :D ♥

spizz
Kontakt:

Post Postao/la spizz » 20 avg 2011, 17:48

A lako vam je mlatiti ove wengerove parmake tipa Pingpong, Lensbury, jenkinks i ostali pokemoni :mrgreen:
Šalim se, sasvim zaslužena pobjeda...Liverpool je trenutno ekipa koja tek treba da pocne da raste i bolje uigrava....Enrique strpao u mali džep Walcotta, Downing vrlo konkretan igrac, Henderson nije nešto pokazao . kasni sa predajom i reakcijom opcenito...Dupla izmjena kad su ušli Suarez i Meireles se pokazala kao potez odluke - taj dvojac je i zavio wengerove lopate u crno.

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 20 avg 2011, 17:51

da je se Kenny samo kojim slucajm odlucio da umjesto Downinga dovede Edena Hazarda ova ekipa bi bilo fenomenalna :D
danas se vidjelo koliko smo opasniji kad nema Carrola u igri...tada se ne svodi cijela nasa igra na nabijanje lopti za njega...Enrique i Adam maestralni danas
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

VanTheMan
Kontakt:

Post Postao/la VanTheMan » 20 avg 2011, 17:53

Carlo je napisao/la:
VanTheMan je napisao/la:Kakav se gubi onaj Henderson po terenu :D
Dobar, ti? Hendo je bio jedan od boljih na terenu. Izgleda da čovjek mora dati gol da dokaže da je bio dobar :lol:
Ti nisi normalan :D Ako je on jedan od boljih onda je raspali Arshavin man of the match.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 20 avg 2011, 17:57

Carroll i Henderson samo usporavaju akcije. :ugeek:
FK Pjetlovi

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 20 avg 2011, 18:09

Hajmo Totenhem! Hajmo Bolton!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Marcus
Kontakt:

Post Postao/la Marcus » 20 avg 2011, 18:11

Henderson mi se jop čini nesigurnim i uplašenim, razumljivo ipak, tek mu je druga EPL utakmica s Liverpoolom ovo ali treba pokušati malo potegnuti napad s loptom i stvoriti nekakav višak te uposliti suigrače, jedino što napravi je poneki dupli pass, ali vjerujem da će s vremenom biti sve bolji.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 20 avg 2011, 18:20

Mah lahko vam je protiv Arsenala, Velez bi im tricu dao :D ...vidjet' cemo vas protiv Boltona :D ha ya

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 avg 2011, 18:30

Ne znam što se toliko raduju navijači Liverpoola pa i Udinese je izdominirao Wengerov tim , po danas prikazanom redsi ne mogu dalje od 4 mjesta..kao i svake sezone dva tima će voditi glavnu riječ Chelsea i Man Utd.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 20 avg 2011, 18:36

Saurman je napisao/la:Ne znam što se toliko raduju navijači Liverpoola pa i Udinese je izdominirao Wengerov tim , po danas prikazanom redsi ne mogu dalje od 4 mjesta..kao i svake sezone dva tima će voditi glavnu riječ Chelsea i Man Utd.
rece navijac tima koji je izgubio od borusije menhengladbah

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 20 avg 2011, 18:44

bimbrlica je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Ne znam što se toliko raduju navijači Liverpoola pa i Udinese je izdominirao Wengerov tim , po danas prikazanom redsi ne mogu dalje od 4 mjesta..kao i svake sezone dva tima će voditi glavnu riječ Chelsea i Man Utd.
rece navijac tima koji je izgubio od borusije menhengladbah
Momak je upravu,pa vi kako god hoćete.

Ako je ono danas bila zadovoljavajuća igra onda teško nam se. :roll:
FK Pjetlovi

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 20 avg 2011, 18:49

ma najbitnije je da na startu nismo u deficitu sto se tice poena...ova ekipa se tek uigrava i kako se sezona bude blizila kraju ocekujem da budemo sve bolji i bolji...Adam Enrique i Downing su bili dobri i to je najvaznije...jer ce oni igrati u prvo postavi...Henderson jos uvijek nije pokazao svoj talenat ali ne sumnjam u njega...kad se vrate Steven i Glen bit ce to odlicno...

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 20 avg 2011, 18:59

bimbrlica je napisao/la:ma najbitnije je da na startu nismo u deficitu sto se tice poena...ova ekipa se tek uigrava i kako se sezona bude blizila kraju ocekujem da budemo sve bolji i bolji...Adam Enrique i Downing su bili dobri i to je najvaznije...jer ce oni igrati u prvo postavi...Henderson jos uvijek nije pokazao svoj talenat ali ne sumnjam u njega...kad se vrate Steven i Glen bit ce to odlicno...
Sve je to tačno ali evidentno je da je ekipa i dalje daleko od željene forme/nivoa igre.

I danas me Carroll iznervir'o...slika
FK Pjetlovi

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 20 avg 2011, 19:01

reds je napisao/la:
bimbrlica je napisao/la:ma najbitnije je da na startu nismo u deficitu sto se tice poena...ova ekipa se tek uigrava i kako se sezona bude blizila kraju ocekujem da budemo sve bolji i bolji...Adam Enrique i Downing su bili dobri i to je najvaznije...jer ce oni igrati u prvo postavi...Henderson jos uvijek nije pokazao svoj talenat ali ne sumnjam u njega...kad se vrate Steven i Glen bit ce to odlicno...
Sve je to tačno ali evidentno je da je ekipa i dalje daleko od željene forme.

I danas me Carroll iznervir'o...slika
daleko od prave forma,a rezultati ne izostaju...to odavno nismo imali...
kako te nece iznervirati kad nista nije napravio...jedino pozitivno je bio onaj sut glavom...
veliko smo mi g.o.v.n.o pojeli njegovim dovodjenjem :D najgore je sto kad on igra cijela momcad je njemu podredjena a on mazga nista ne moze

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 20 avg 2011, 19:06

bimbrlica je napisao/la:veliko smo mi g.o.v.n.o pojeli njegovim dovodjenjem najgore je sto kad on igra cijela momcad je njemu podredjena a on mazga nista ne moze
Nažalost,čini se da je tako. :cry:

Usporava akcije,u igri i kad učestvuje ništa ne uradi,jedino ako glavom uspije šutirati ili spusti koju loptu. :roll:

Ali definitivno da me je danas najviše iznerviralo ono ubacivanje iz kornera,kada Carroll ide na 2.stativu i onda lopta ide prema njemu,pa je on vraća u peterac(ustvari i ne vrati je,jer uspiju presjeći loptu).slika
FK Pjetlovi

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 20 avg 2011, 19:09

reds je napisao/la:
bimbrlica je napisao/la:veliko smo mi g.o.v.n.o pojeli njegovim dovodjenjem najgore je sto kad on igra cijela momcad je njemu podredjena a on mazga nista ne moze
Nažalost,čini se da je tako. :cry:

Usporava akcije,u igri i kad učestvuje ništa ne uradi,jedino ako glavom uspije šutirati ili spusti koju loptu. :roll:

Ali definitivno da me je danas najviše iznerviralo ono ubacivanje iz kornera,kada Carroll ide na 2.stativu i onda lopta ide prema njemu,pa je on vraća u peterac(ustvari i ne vrati je,jer uspiju presjeći loptu).slika
te sam kornere i ja zapazio :D pa ono ne moze ni na rekreaciji proci a kamoli u engleskoj u kojoj sve ekipe imaju odlicnu skok igru :D ne znam sta Kenny planira onim postici :D
10x smo bolje izgledali kad su izasli Carrol i Kuyt...krivo mi je samo sto je prvi previse placen da bi sjedio na klupi i zbog toga ce uvijek biti prvi izbor..

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 20 avg 2011, 19:18

bimbrlica je napisao/la:te sam kornere i ja zapazio :D pa ono ne moze ni na rekreaciji proci a kamoli u engleskoj u kojoj sve ekipe imaju odlicnu skok igru :D ne znam sta Kenny planira onim postici :D
10x smo bolje izgledali kad su izasli Carrol i Kuyt...krivo mi je samo sto je prvi previse placen da bi sjedio na klupi i zbog toga ce uvijek biti prvi izbor..
Pa dobro haj jednom,dvaput ali svaki put,pa i budala bi skontala. :roll:

A za ovaj 2.dio se u potpunosti slažem. 8-)
FK Pjetlovi

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 20 avg 2011, 19:34

Zna li neko zasto je Raul bio onako ljut i pokazivao srednjaka :?: :mrgreen:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.