Next level sizofrenija

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Bukvalno iole bolji PC, pa i laptop cak iz 2016 nema nikakvih problema s tim
Ima i toga
https://www.klix.ba/vijesti/bih/caj-za- ... /230911140Čaj za mršavljenje koji je zabranjen u EU ilegalno se prodaje u BiH
Moj tata je bolji od tvog tateBundesliga je napisao/la: ↑13 sep 2023, 14:31Šta ste se naklatili čovjeku na kosti jbt. Jesmo li došli do toga da samo gledamo kako se narugati nekome![]()
a tebi je ok, da takvi kao on zaradjuju prevarama i igra se sa zdravstvom drugih ljudi?Bundesliga je napisao/la: ↑13 sep 2023, 14:31Šta ste se naklatili čovjeku na kosti jbt. Jesmo li došli do toga da samo gledamo kako se narugati nekome![]()
bavariapivo je napisao/la: ↑13 sep 2023, 15:38a tebi je ok, da takvi kao on zaradjuju prevarama i igra se sa zdravstvom drugih ljudi?
ma samo nek je nas, i sve mu je oprosteno...![]()
Bundesliga je napisao/la: ↑13 sep 2023, 15:43bavariapivo je napisao/la: ↑13 sep 2023, 15:38a tebi je ok, da takvi kao on zaradjuju prevarama i igra se sa zdravstvom drugih ljudi?
![]()
Profulao si planetu druže. Govorio sam o kolegi forumašu kojeg su ismijavali za PC.
Isto sam i ja pomisliobavariapivo je napisao/la: ↑13 sep 2023, 15:44Bundesliga je napisao/la: ↑13 sep 2023, 15:43bavariapivo je napisao/la: ↑13 sep 2023, 15:38a tebi je ok, da takvi kao on zaradjuju prevarama i igra se sa zdravstvom drugih ljudi?
![]()
Profulao si planetu druže. Govorio sam o kolegi forumašu kojeg su ismijavali za PC.![]()
kontam branis ovu smradinu ajdina![]()
Nisam ja kriv što se Leo gura s postovima
Svaka čast, hvala za ovo