FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Utakmica protiv leotara je u 20:30 pa eto ako neko iftari moze stici na tekmu!!!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
svaka cast sladoled i odlican ti nick
privatizacija i otvaranje udruzenja za sve navijace a ne samo za "odabrane, jedino rijesenje... 

BRAVE HEART 1979-2005
I onda kažu uprava ništa ne radipile87 je napisao/la:Utakmica protiv leotara je u 20:30 pa eto ako neko iftari moze stici na tekmu!!!

Sladoled je iznio opštepoznate stvari, ali rezultati prikrivaju sve žive anomalije, koje su u organizaciji našeg kluba rekordne. Bilo bi super napraviti makar najbanalniji pritisak na Žuju i otvoreno ispred navijača(udruženja) upitati tog čovjeka za klupske probleme, planove i ostale stvari koje bodu oči. Uvijek se vidi koji klub dobro stoji finansijski. Neki dovedu ekstra igrače, baš ulože, a ne naprave ništa. Kod nas je totalno obrnuto, nasreću. Ali je žalosno da ne može bolje, da se ne može istinski podići klub na viši nivo(što i Žujo priznaje). Ovo sad je ekstra, jer su rezultati najvažniji od svega, ali visimo o niti, o strpljenju čovjeka koji nema ni ugovor.

Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 24 avg 2010, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- RagazziDelSud
- Kontakt:
Super,tamanpile87 je napisao/la:Utakmica protiv leotara je u 20:30 pa eto ako neko iftari moze stici na tekmu!!!
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
Pa da ko pogresno ne skonta prvobitno je bilo u 20:00 da bi pomjerili na 20:30!RagazziDelSud je napisao/la:Super,tamanpile87 je napisao/la:Utakmica protiv leotara je u 20:30 pa eto ako neko iftari moze stici na tekmu!!!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
@ sladoled
Ne znam prijatelju, ni meni, kao ni mnogima ovdje nisu te iste stvari jasne. I reci cu da si barem 90 % upravu, jeei ga vidiš kakva nam je država inače. Svi se nešto žale a pola države ne izlazi na izbore, npr. Situacija u klubu nije sjajna, svima je jasno. Nekako ja još uvijek očekujem da će doći ono pravo buđenje. Ne znam za koje vrijeme, ali možda ljudi i ne mogu bolje zbog dugova i tih sranja. I mene zaboli duša kad vidim onu travu na tribinama i znam da se može to riješiti. Samo malo pritiska na upravu. Nekako oni misle da time što su osvojili titulu prošle godine više ništa ne moraju uraditi. Kao da se sve promijenilo, imamo bolji klub, ne treba nam mnogo toga. To ja mislim da su se malo "ufurali", ne svi ali pojedinci svakako. I Žuji treba mnoge stvari reći, što ovo, što ono, zašto ovako... ali niko da to na lijep način uradi bez seljakluka. Mislim da udruženje mora vršiti veći pritisak. Možda sam malo pisao iste stvari kao mnogi ali ne zamjerite.
Ne znam prijatelju, ni meni, kao ni mnogima ovdje nisu te iste stvari jasne. I reci cu da si barem 90 % upravu, jeei ga vidiš kakva nam je država inače. Svi se nešto žale a pola države ne izlazi na izbore, npr. Situacija u klubu nije sjajna, svima je jasno. Nekako ja još uvijek očekujem da će doći ono pravo buđenje. Ne znam za koje vrijeme, ali možda ljudi i ne mogu bolje zbog dugova i tih sranja. I mene zaboli duša kad vidim onu travu na tribinama i znam da se može to riješiti. Samo malo pritiska na upravu. Nekako oni misle da time što su osvojili titulu prošle godine više ništa ne moraju uraditi. Kao da se sve promijenilo, imamo bolji klub, ne treba nam mnogo toga. To ja mislim da su se malo "ufurali", ne svi ali pojedinci svakako. I Žuji treba mnoge stvari reći, što ovo, što ono, zašto ovako... ali niko da to na lijep način uradi bez seljakluka. Mislim da udruženje mora vršiti veći pritisak. Možda sam malo pisao iste stvari kao mnogi ali ne zamjerite.
Osim - drugo ime za Želju !
Da dodam, i u Hrasnici je Stanić u primanju propustio čistu loptu u aut, iako je uz Kerlu bio daleko najbolji. U tri utakmice uzastopno(Hapoel, Zvijezda, Famos). Na gostovanjima nisam bio, pa ne znam je li nastavio seriju. Čudno.Željovac je napisao/la:Stanić - Jednom propustio čistu loptu u aut, što se dešava. Ali je identičnu grešku imao i na Koševu protiv Hapoela, što je već pokazatelj neke dekoncentracije.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
-
- Kontakt:
sladoled i 1921-1987 sa vama se slazem svaku rijec,udruzenje nije jako udruzenje nam mora biti iznad svega iznad voda iznad svega u klubu,pjesme apsolutno slazemo se,koreografije nema vise kao nekad sto smo imali,zujo i kompanija sigurno da ne rade svoj posao kako treba nema sponzora a tako su najavljivali sve bajno,razumijem ne moze se napraviti nista preko noci ali godina je prosla valjd abi trebalo nesto biti,a za stadion citam neki dan zujin intervju kazu da nece prihvatiti najvjerovatnije sto mi je nekako van pameti nek ga koriste 50 godina daj da nam naprave to jer drugacije necemo napraviti nista
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Bezveze palamudite oko ljudi u upravi jer NI JEDAN od njih NE VRIJEDI rijeci, pisanja i vremena potrosenog na postove. Sve gola fukara koja samo ceka pogodan momenat da poplasi kakve pare (ev. Dzeko i Stilic) i ispari u vidu magle (deja vu). Jedini koji vrijedi i iza kojeg se MORA stati ako dodje do bilo kakvih previranja je AMAR OSIM. Iskreno, volio bih da me demantuju i da pojedem **** zbog svega sto pisem i pricam (nevezano za forum) ali mislim da taj film necu gledati. Sad za sad sam zadovoljan SAMO iz razloga sto imamo AMARA i sto on drzi konce koliko moze. Ne smijem ni pomisliti sta bi bilo ako bi on (gluho bilo) otisao.
Nista se nece postici s tim da se o njima palamudi danima i mjesecima jer tesko da ce ih iko sa ovog foruma promjeniti nabolje ili da ce uticati na njih. Ali dobro, kome nije mrsko neka pise ..
Nista se nece postici s tim da se o njima palamudi danima i mjesecima jer tesko da ce ih iko sa ovog foruma promjeniti nabolje ili da ce uticati na njih. Ali dobro, kome nije mrsko neka pise ..

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Ovo je konacna oprema legea za nas da znate i da ne rzglabte o tom.Ako os bit zelji glavni sponzor moras dat po milijona ko ce te pare odvojit za nas,a oprema od prosle godine je bila jomina,a zeljo tv se odnosi do tog da jedna emisija kosta puno para.Mislim da vecina toga je mahalsko naglabanje budi malo upucen u klub a ako ti se nesvida imas olimpik ili one sjevernije.FKZ.com jeste pokrenut bez ikakvi sredstava za ljude koji rade na tom i svaka im cast 

svoj ti pos'o !
Covjece dragi, ne može jedan covjek držati klub na leđima taman da je Supermen a ne Amar Osim.Stole iz Bora je napisao/la:Bezveze palamudite oko ljudi u upravi jer NI JEDAN od njih NE VRIJEDI rijeci, pisanja i vremena potrosenog na postove. Sve gola fukara koja samo ceka pogodan momenat da poplasi kakve pare (ev. Dzeko i Stilic) i ispari u vidu magle (deja vu). Jedini koji vrijedi i iza kojeg se MORA stati ako dodje do bilo kakvih previranja je AMAR OSIM. Iskreno, volio bih da me demantuju i da pojedem **** zbog svega sto pisem i pricam (nevezano za forum) ali mislim da taj film necu gledati. Sad za sad sam zadovoljan SAMO iz razloga sto imamo AMARA i sto on drzi konce koliko moze. Ne smijem ni pomisliti sta bi bilo ako bi on (gluho bilo) otisao.
Bruka je i sramota teška ako je knjiga spala na jedno slovo.U tom slucaju se nema šta više cekati hoce li izdržati leđa tog jednog jedinog nosioca kluba (koji usput receno nema ni ugovora sa klubom

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Meni je dovoljno to da vidim o kakvoj se upravi radi. Znači da nije momaka koji vole klub koliko ga vole, mi ni sajt ne bi imali. Reklama,marketing, vrijednost informacije, sve nuklearna hemija za levata Žuju. A Stole je u pravu, ne treba ih previše spominjati, al' ipak treba, da znaju da mi znamo šta su uradili prošli put, i da im nećemo dopustiti da to ponove. Dubioza no more.Grbavica moj zivot je napisao/la:.FKZ.com jeste pokrenut bez ikakvi sredstava za ljude koji rade na tom i svaka im cast
Drop, tebe pamtim kao žestokog optimistu, šta se promijenilo?
p.s. sanjam dan kad će porodica Osim imati nekih 80% udjela u vlasništvu kluba, da miniraju prilaz Dolini za hohštaplere i nesposobnjakoviće.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Daj ba ljudi sta vam je,manite se bespotrebne price.Situacija nije bila bolja u zadnjih 8 g. oni su nam donijeli titulu nakon toliko god i ove sezone imaju moju podrsku pa makar ni jednu ne pobijedili vise....Imajte malo povjerenja u njih pa zar nisu to zasluzili titulom.Razmislite malo
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
momcima koji rade sajt, klub daje pare, nebitno sada kolikotanzla je napisao/la:Meni je dovoljno to da vidim o kakvoj se upravi radi. Znači da nije momaka koji vole klub koliko ga vole, mi ni sajt ne bi imali. Reklama,marketing, vrijednost informacije, sve nuklearna hemija za levata Žuju. A Stole je u pravu, ne treba ih previše spominjati, al' ipak treba, da znaju da mi znamo šta su uradili prošli put, i da im nećemo dopustiti da to ponove. Dubioza no more.Grbavica moj zivot je napisao/la:.FKZ.com jeste pokrenut bez ikakvi sredstava za ljude koji rade na tom i svaka im cast
p.s. sanjam dan kad će porodica Osim imati nekih 80% udjela u vlasništvu kluba, da miniraju prilaz Dolini za hohštaplere i nesposobnjakoviće.

Za zivot cijeli!
-
- Kontakt:
Ma i te pare sto dodju kad se neko proda se rastale, eventualno se podjeli 1-2 plate i to je to...
A da ne spominjem to sto igrac i menadzer uzmu pola od transfera...
A da ne spominjem to sto igrac i menadzer uzmu pola od transfera...
Nikad ja necu okrenuti leđa Želji, taman igrali u 5 ligi.tanzla je napisao/la:Meni je dovoljno to da vidim o kakvoj se upravi radi. Znači da nije momaka koji vole klub koliko ga vole, mi ni sajt ne bi imali. Reklama,marketing, vrijednost informacije, sve nuklearna hemija za levata Žuju. A Stole je u pravu, ne treba ih previše spominjati, al' ipak treba, da znaju da mi znamo šta su uradili prošli put, i da im nećemo dopustiti da to ponove. Dubioza no more.Grbavica moj zivot je napisao/la:.FKZ.com jeste pokrenut bez ikakvi sredstava za ljude koji rade na tom i svaka im cast
Godišnja je kupljena, kupljena je bila i kad smo zviždali sudiji protiv Posušja...volim Želju,sve je to fino lijepo ali može se valjda nekad i napisati neke stvari koje smetaju.
Nije fol da se sad svi zatvorimo u jednoumlje, gdje vladaju tabu teme.
Treba nekad reci jasno i glasno kad ne valjaju neke stvari.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Da probam opet. SAD ZA SAD sam zadovoljan SAMO iz razloga sto imamo Amara. Sto ce reci da je moje zadovoljstvo vezano samo uz rezultate i Amara i da je na staklenim nogama. Dok je njega i rezultata dobro je a sta ce biti poslije niko ne zna ..drop je napisao/la:Covjece dragi, ne može jedan covjek držati klub na leđima taman da je Supermen a ne Amar Osim.
Bruka je i sramota teška ako je knjiga spala na jedno slovo.U tom slucaju se nema šta više cekati hoce li izdržati leđa tog jednog jedinog nosioca kluba (koji usput receno nema ni ugovora sa klubommada to neki ovdje objašnjavaju kako mi to ne kontamo, da ima tu neka finta i dogovor "na rijec", ahaaa svakako
)
Nije meni 12 godina pa da ne znam gdje smo i sta smo i sta smo i koga imamo u upravi. Stanjem u KLUBU sam nezadovoljan skroz, tj. sa onim sto (NE)rade oni sto bi trebalo da vode klub i jedinu mi nadu daje to sto imamo gore spomenutog covjeka. Znam da NISTA ne radi ONAJ sto je obecao sponzore, sto je rekao da je za ozbiljnog privrednika 2-3 miliona nista i oni oko njega. Dalje napisah da u slucaju njegovog napustanja kluba mi sigurno padamo puno nize i idemo tamo gdje nam definitivno nije mjesto.
Sta da se radi? Mozemo li ti i ja ili neko sa ovog foruma nesto promjeniti? Palamudjenjem iza tastature sigurno ne mozemo nista niti je neko nesto uradio na taj nacin. Svi oni koji misle da nesto mogu promjeniti pravac u klub ili kod predsjednika i ova pitanja sa foruma postaviti njemu.
Bez obzira na sve, upravu, trenera, stanje na tabeli, moje je da i dalje idem na utakmice i dajem podrsku Zelji!
AMAR OSIM
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
hmm nisam siguran da je to bilo ali znam da je Buki bio jedan od osnivaca te ideje i da se nesto pricalo o tome kako ce klub pomoc davanjem neki sredstava za aparate,kompjutere,kamere i to takoThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:momcima koji rade sajt, klub daje pare, nebitno sada kolikotanzla je napisao/la:Meni je dovoljno to da vidim o kakvoj se upravi radi. Znači da nije momaka koji vole klub koliko ga vole, mi ni sajt ne bi imali. Reklama,marketing, vrijednost informacije, sve nuklearna hemija za levata Žuju. A Stole je u pravu, ne treba ih previše spominjati, al' ipak treba, da znaju da mi znamo šta su uradili prošli put, i da im nećemo dopustiti da to ponove. Dubioza no more.Grbavica moj zivot je napisao/la:.FKZ.com jeste pokrenut bez ikakvi sredstava za ljude koji rade na tom i svaka im cast

svoj ti pos'o !
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Eno vam Seye pa ga pitajte koliko para (ne)dobiju od kluba ljudi koji uredjuju sajt .. 

AMAR OSIM
Ja sam ubijeđen da su hosting i domena jedino što su dobili, ako su i to.
A znam npr. da je Autoline platio nekoj firmi izradu stranice (koja nije ništa bolja od naše) 7000 KM.

A znam npr. da je Autoline platio nekoj firmi izradu stranice (koja nije ništa bolja od naše) 7000 KM.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden