Najnaivniji narod na kugli zemaljskoj. Nama jednom neko prospe suplju da nas "voli" i mi odmah padamo u ekstazu. Strasno.napoleon72 je napisao/la: ↑14 maj 2022, 11:12Tako su se 80tih kleli u sarajevsku raju, u Bosnu, Radovan bio najbolji doktor na Klinickom. Zayebi ti to "voli Pazar", voli dok prvi metak ne pukne.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑14 maj 2022, 10:49"Četnik" inače voli Novi Pazar a i navijaci Pazara njega i rekao je da bi jednog dana volio da vodi NP. Nije sve sto procitate na facebooku istina. Istina je da voli svoju drzavu ko sto bi svako normalan trebao i volit po meni.
Nabijem i njega i vojvodu mu pusikuvca.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Znaju li nase hanume kad je utakmica ako vec ne znaju kad su prodaje karata ?! Yebem li im pleme uhljebljeno. Sta rade flundre to nisu istine...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma pusti ga. Čuj ne moze se prepoznati talenatThrillerHz je napisao/la: ↑14 maj 2022, 11:55Grijesis prijatelju, imao sam priliku u tom mladjem uzrastu da igram protiv Farisa Handzica, Amera Hirosa, Nedima Mekica, Harisa Ovcine, Kerima Palica i jos dosta njih koji su koliko toliko uspjesni danas i manje vise odskakali su od ostalih cak i u tom uzrastu. Pa Farisa Handzica u Bubamari su skauti Intera gledali u tom uzrastu kad je bio…Arnelv52 je napisao/la: ↑14 maj 2022, 11:40Nemaju roditelji šta da misle. Tu se otvaraju tri pitanja: prvo je pitanje korupcije, drugo je pitanje kompetencije i treće konkurencije. U uzrastu od 8, 9 ili 10 godina sva su djeca jednako talentovana i sva djeca imaju jednake šanse da sutra postanu fudbaleri (sva djeca u smislu šireg prosjeka) pa onda i nije toliko važno koje dijete ćeš primiti u akademiju.OsmaDolazi je napisao/la: ↑14 maj 2022, 11:16
Ne znam sta je problem, ako mislis da ti dijete moze igrati u Akademiji moras platiti probu, osim oni fudbaleri koje nas klub zapazi u drugim klubovima. Ako dijete nije talentovano i ako hoce da ceka poziv od Akademije, ima tona omladinskih skola fudbala. Jednostavno, stvar prestiza je akademija gdje djeca imaju sve uslove i ne placaju nikakve clanarine.
Druga stvar a tiče se kompetencije je da li mi možemo pretpostaviti za neko dijete od osam godina da će sutra biti nekakav fudbaler? Ja mislim da ne može niko, a mi sigurno ne možemo.
Treća stvar je pitanje konkurencije - tu djecu treba nagraditi ulaskom u akademiju poslije nekoliko godina praćenja i rada i u uzrastu kada mi možemo o njima znati puno više nego nakon prvog (ili desetog) kampa kada im daješ ulaznicu u akademiju na osnovu jednog para očiju i da li se nekome on svidja ili ne. To se zove prestiž - kada si zbog svog rada nagradjen time da postaneš član neke elite a ne na osnovu toga da li se ti nekome svidjaš ili ne, vidi li on u tebi nešto itd.

Pa kako svjetske akademije dovode male djecake u tim? Jel i oni dovode redom jer su sva djeca isto talentovana tad?
PS u taj novac se broji i oprema, ne znam sta ser.ete
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
A da je dzaba, svi bi pisali "joj levata mogli su ubit pare na ovome, a oni stavili besplatno"GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 maj 2022, 12:09Ma pusti ga. Čuj ne moze se prepoznati talenatThrillerHz je napisao/la: ↑14 maj 2022, 11:55Grijesis prijatelju, imao sam priliku u tom mladjem uzrastu da igram protiv Farisa Handzica, Amera Hirosa, Nedima Mekica, Harisa Ovcine, Kerima Palica i jos dosta njih koji su koliko toliko uspjesni danas i manje vise odskakali su od ostalih cak i u tom uzrastu. Pa Farisa Handzica u Bubamari su skauti Intera gledali u tom uzrastu kad je bio…Arnelv52 je napisao/la: ↑14 maj 2022, 11:40
Nemaju roditelji šta da misle. Tu se otvaraju tri pitanja: prvo je pitanje korupcije, drugo je pitanje kompetencije i treće konkurencije. U uzrastu od 8, 9 ili 10 godina sva su djeca jednako talentovana i sva djeca imaju jednake šanse da sutra postanu fudbaleri (sva djeca u smislu šireg prosjeka) pa onda i nije toliko važno koje dijete ćeš primiti u akademiju.
Druga stvar a tiče se kompetencije je da li mi možemo pretpostaviti za neko dijete od osam godina da će sutra biti nekakav fudbaler? Ja mislim da ne može niko, a mi sigurno ne možemo.
Treća stvar je pitanje konkurencije - tu djecu treba nagraditi ulaskom u akademiju poslije nekoliko godina praćenja i rada i u uzrastu kada mi možemo o njima znati puno više nego nakon prvog (ili desetog) kampa kada im daješ ulaznicu u akademiju na osnovu jednog para očiju i da li se nekome on svidja ili ne. To se zove prestiž - kada si zbog svog rada nagradjen time da postaneš član neke elite a ne na osnovu toga da li se ti nekome svidjaš ili ne, vidi li on u tebi nešto itd.![]()
Pa kako svjetske akademije dovode male djecake u tim? Jel i oni dovode redom jer su sva djeca isto talentovana tad?
PS u taj novac se broji i oprema, ne znam sta ser.ete

-
- Kontakt:
Jojj šprdnje oko karti

-
- Kontakt:
Evo sad sam procitao tekst za ovaj kamp. Ovo je vise nego korektno. Djeca koja se prijave do određenog datuma platit će 120 KM, poslije tog datuma 190 KM, sva djeca će dobiti opremu i jos sponzorske poklone, a ono što me raduje i pokazuje da je KF Sarajevo društveno koristan klub je informacija, koju je kolega forumas zaboravio napisati, da će jedan dio djece čiji roditelji ne rade biti finansirana od strane pojedinih sponzora. E, stvarno ne znam sta jos da uradimo? Mada je činjenica da mi samo znamo kritikovati, a neko rijesenje ponuditi, nikako. Svaka čast za kamp i za sve ostali...spezial je napisao/la: ↑14 maj 2022, 12:20A da je dzaba, svi bi pisali "joj levata mogli su ubit pare na ovome, a oni stavili besplatno"GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 maj 2022, 12:09Ma pusti ga. Čuj ne moze se prepoznati talenatThrillerHz je napisao/la: ↑14 maj 2022, 11:55
Grijesis prijatelju, imao sam priliku u tom mladjem uzrastu da igram protiv Farisa Handzica, Amera Hirosa, Nedima Mekica, Harisa Ovcine, Kerima Palica i jos dosta njih koji su koliko toliko uspjesni danas i manje vise odskakali su od ostalih cak i u tom uzrastu. Pa Farisa Handzica u Bubamari su skauti Intera gledali u tom uzrastu kad je bio…![]()
PS u taj novac se broji i oprema, ne znam sta ser.ete![]()
Zadnja izmjena: obrijanopile, dana/u 14 maj 2022, 12:30, ukupno mijenjano 1 put.
Evo i oni tebe selame!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Pa fazon i jest dovest dijete s 8-10 godina u kamp i naucit ga da vodi profesionalan zivot i da uci osnove fudbala. Jer kao sto vidimo to nijedan BH igrac nema nit zna, zato na prste mozes izbrojati koliko ih je uspjelo napraviti nesto u karijeri, dzaba talenat. Pa svaka mahala bar jednog majstora s loptom ima, al vrhunac mu kantonalna liga, jer ove skole fudbala vecinom sluze za uzimanje novca djeci, rijetko koja im se posveti maksimalno.
1946~
-
- Kontakt:
Odlicno je ovo za kamp. Ako neko nije finansijski u situaciji, rijeseno je brate, lijepo pise.
I ne moze se sa osam godina prepoznati sa sigurnoscu ko ce postati fudbaler, ali moze se prepoznati ko nece. To je poenta selekcije.
I ne moze se sa osam godina prepoznati sa sigurnoscu ko ce postati fudbaler, ali moze se prepoznati ko nece. To je poenta selekcije.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Najlakse je sr.ati. I ja sam htio dodati tu cinjenicu za finansiranje ciji roditelji ne rade. To je super potez, ali hajde bolje kenjati, nedo Bog da nam ista valja..obrijanopile je napisao/la: ↑14 maj 2022, 12:29Evo sad sam procitao tekst za ovaj kamp. Ovo je vise nego korektno. Djeca koja se prijave do određenog datuma platit će 120 KM, poslije tog datuma 190 KM, sva djeca će dobiti opremu i jos sponzorske poklone, a ono što me raduje i pokazuje da je KF Sarajevo društveno koristan klub je informacija, koju je kolega forumas zaboravio napisati, da će jedan dio djece čiji roditelji ne rade biti finansirana od strane pojedinih sponzora. E, stvarno ne znam sta jos da uradimo? Mada je činjenica da mi samo znamo kritikovati, a neko rijesenje ponuditi, nikako. Svaka čast za kamp i za sve ostali...spezial je napisao/la: ↑14 maj 2022, 12:20A da je dzaba, svi bi pisali "joj levata mogli su ubit pare na ovome, a oni stavili besplatno"GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 maj 2022, 12:09
Ma pusti ga. Čuj ne moze se prepoznati talenat![]()
PS u taj novac se broji i oprema, ne znam sta ser.ete![]()
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
A jeste navalili ko da cete ostati bez karte pa da kupite 5 dana prije tekme...sto tako ne letite protiv posusja uzet kartu 3 dana ranije
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
-
- Kontakt:

Tad se smisljaju izgovori

Sad odjednom nikome ne smeta sto je radni dan,termin dobar,ne smeta karta 20 KM(iako pare idu savezu),gorivo nije skupo,vrijeme se ne gleda,navala na karte 5 dana ranije

Podsjeca me ovo na situaciju iz 2018. 29.07 protiv Mladosti poslije 2:2 u Italiji 1500 ljudi,za 4 dana protiv Atalnte preko 20.000
Derbi smo navijaci da veci nema.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 14 maj 2022, 13:30, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kupi svoju ulaznicu na vrijeme! 🎟
Ulaznice za zapadnu tribinu za utakmicu finala Kupa BiH su u prodaji od ponedjeljka, 16.05. od 9:00 h u poslovnici Centrotransa na adresi
Put života bb (Željeznička stanica).
U prodaji je

ulaznica, a jedna osoba sa važećim dokumentom može kupiti najviše dvije ulaznice.
Pozivamo sve navijače koji planiraju utakmicu gledati sa zapadne tribine da na vrijeme kupe ulaznice za istu!
Ulaznice za sjevernu tribinu su prodaji u Bordo Fan Shopu FK Sarajevo.
Ulaznice za zapadnu tribinu za utakmicu finala Kupa BiH su u prodaji od ponedjeljka, 16.05. od 9:00 h u poslovnici Centrotransa na adresi
U prodaji je
Pozivamo sve navijače koji planiraju utakmicu gledati sa zapadne tribine da na vrijeme kupe ulaznice za istu!
Ulaznice za sjevernu tribinu su prodaji u Bordo Fan Shopu FK Sarajevo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
A jucer izbacili ovoMortemHz je napisao/la: ↑14 maj 2022, 13:20Kupi svoju ulaznicu na vrijeme! 🎟
Ulaznice za zapadnu tribinu za utakmicu finala Kupa BiH su u prodaji od ponedjeljka, 16.05. od 9:00 h u poslovnici Centrotransa na adresiPut života bb (Željeznička stanica).
U prodaji jeulaznica, a jedna osoba sa važećim dokumentom može kupiti najviše dvije ulaznice.
Ulaznice za sjevernu tribinu su prodaji u Bordo Fan Shopu FK Sarajevo.![]()
Cirkus zivi

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znam, editovali su to nekad u međuvremenu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Isplati li se istok uzeti?
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Jedno je kad se utakmica igra na najvecem BiH stadionu a drugo kad su karte jako ogranicene i vrlo moguce da ce se brzo rasprodati
- napoleon72
- Kontakt:
Pa brate nismo englezi da imamo istu posjetu na derbijima, finalima, i slabijim tekmama. To nijedan klub u BiH i regionu nema, mozda Hajduk je blizu tome. Zvezdi protiv Liverpoola pun stadion pa protiv Surdulice 2000 budala. Ne mozes sudit ljudima sto vise vole da gledaju Atalantu ili tekmu za trofej nego neku "nebitnu" ligasku tekmu. Plus ogranicen broj, na Kosevu protiv Gladbaha ostalo karata za zapad.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 maj 2022, 13:17![]()
![]()
![]()
Tad se smisljaju izgovori
Sad odjednom nikome ne smeta sto je radni dan,termin dobar,ne smeta karta 20 KM(iako pare idu savezu),gorivo nije skupo,vrijeme se ne gleda,navala na karte 5 dana ranije![]()
Podsjeca me ovo na situaciju iz 2018. 29.07 protiv Mladosti poslije 2:2 u Italiji 1500 ljudi,za 4 dana protiv Atalnte preko 20.000
Derbi smo navijaci da veci nema.
A tek za cijenu smijesno komentarisat, 20 KM za natkriven stadion CAT4 i to u organizaciji saveza, vs 20 KM na vjetrometini Koseva gdje tekmu za 20 KM nismo gledali zadnjih 15-20 godina sigurno. Bas je ono za poredjenje.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Je li iko iz naseg kluba zvanicno bio na Osimovoj komemoraciji? Pritom ne mislim na legende poput Hadzibegica, Cale, Papeta, Husrefa (sta god ko mislio o njemu ne ulazim u to i ne povlacim raspravu).
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Bejker, boki86, bvsic, Chony533, Google Adsense [Bot], Hajdeee, James1987, Kabinet1987, KarloIvandic, MaroonBjelave, misstianopenaldo, MokraKifla, mosarajvosa83, Proximic, r3m1 i 224 gosta.