BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Lijepo je vidjeti da domaca publika navija za Damira...Respekt za Istru.
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Kaze ovaj na HRT "Damir bi trebao stand otvorit za skracivanje lopti"

NebeskaSila96 je napisao/la:Kaze ovaj na HRT "Damir bi trebao stand otvorit za skracivanje lopti"![]()

Majstor je u tim segmentima, ima stvarno neke elemente u igri koje ne mozes viditi ni kod mnogo bolje plasiranih igraca.
Problem je njemu veliki snaga, mora postati veci krkan nekad djeluje ko da je nejak, kad tu dobije prodornost na udarcima uz ovu tehniku moze svasta napraviti. Jos je mlad i moze na tome itekako raditi.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Možeš ba Damire, bolji si.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Hajdeee Damireee 

Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Meni je Damir fascinantan na sta trosi energiju i zbog cega se nervira. Covjek se sam sa sobom ubija sto neko veze 3 dobra poena "kako je moguce, kako je moguce", a suti kad Almagro dere duple servis greske ili kad njemu ulaze nevjerovatne stvari. I neki dan s Ilhanom ista prica, mislim, nista novo za njega, ali mene i dalje ne prestaje iznenadjivat u kojoj je to mjeri. Igraj bolan tenis, kad bi se Federer nervirao sta sve protivnik pogodi i kako pogodi, pola meceva ne bi dobio. Ne igras sam na terenu.
Znao sam da ovaj odlucujuci gem gubi, cudno mi je iskreno i sto do tada nije izgubio svoj servis. Znamo svi da to njemu ide od sale, da nerijetko barem jedan gem u setu pokloni protivniku samo svojim greskama. Moras biti bas amater da mu ne uzmes jedan gem u setu.
Strah me da sad ne izgubi ovaj mec, dobro je ovaj maher (da ne kazem budala
) iz Spanije krenuo.
Znao sam da ovaj odlucujuci gem gubi, cudno mi je iskreno i sto do tada nije izgubio svoj servis. Znamo svi da to njemu ide od sale, da nerijetko barem jedan gem u setu pokloni protivniku samo svojim greskama. Moras biti bas amater da mu ne uzmes jedan gem u setu.

Strah me da sad ne izgubi ovaj mec, dobro je ovaj maher (da ne kazem budala

ma pojma nema o tenisu, taj iance samo skijanje prenosi. HRT uglavnom ima dobre komentatore, ali ovaj je bas los.S-Y-L-A-R je napisao/la:A ko je komentator? Glas isto Mile Kekin![]()
Inače dobar Damir, ide on daleko ovdje ako ovako nastavi.
Gospodski sport, nema tu stoke na tribinama..sodaacm je napisao/la:Lijepo je vidjeti da domaca publika navija za Damira...Respekt za Istru.
Damire molim te ko Boga uzmi svoja dva servisa sad i zavrsi ovo !!!
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Steta ako ovo propusti, odlicno se branio zadnjih 3, 4 gemova
Damire, Sunce ti tvoje , krv mi popi....
pa zicer sa 1 metra brate 

- AnkleBreaker
- Kontakt:
Steta.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Hajde Damire, izdrži i uzmi ovo
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ovaj Almagro liči na onog glumca iz američkih filmova što obično glumi nekog zlog Arapa, ako neko zna 

Ajde sad uzmi ovo ....
Sad ili nikad Damireeee !!!
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.