AjsKjub je napisao/la:Ako je tako onda...
KAMON CELSI KAMON CELSI

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
AjsKjub je napisao/la:Ako je tako onda...
KAMON CELSI KAMON CELSI
Papastathopoulos je napisao/la:Bitno je da su tu yaya, barry i javi garcia, a za ostalo cemo lako
Yebo ja sve svoje ako lescott ne udje do kraja..
mancini oo, mancini ooPapastathopoulos je napisao/la:Bitno je da su tu yaya, barry i javi garcia, a za ostalo cemo lako
I sta je problem? Jesu li pobjedili?Papastathopoulos je napisao/la:mancini oo, mancini ooPapastathopoulos je napisao/la:Bitno je da su tu yaya, barry i javi garcia, a za ostalo cemo lako
Inace dvije utakmice gdje su pobjedili najbolje ekipe lige, uz sam City. Dzeko ne moze da igra ispred Aguera i Teveza, to je jednostavno.bivsi je napisao/la:nije dobro...zabar ne uvodi Dzeku vec drugu utakmicu...ako nebude igrao do kraja sezone nece valjat za reprezentaciju...zabaru..p ti m...
Da, 2:1..nasri i aguero dali golove..znas li da edin nije igrao ?Cartman je napisao/la:I sta je problem? Jesu li pobjedili?Papastathopoulos je napisao/la:mancini oo, mancini ooPapastathopoulos je napisao/la:Bitno je da su tu yaya, barry i javi garcia, a za ostalo cemo lako
Da bi ga raja vise mogla gledati na tv-u,jelde.Hase10 je napisao/la:Vrijeme je da nas Edin ide dalje!
Mancini nece dobiti otkaz, taktika se nece mjenjati, cak traze i nove napadace.
Edin treba reci javno da je nezadovoljan, i na taj nacin privuci par klubova.
Edin isto treba da prihvati manju platu.
ma boli mene ljevo mudo sta ti mislis. ja kazem sta je bolje po njega i nasu repku.harishp je napisao/la:Da bi ga raja vise mogla gledati na tv-u,jelde.Hase10 je napisao/la:Vrijeme je da nas Edin ide dalje!
Uvijek su mi bili nesimpaticni oni u kafanama sto ''placaju ceh tudzim novcanikom''
I njega zabole kao i mene pogotovo kad neko tek onako zbog cejfa,skrese koji milion godisnje.Ne pricamo o liramaHase10 je napisao/la:ma boli mene ljevo mudo sta ti mislis. ja kazem sta je bolje po njega i nasu repku.harishp je napisao/la:Da bi ga raja vise mogla gledati na tv-u,jelde.Hase10 je napisao/la:Vrijeme je da nas Edin ide dalje!
Uvijek su mi bili nesimpaticni oni u kafanama sto ''placaju ceh tudzim novcanikom''
nekelegenda reala je napisao/la:Bil se vi odrekli 100 maraka plate tek onako, nije lud jbt da polovi platu i ide u neki pišljivi Dortmund, ako ne može u Milan,Real.Barcu,Juve,Bayern i sl. nek i ne ide nigdje iz Citya čuj da ide u neke Napolie i Dortmunde, to je van svake pameti, mogo je onda komotno cijelu karijeru ostati u Wolfsburgu
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, hurem, Zglavkar i 34 gosta.