Denchi je napisao/la: ↑04 feb 2020, 18:35skoroalen je napisao/la: ↑04 feb 2020, 18:11Eto baš će nekom nepoznatom Izetova žena reć "jest, dolazi vam Izet, javi svima.".![]()
Pa bolan, ja s Dženisom iz Želje sto kafa popio, kad je išao iz Želje samo mu roditelji znali gdje će. Mi ga pitamo, odgovor uvijek "ma kud ću, ostajem". Sutra bum, Dženis u Češkoj.![]()
nemoraš prozivat jbg
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Nemoj Denchi, zbarit ćeš Leylu pa neće Izet iz ljubomore doći. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
ElCartel11 je napisao/la: ↑04 feb 2020, 18:40Denchi je napisao/la: ↑04 feb 2020, 18:35skoroalen je napisao/la: ↑04 feb 2020, 18:11Eto baš će nekom nepoznatom Izetova žena reć "jest, dolazi vam Izet, javi svima.".![]()
Pa bolan, ja s Dženisom iz Želje sto kafa popio, kad je išao iz Želje samo mu roditelji znali gdje će. Mi ga pitamo, odgovor uvijek "ma kud ću, ostajem". Sutra bum, Dženis u Češkoj.![]()
nemoraš prozivat jbg
![]()
![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ljudi smo nismo kurdići
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ElCartel11
- Kontakt:
Vise od toga hoce li Izo sarnut ja bi volio ovu Lejlu barnut
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Sram te bilo, interese qrca stavljas ispred interesa klubaElCartel11 je napisao/la: ↑04 feb 2020, 18:44Vise od toga hoce li Izo sarnut ja bi volio ovu Lejlu barnut
isti kurdić, nema disciplinealacious je napisao/la: ↑04 feb 2020, 18:46Sram te bilo, interese qrca stavljas ispred interesa klubaElCartel11 je napisao/la: ↑04 feb 2020, 18:44Vise od toga hoce li Izo sarnut ja bi volio ovu Lejlu barnut![]()
e zato ne meremo ni Izu doves dok je vakih ko on....zato nemeremo imat ljepe stvari
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- RajaBa1983
- Kontakt:
malo smo zaboravili na tss
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Leyla zove Izonija Lulu, a on nju Bubu
Mogli smo u klubu imati Lulu i Bubu

Mogli smo u klubu imati Lulu i Bubu
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- SedrenikHz
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
Novaković u Vijetnamu
- ElCartel11
- Kontakt:
Jebte se obojicaDenchi je napisao/la: ↑04 feb 2020, 18:48isti kurdić, nema disciplinealacious je napisao/la: ↑04 feb 2020, 18:46Sram te bilo, interese qrca stavljas ispred interesa klubaElCartel11 je napisao/la: ↑04 feb 2020, 18:44Vise od toga hoce li Izo sarnut ja bi volio ovu Lejlu barnut![]()
e zato ne meremo ni Izu doves dok je vakih ko on....zato nemeremo imat ljepe stvari![]()
![]()
![]()
![]()
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
A brate oglupio
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- ElCartel11
- Kontakt:
Lulu Brat i Bubu Coreli
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- ElCartel11
- Kontakt:
Imamo para nemEre ih krava sazvakat 
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Na onoj Vladinoj viber grupi je veci šou bio nego ovdje sinoc i preksinoc, ja se i sad smijem kad se sjetim svega sta su pisali
Meni je najveci minus sto svi zaboravismo TSS da je dosao a ovo sto se malo zezamo i sto nas malo zezaju nije strasno
Meni je najveci minus sto svi zaboravismo TSS da je dosao a ovo sto se malo zezamo i sto nas malo zezaju nije strasno
ma šta zaboravljamo, nismo zaboravili, nego se raja poželila hajcat i šprdat ba ubili nas u pojam ovi kontra uprave....napokon da malo promjenimo priču, eto kad objave s treninga kakvih slika opet će se kontat gdje ko i šta....Tatamata1946 je napisao/la: ↑04 feb 2020, 19:17Na onoj Vladinoj viber grupi je veci šou bio nego ovdje sinoc i preksinoc, ja se i sad smijem kad se sjetim svega sta su pisali
i koliko odlazaka ima sigurno će i doći još neko.....jbg. Vinko i njegove izjave
Trenutno korisnika/ca: egocentrik, kolezeljovac, kupus army i 25 gostiju.