Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- AvantiSignora
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Koji preokret, jaki ste nema sta. Al samo vas zadnji red zeza, jer kako vidim svaku tekmu primate po 1-2 golova...
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Mnogo zahvaljujemMoR je napisao/la:E'o je :Anderson8 je napisao/la:Moze li slika da nije bio offside Hernandeza kod prvog gola?
Evo ga i ova informacija :
Aug 25: From 0-1 down to beat Fulham 3-2
Sept 2: From 0-1 and 1-2 to beat Southampton 3-2
Sept 23: from 0-1 down to beat Liverpool 2-1
Oct 2: From 0-1 down to beat Cluj 2-1
Oct 20: From 0-1 to beat Stoke 4-2
Oct 23: From 0-2 down to beat Braga 3-2
Nov 7: From 0-1 down to beat Braga 3-1
Nov 10: From 0-2 to beat Aston Villa 3-2

Glory Glory Man United!
Commentator -'Feeling sorry for Villa. Their only mistake today was going 2 0 up too early. Manchester United had too much time to come back and win.'
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Vode Spursi 

"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Fischer zabio 2 gola za Ajax, ogromna bi steta bila propustiti njegovo dovodjenje. A nije da nismo povezivani...
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
motty je napisao/la:Vode Spursi

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
- paranojafredy
- Kontakt:
Dokle ce ih dzeko vise vadit,joj jesu jadni.Mada bitnije mi je da Liverpool zakine bodove.Joj citam Arsenal se povezuje s Felainijem,ako oni imaju sanse da ga dovedu mi onda imamo vece,vise bi volio Maruana neg Messija
Fuck Barcelona and fuck Real Madrid
I've loved United since I was a kid
I've loved United since I was a kid
- waynerooney
- Kontakt:
Jbg ne mozemo se mi na to zaliti, kad smo se mi vise puta vadili od njih. Mislim, istina je da se mi vadimo sa mnogo losijim sastavom i "na vrijeme", ali tesko kome to mozes dokazati.paranojafredy je napisao/la:Dokle ce ih dzeko vise vadit,joj jesu jadni.Mada bitnije mi je da Liverpool zakine bodove.Joj citam Arsenal se povezuje s Felainijem,ako oni imaju sanse da ga dovedu mi onda imamo vece,vise bi volio Maruana neg Messija
Ajde sad neka Liverpool bar nesto uradio i ovo kolo ce biti zadovoljavajuce.
FACT: Manchester United are unbeaten in 17 Premier League games at Villa Park. The longest unbeaten away run in PL history.
FACT: No player in Premier League history has scored more substitute goals (9) away from home than Javier Hernández.
Chicharito: “In the history of Manchester United, we never want to give up until the end. The game is for 90 mins & you need to play until the last min”
Wayne Rooney suffers a knock
England have injury concerns over Wayne Rooney ahead of their friendly against Sweden on Wednesday.
“He’s got an ankle knock and has ice on it. We’ll see how he is tomorrow,” said Sir Alex.
Ne opet.
FACT: No player in Premier League history has scored more substitute goals (9) away from home than Javier Hernández.
Chicharito: “In the history of Manchester United, we never want to give up until the end. The game is for 90 mins & you need to play until the last min”

Wayne Rooney suffers a knock
England have injury concerns over Wayne Rooney ahead of their friendly against Sweden on Wednesday.
“He’s got an ankle knock and has ice on it. We’ll see how he is tomorrow,” said Sir Alex.
Ne opet.

- ruudminator
- Kontakt:
gledam suarez dade gol za 1-1 ,a niko da prileti da proslavi sa njim
....

United is life the rest are mere details....Champ19ns
To sam i ja primjetio. Stvarno cudno. Covjek daje gol za 1-1 u ovakvom derbiju,a oni njegovi hladno odose nazadruudminator je napisao/la:gledam suarez dade gol za 1-1 ,a niko da prileti da proslavi sa njim![]()
![]()
....

Chelsea ispustio 2 boda,City dobio.Ovo kolo se moze smatrati uspjesnim.
Nakon naseg trilera jucer,ovo je i vise nego dobro,tj 2 boda vise od Citya i 3 boda vise od Chelsea.
Sljedeca utakmica u gostima protiv Norwicha..Nadam se da Young nece igrati,kao ni tandem Scholes Carrick u vezi..Ostalo manje vise moze proci..
Nego mene zanima kada ce se vise Kagawa vratiti,nadam se da ce to biti brzo..
Termin te utakmice je opet pola 7 subota.
Nakon naseg trilera jucer,ovo je i vise nego dobro,tj 2 boda vise od Citya i 3 boda vise od Chelsea.
Sljedeca utakmica u gostima protiv Norwicha..Nadam se da Young nece igrati,kao ni tandem Scholes Carrick u vezi..Ostalo manje vise moze proci..
Nego mene zanima kada ce se vise Kagawa vratiti,nadam se da ce to biti brzo..
Termin te utakmice je opet pola 7 subota.
Rusi po obicaju nakon dobrog starta sve slabije igraju. Ocekujem da ce City i ove sezone bit glavni konkurent. Chelsea nema ni trenera ni iskustvo ni sirinu da se bori sa Unitedom i Cityem. Steta sto Tottenham nije uzeo bod, ali sta se moze.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Meni je najdrazi igrac iz ManUtd-a Chicharito. Njegovi me golovi podsjecaju na Super Pippa Inzaghia. Takve igrace obicno svi mrze, ali meni je najdraze kad je Pipo zavuce iz ofsajda ili je ugura nekako
. Nadam se da ce Chicarito dobijati vise prilike da igra, po meni to zasluzuje. Makar kupovi, i ove dvije u LP da bude od prve minute.

- BluesForever
- Kontakt:
Pa moramo igrati slabije kada nas je sudija ostetio protiv vas, a vama pomogao naravno,i to je ostavilo traga,nemoj lupat..Cartman je napisao/la:Rusi po obicaju nakon dobrog starta sve slabije igraju. Ocekujem da ce City i ove sezone bit glavni konkurent. Chelsea nema ni trenera ni iskustvo ni sirinu da se bori sa Unitedom i Cityem. Steta sto Tottenham nije uzeo bod, ali sta se moze.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Opet places.BluesForever je napisao/la:Pa moramo igrati slabije kada nas je sudija ostetio protiv vas, a vama pomogao naravno,i to je ostavilo traga,nemoj lupat..Cartman je napisao/la:Rusi po obicaju nakon dobrog starta sve slabije igraju. Ocekujem da ce City i ove sezone bit glavni konkurent. Chelsea nema ni trenera ni iskustvo ni sirinu da se bori sa Unitedom i Cityem. Steta sto Tottenham nije uzeo bod, ali sta se moze.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- BluesForever
- Kontakt:
Sve mi suze niz leđa,,,,Cartman je napisao/la:Opet places.BluesForever je napisao/la:Pa moramo igrati slabije kada nas je sudija ostetio protiv vas, a vama pomogao naravno,i to je ostavilo traga,nemoj lupat..Cartman je napisao/la:Rusi po obicaju nakon dobrog starta sve slabije igraju. Ocekujem da ce City i ove sezone bit glavni konkurent. Chelsea nema ni trenera ni iskustvo ni sirinu da se bori sa Unitedom i Cityem. Steta sto Tottenham nije uzeo bod, ali sta se moze.

Champions League Winners 2012
Hajd` bgti ne placi vise. Dosadio si i bogu i narodu svojim suzama. OK, kapiramo, igrate lose al` ti si jedan od onih kojima nikada njegova ekipa nije kriva. Eno, na svojoj temi govoris kako je Liverpool kao mesarska ekipa i opet niste dobili neki penal pa tu trazis razloge gubljenja bodova. Trazi ih u promasajima Mate, losijoj igri Hazarda i Oscara, padu komplet ekipe sredinom drugog dijela....BluesForever je napisao/la:Pa moramo igrati slabije kada nas je sudija ostetio protiv vas, a vama pomogao naravno,i to je ostavilo traga,nemoj lupat..Cartman je napisao/la:Rusi po obicaju nakon dobrog starta sve slabije igraju. Ocekujem da ce City i ove sezone bit glavni konkurent. Chelsea nema ni trenera ni iskustvo ni sirinu da se bori sa Unitedom i Cityem. Steta sto Tottenham nije uzeo bod, ali sta se moze.
Dosta je vise slusanja tvojih vadiona i kmecenja na svakoj temi, pusti ovdje ljude na miru da diskutuju o svojim konkurentima, klub ti ima i vecih problema a ti se nadjes jedini pametan ovdje dolaziti i prosipati neku pamet. Dobro ti je @Quaresma rekao na vasoj temi. Kapak!

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Nije baš direktno vezano za temu, ali pobjedom protiv Honefoss-a, Molde, kojeg trenira Ole Gunnar Solskjaer, je drugi put uzastopno osvojio norveško prvenstvo!
Dok je trenirao mlađe kategorije Uniteda, SAF je nerijetko hvalio njegov rad i ideje.
Ko zna, možda je upravo on nasljednik velikog SAF-a !?
Bravo za 20LEGEND-a!

Dok je trenirao mlađe kategorije Uniteda, SAF je nerijetko hvalio njegov rad i ideje.

Bravo za 20LEGEND-a!
Zadnja izmjena: R.J.W.G., dana/u 11 nov 2012, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.
LUHG!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.