FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Tek kad oni dostignu taj level da pregovaraju sa igračem tog ranga onda mogu se šprdati na naš račun, a do tada

Bordo bijeli za život cijeli!!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Pa amy, pise ti iznad posta ime.
1946~
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Kratkorocno Titulu osvojiti , dugorocno osvojiti jos cetiri , to je put do igraca tipa *******c .

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- ElCartel11
- Kontakt:
Meni je drago, da se je krenulo ulagati u igracki kadar, doveden je Susic, pregovora se sa Hajrovicem, znaci da smo konacno poceli ulagati u prvi tim i to je ono sto nas treba da raduje.
Ako nece Hajrovic ima drugi koji ce doci za te pare ti kad imas pare onda nema zime
Ako nece Hajrovic ima drugi koji ce doci za te pare ti kad imas pare onda nema zime
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Apsolutno se slažem, pogotovo sa ovim dugoročnim planomSamozdravlje je napisao/la: ↑04 feb 2020, 14:33Kratkorocno Titulu osvojiti , dugorocno osvojiti jos cetiri , to je put do igraca tipa *******c .![]()
![]()
Boli me Kur.... za Izeta. te para mora se dati za Besima. ako ga ne kupe onda nek idu svi u p.....
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Da , ali bi taj sjedio na klupi . Dobro je to za bogatije . To bi bilo kao kamate na evropske kredite za puteve koje nismo investirali . Pripremati se sad za ljetni prelazni rok , traziti i eventualno predugovor . Poz. @fera
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ja nikad neću skontati ljude koji se brinu i toliko zadaju oko nekih zaebancija, zezalica i slično. Šta ima veze ako su stavili sliku Pjanketa u našem dresu? Šta ima veze što tamo neki gurbet piše i zbija šale?
Uvijek je toga bilo, ima ga i sad i biće uvijek. Ja recimo nisam u tom fazonu, mene za to maksimalno boli qurac. Imam prijatelja koji su željovci, niti mi je to kad smetalo, niti kad ja to uzvraćam jer je meni to dječije i nije mi zanimljivo. Kome jeste, bujrum, slobodno nek zbija šale. Ako je šala i ako je za neko prcanje to što smo pregovarali s Hajrovićem i umalo ga doveli, to što smo Tini dali 30.000 KM platu uz bonuse i to što postoji mogućnost da se dovede Anel Hadžić, onda slobodno, nek puste mašti na volju. Neko Kosorića, neko TSS-a i Hajrovića.
Prestanite biti djeca, odrastite već jednom. Čuj njemu smeta što neko zbija šale.. Ima bruku troll stranica što prcaju svaki klub na svijetu, jedino se ona djeca s balkan fans stranica primaju na to i prosipaju floskule tipa 'a šta vi radite u životu', 'on barem ima para' itd. Opustite se.
Uvijek je toga bilo, ima ga i sad i biće uvijek. Ja recimo nisam u tom fazonu, mene za to maksimalno boli qurac. Imam prijatelja koji su željovci, niti mi je to kad smetalo, niti kad ja to uzvraćam jer je meni to dječije i nije mi zanimljivo. Kome jeste, bujrum, slobodno nek zbija šale. Ako je šala i ako je za neko prcanje to što smo pregovarali s Hajrovićem i umalo ga doveli, to što smo Tini dali 30.000 KM platu uz bonuse i to što postoji mogućnost da se dovede Anel Hadžić, onda slobodno, nek puste mašti na volju. Neko Kosorića, neko TSS-a i Hajrovića.
Prestanite biti djeca, odrastite već jednom. Čuj njemu smeta što neko zbija šale.. Ima bruku troll stranica što prcaju svaki klub na svijetu, jedino se ona djeca s balkan fans stranica primaju na to i prosipaju floskule tipa 'a šta vi radite u životu', 'on barem ima para' itd. Opustite se.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- feniksptica
- Kontakt:
Ne znam kakav nam je dogovor s Rosenborgom po tom pitanju i imamo li pravo
Ali treba se zapitat hoce l Besim to uopste da ga mi otkupimo, mozda ima nesto i do njega
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Tako bi trebalo da rade pametni
- RajaBa1983
- Kontakt:
@Zukanovic stavi tss cijenu na TM bar 1M€ za pocetak ce biti dosta

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- AlfredNobel
- Kontakt:
Slažem se, bilo bi perverzija kad bi se otkupio Šerbin ugovor, to treba biti primarni cilj.
300.000€ je cijena koliko ja znam.
300.000€ je cijena koliko ja znam.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
@ado-hz javi se , nemoj biti batre
Yebo pos"o i egzistenciju , bit ce para za clansku i godisnju . 
Ma ne zna se nikad kako bi se on uklopio uopšte kod nas i da je došo. Sve je super, krasno fino i lijepo, samo bi ja više volio da pojačamo odbranu za te pare i zaganjat opasnog špica za slijedeću sezonu. Nije Ahmetoviću 25, pa da se na njega možemo osloniti. Stopera dva jer se ne zna ništa još oko Lazića i Šerbečić ide na kraju. Pogotovo te bekovske pozicije su nam tanke pravo. Imamo dva akademca, jedan od ta dva je još uvijek nespreman i polu invalida.
Samo se nadam da ce se klub oglasiti ovih dan-dva za Lazica, jos samo 15ak dana do početka prvenstva, red je da se to riješi.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Koga smo mi potpisali sem TSS , ja zaboravio onu trojicu 
feniksptica je napisao/la: ↑04 feb 2020, 14:42Ne znam kakav nam je dogovor s Rosenborgom po tom pitanju i imamo li pravo
Ali treba se zapitat hoce l Besim to uopste da ga mi otkupimo, mozda ima nesto i do njega![]()
Pa nije mozda nego se vise pita on nego Rosenborg (ako je naravno unaprijed dogovorena otkupna klauzula) a dabogda da se njemu ostaje ovdje
Pyro is not a crime !
Sta je ovo zatisije
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Daj mu finu platu i čovjek će ostati.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nije to do plate, već do otkupa. Nadam se da će uspjeti isplatiti te pare, to bi bio još veći dokaz da je ovo ozbiljna priča i tek bi se onda svi ubjedili u to. Čisto sumnjam da Šerbečiću ne bi dali finu platu.
Sad jedino ako on neće da ostane, mada sumnjam u to.
Sad jedino ako on neće da ostane, mada sumnjam u to.