Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Arsenal
Jucer se prica o Giroudovim promasajima i na ovom videu vidim samo jedan prvi promasaj za koji se moze krivit tj. ona situacija kda mu je Jack(po nekima prosjecni igrac) gurnuo loptu. Ovo sve ostalo odbijanci koji su skidani sa linije tu on nista nije mogoa.
Celik!3,2,2.
OX malo o FA
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Rockefeller
- Kontakt:
Pokusace njega Wenger dovesti za 30 do max 35 miliona funti, mozda u vrh glave 40. Nije dzaba pricao o tome kako se igraci u zadnje dane transfer roka dovode jeftinije. Ako ne uspije jbg.
Strasna stvar bi se uradila kad bi on dosao. Iako nisam njegov nekakav fan (i gledao sam ga ove sezone, sjecam se dva dueala, protiv Rome i nekog slabijeg kluba kad je dao dva gola, cini mi se oni sto odskora nose ime sponzora samo se ne mogu sjetiti imena
). Edit: Hellas Verona mislim.
Onda na ljeto jos Suareza, posto haman hoce da ide.
Drugovi iz grada Liverpoola ne zamjerite, svako bi volio Sukija imati u ekipi. A bolje u Arsenal nego neki drugi klub da ode. 
I ps. taman ce se utom Fabregas vratiti namjesto Mozarta.
Strasna stvar bi se uradila kad bi on dosao. Iako nisam njegov nekakav fan (i gledao sam ga ove sezone, sjecam se dva dueala, protiv Rome i nekog slabijeg kluba kad je dao dva gola, cini mi se oni sto odskora nose ime sponzora samo se ne mogu sjetiti imena

Onda na ljeto jos Suareza, posto haman hoce da ide.

I ps. taman ce se utom Fabregas vratiti namjesto Mozarta.

Znaci igrac suta i ne uspije dati gol,nije on kriv ako mu je golman ili igrac skin'o ?AllGunsBlazing je napisao/la:Jucer se prica o Giroudovim promasajima i na ovom videu vidim samo jedan prvi promasaj za koji se moze krivit tj. ona situacija kda mu je Jack(po nekima prosjecni igrac) gurnuo loptu. Ovo sve ostalo odbijanci koji su skidani sa linije tu on nista nije mogoa.

1946
- Rockefeller
- Kontakt:
Skloni ste misliti da je grijesiti grijeh. Ja radije vidim dotle dobro sprovedenu akciju nego njegovo fulanje. Fudbal i postoji zbog toga - da bi se stvarale i fulale sanse. To je najblize bozanstvu: istisnuti svu kreativnost iz sebe i sto je raritet fudbal ti omogucava opet se pobrati i napraviti jos vece majstorstvo, omogucava nadvisiti svoje limite.
E zato sam ja rijetko kad ljut na igrace al' ne volim svakakve. Ne obazirite se toliko na greske. Gore opisano je upravo kod Arsenala vjerovatno i najizrazenije.
E zato sam ja rijetko kad ljut na igrace al' ne volim svakakve. Ne obazirite se toliko na greske. Gore opisano je upravo kod Arsenala vjerovatno i najizrazenije.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ne, nego u onim situacijama(kad ispred imas citavu protivnicku ekipu) treba mnogo vise srece nego znanja da bi se postigao gol. Uz sve to i Jack mu je sam skinuo jednu sa crte.
Celik!3,2,2.
- Rockefeller
- Kontakt:
Rockefeller je napisao/la:
To od onog lika sto vodi Artetinu stranicu xD?
Fali mu Pussy.
Meni Giroud veoma drag igrač, puno draži nego TheoAllGunsBlazing je napisao/la:Jucer se prica o Giroudovim promasajima i na ovom videu vidim samo jedan prvi promasaj za koji se moze krivit tj. ona situacija kda mu je Jack(po nekima prosjecni igrac) gurnuo loptu. Ovo sve ostalo odbijanci koji su skidani sa linije tu on nista nije mogoa.

Nadam se da će se uklopiti u igru i da će pokazati da je napadač vrijedan Arsenala.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Cavani?
srce kaze =
mozak kaze =
srce kaze =

mozak kaze =

Isti sam ovaj crnac sam ja bio kad je počele priče oko toga, al izgleda daću na kraju biti ovakav kao ovaj dole jado 

http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... ng-record-" onclick="window.open(this.href);return false;
pogledajte video, trnci buraz...
- Marsal
- Kontakt:
Strašan video. Jack je novi Mr. Arsenal, u to sam siguran. Treba mu dat kapitensku traku odma' sutra. Mašina.Profesor je napisao/la:http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... ng-record-
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ljudi ne komentarisite ove gluposti navijaca Bayerna. Oni su "jedinstveni". Otidjite na njihovu temu i sve ce vam biti jasno.
Ocekivao sam danas neke nove informacije oko ovog velikog pojacanja, al nista. Vjerovatno Wenger pokusava da snizi cijenu. Samo da ne odustane.

Ocekivao sam danas neke nove informacije oko ovog velikog pojacanja, al nista. Vjerovatno Wenger pokusava da snizi cijenu. Samo da ne odustane.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
dosadašnjim primjerom nebi me čudilo da potpišemo Cavanija za neki 15 M 

Ne brini neće se to desiti...Rosicky je napisao/la:dosadašnjim primjerom nebi me čudilo da potpišemo Cavanija za neki 15 M
- Rockefeller
- Kontakt:
@AA23: Da, od njega je.
Imam neki filing da je on iz Bosne.
Inače, gledam statistiku Girouda. On je rekao da mu je cilj 15 golova u prvoj sezoni, samo nije bio precizan je l' u svim takmičenjima ili samo u ligi. Trenutno je na devet u svim (29 utakmica) i 6 u ligi (20 utakmica). Plus devet asistencija.
Imao je onaj jedan niz pet utakmica, pet golova. Nadam se da ga može ponoviti još koji put. Zapravo vjerujem, al' ne obećavam ništa u tudjem imenu.
Ja pravog Oliviera očekujem tek od naredne sezone. Tada već očekujem 15 golova minimalno u ligi i preko 20 ukupno. I naravno, kakvih desetak asistencija bi dobrodošlo.

Inače, gledam statistiku Girouda. On je rekao da mu je cilj 15 golova u prvoj sezoni, samo nije bio precizan je l' u svim takmičenjima ili samo u ligi. Trenutno je na devet u svim (29 utakmica) i 6 u ligi (20 utakmica). Plus devet asistencija.

Imao je onaj jedan niz pet utakmica, pet golova. Nadam se da ga može ponoviti još koji put. Zapravo vjerujem, al' ne obećavam ništa u tudjem imenu.

Ja pravog Oliviera očekujem tek od naredne sezone. Tada već očekujem 15 golova minimalno u ligi i preko 20 ukupno. I naravno, kakvih desetak asistencija bi dobrodošlo.

Wenger je bacio bombu da moze investirati, da moze dovoditi velike i provjerene igrace.... ali poslije toga radi sto je i radio. Navodno ce doci George-Kevin Nkoudou
Ima 17 godina i kosta 1.5 M. Iz Francuske, naravno. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.