FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
STETA SOT NISMO DALI ONAJ TRECI ISPRED GOLA GOZVA PRAZAN GOL U 2-3 NAVRATA
..TREBA OVU TEKMU PRODUZIT NAJMANJE 7-8 MINUT AKOLIKO JE BILO PREKIDA

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Bespotrebno gurkanje i dizanje tenzija na kraju utakmice. Za 90 minuta ne uspiju napraviti akciju i onda na kraju uzeli srati. Ne ide to tako, pokaži na terenu za vrijeme utakmice da si bolji, a na kraju možeš samo pružiti ruku boljem.
Još jednom čestitke, vidite na isfrustriranosti igrača Jedinstva koliko je vrijedna ova pobjeda.
Još jednom čestitke, vidite na isfrustriranosti igrača Jedinstva koliko je vrijedna ova pobjeda.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- SaltCityAttack
- Kontakt:
BUNE SE NESOT HOCE DA SE TUKU?..TREBA DA BUDETE NEZADOVOLJNI NA VAUS IGRU A SUDJENJE ODLICNO PENAL CIST KO SUZA ..NISTE IMALI SUT PREMA GOLU, NIST EIMALI 20% POSJEDA LOPTE
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Cestitke na pobjedi komsije. Kao sto rekoh 2-0...Emilio99 je napisao/la:Sala mala. Puno srece komsije, 2-0 je do kraja...
LjumanM95 je napisao/la:Bespotrebno gurkanje i dizanje tenzija na kraju utakmice. Za 90 minuta ne uspiju napraviti akciju i onda na kraju uzeli srati. Ne ide to tako, pokaži na terenu za vrijeme utakmice da si bolji, a na kraju možeš samo pružiti ruku boljem.
Da je bila na posten naci mozda bi vam ljudi i cestitali

Zadnja izmjena: Yucca, dana/u 29 mar 2014, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
ma kakvo Jedinstvo Rudar ode u Bihac sa drugim timom I dobije ih 1;0
nemoj pisat o stvarima o kojim nemaš pojmakakanjac62 je napisao/la:ma kakvo Jedinstvo Rudar ode u Bihac sa drugim timom I dobije ih 1;0

-
- Kontakt:
tako je bilo jesenas my friend
xinxee je napisao/la:nemoj pisat o stvarima o kojim nemaš pojmakakanjac62 je napisao/la:ma kakvo Jedinstvo Rudar ode u Bihac sa drugim timom I dobije ih 1;0
Reci mi šta konkretno nije bilo "na pošten način"? Vjerujem da će se na snimku sve vidjeti, tj. da je penal bio apsolutno opravdan, te da ćemo vidjeti i zbog čega je bio 2. žuti. Znamo da je zbog prigovora, ali vjerovatno nije zbog sitnice, bilo je tu sigurno nekih težih uvreda.Yucca je napisao/la:LjumanM95 je napisao/la:Bespotrebno gurkanje i dizanje tenzija na kraju utakmice. Za 90 minuta ne uspiju napraviti akciju i onda na kraju uzeli srati. Ne ide to tako, pokaži na terenu za vrijeme utakmice da si bolji, a na kraju možeš samo pružiti ruku boljem.
Da je bila na posten naci mozda bi vam ljudi i cestitalina kraju utakmice covjek iz uprave Slobode pljuje Stojanova to je ta velicina sve se vidjelo na tv
![]()
Što se pljuvanja tiče, potez za osudu, vjerujem da će uslijediti odgovarajuća kazna za aktera istog čina. Neko iz stručnog štaba Slobode čini mi se. Ali treba osuditi i ono zaista bespotrebno dizanje tenzija od strane igrača Jedinstva.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Prije nego što ovi iz krajine navale na ovu temu
neka pogledaju šuteve Jedinstva na gol, ja mislim da je bilo 1 ili 2
znaci nista niste uradili , i da nije bio penal nebi stigli sigurno rezultat
Omić igračina, Mujka majstor svog zanata

neka pogledaju šuteve Jedinstva na gol, ja mislim da je bilo 1 ili 2
znaci nista niste uradili , i da nije bio penal nebi stigli sigurno rezultat
Omić igračina, Mujka majstor svog zanata

Pojede Osim sva g.ovna sto je posro u Trebinju, i to javno
Svaka cast za Tuzlu
Ponosim se sto sam rodjen u tom divnom gradu
Ponosim se sto sam rodjen u tom divnom gradu
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Denis Karić ako sam dobro vidio, crna kosica.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
- Neutralan88
- Kontakt:
fino je vidjeti da 1.liga federacije ima nešto gledalaca na trebinama 

Prvo poluvrijeme ocajno s obje strane, u drugom, odlicna akcija slobode i cist pogodak...zatim penal, prema slici na tv-u tesko je procijeniti, jer je samo s jednom kamerom izgleda radjen prenos
Ali sve u svemu, cista i zasluzena pobjeda Tuzlaka...i do kraja prvenstva samo da se zna, Sloboda ima bodove u Banovicima i Srebreniku (100%), tako da racunajte odmah da Sloboda ima +6.

Ali sve u svemu, cista i zasluzena pobjeda Tuzlaka...i do kraja prvenstva samo da se zna, Sloboda ima bodove u Banovicima i Srebreniku (100%), tako da racunajte odmah da Sloboda ima +6.
Kindže, kindže...
Ev gledam utakmicu u Zenici tko bi rekao da je to PL a u Tuzli neeNeutralan88 je napisao/la:fino je vidjeti da 1.liga federacije ima nešto gledalaca na trebinama
Siguran sam da bi Tusanj uz Kosevo i Grbavicu najvise bio popunjen u pl sljedece sezone
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
-
- Kontakt:
POSEBNO u Banovicima Buducnost ne treba bodoveAdibhf88 je napisao/la:Prvo poluvrijeme ocajno s obje strane, u drugom, odlicna akcija slobode i cist pogodak...zatim penal, prema slici na tv-u tesko je procijeniti, jer je samo s jednom kamerom izgleda radjen prenos![]()
![]()

- SaltCityAttack
- Kontakt:
ne znam zasto se biscani bune stvarno ne znam jos je prava steta sto nismo i onaj treci utrpali gol..jendostavno penal je postojao nema dovjbe zadnji igrac rusi ga 1 na 1 ..kazem crveni karton je jedino diskutabilno tu jer ne znam da li je zbog prigovora jer zbog starta definitivno nije za crveni ..vjerovanto je origovorio tu covjek i neka kaze tog ugraca Jedinstvo, pa tek onda neka prigovarjau na sudjenje..utkamica odlicna borbena s aobiuje strane puno grubih startova sa obije strane nema govora
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
kakanjac62 je napisao/la:POSEBNO u Banovicima Buducnost ne treba bodoveAdibhf88 je napisao/la:Prvo poluvrijeme ocajno s obje strane, u drugom, odlicna akcija slobode i cist pogodak...zatim penal, prema slici na tv-u tesko je procijeniti, jer je samo s jednom kamerom izgleda radjen prenos![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nemas ti pojma , ko je ostavio Banovice u ligi prosle godine????? Sloboda im pustila na Tusnju zadnje kolo 0-1, zar ne?? Toliko o tvom pracenju 1 lige FBIH
Kindže, kindže...
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919 i 4 gosta.